Eneboliger i Heggedal i Asker

Bakkene Hage er et helt nytt boligsameie i Heggedal hvor alle beboere har store takterrasser og ferdig opparbeidet hage. Husene har et tidsriktig ytre med store, deilige vindusflater som slipper inn mye lys og ligger sør-vestvendt. De er på 118 m2 BRA og har god romløsning.

Et hus i Bakkene Hage passer til folk i alle aldre, enten dere har barn eller ønsker en enkel og lettstelt bolig som gjør hverdagen enklere. Med nytt hus i Bakkene Hage får du mer tid til deg selv og familien. Tid til å være med på barnas lek, dyrke hobbyer eller rigge i stand til hygge med familien, gode venner eller naboer. Du kan glede deg over et trygt og godt bomiljø i trygge omgivelser.

Fellesarealene består av et stort grøntområde med plen, sittegruppe samt lekeplass for de minste. Vi legger vekt på at hele familien skal kunne kose seg ute på grøntområdene.  Disse husene passer for deg som vil bo nærme naturen, samtidig som Asker sentrum er 12 minutter unna med bil.

 • En liten koselig gate med åtte hus, og marka rett inntil. De 2 ledige husene ligger i høyre rekke.

 • Illustrasjon som viser hvordan prosjektet var planlagt

 • Bygg B i forkant. Det er første og tredje hus fra høyre som er innflytningsklart

 • Hus B 104 / seksjon 8 er nummer en fra høyre, og Hus B 102 nummer tre fra høyre

 • Hus B 104 til venstre, og Hus B 102 nummer to fra høyre

 • Stuesiden av Hus B 102

 • Felles lekeområde

 • Hus B102 til venstre, med egen carport


Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid. Vi takker våre kunder for tilliten!

Boligene

Innvendig har boligene en praktisk romløsning med store rom som dekker de fleste behov. I første etasje finner du vindfang, bod, bad og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til hage. I andre etasje finner du tre gode soverom, bad og en praktisk TV-stue/allrom/soverom med utgang til 30 m2 stor takterrasse. Alle boligene leveres med romslig carport som ligger under takterrassen.

 • Lekkert kjøkken fra KVIK

Interiør

I entre leveres gulv med 30 cm x 60 cm keramiske fliser. På badet leveres gulvet med 30 cm x 60 cm keramiske fliser og 5 cm x 5 cm fliser i dusjsone. Fliser på veggene på badene leveres med 30 cm x 60 cm fliser. Øvrige gulv leveres med en-stavs parkett. Vegger og himlinger leveres sparklede og malte. Kjøkken fra KVIK med hvitevarer fra Bosh. Kompaktdører med hvite glatte dørblader. Gulv- og taklister leveres med glatt utførelse.

Beliggenhet

Bakkene Hage ligger stille og rolig til inntil tur og skiløyper, innerst i en blindvei i tilknytning til et allerede etablert boligområde i Heggedal. Du får kort vei til de fleste servicetilbud i hyggelige Heggedal sentrum og bussholdeplass rett ved.

 

Tog

3,1 km

Buss

300 m

Barnehage

1,2 km

Skole

2,3 km

Matbutikk

2,1 km

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer