Eneboliger i Heggedal i Asker

Bakkene Hage er et moderne boligprosjekt i Heggedal hvor alle boliger har store takterrasser og ferdig opparbeidet hage. Boligene har et minimalistisk ytre med store vindusflater som slipper inn mye lys. Husene vil ligge sør-vestvendt. Boligene er på 118 m2 BRA og er svært arealeffektive. Våre hus passer til folk i alle aldre, enten dere har barn eller ønsker en enkel og lettstelt bolig, slik at hverdagen blir enklere. Med våre boliger får dere mer tid til dere selv og familien. Tid til å være med på barnas lek, dyrke hobbyer eller rigge i stand til hygge med familien, gode venner eller naboer. Du kan glede deg over et trygt og godt bomiljø. Fellesarealene vil bestå av et stort grøntområde med plen, sittegruppe samt lekeplass for de minste. Vi legger vekt på at hele familien skal kunne kose seg ute på grøntområdene. Dette prosjektet passer for alle som ønsker seg en enklere hverdag i en ny og lettstelt bolig.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Boligene

Innvendig har boligene en praktisk romløsning med store rom som dekker de fleste behov. I første etasje finner du vindfang, bod, bad og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til hage. I andre etasje finner du tre gode soverom, bad og en praktisk TV-stue/allrom/soverom med utgang til 30 m2 stor takterrasse. Alle boligene leveres med romslig carport som ligger under takterrassen.

Interiør

Vi leverer alle våre boliger nøkkelferdige. I entre leveres gulv med 30 cm x 60 cm keramiske fliser. På badet leveres gulvet med 30 cm x 60 cm keramiske fliser og 5 cm x 5 cm fliser i dusjsone. Fliser på veggene på badene leveres med 30 cm x 60 cm fliser. Øvrige gulv leveres med en-stavs parkett. Vegger og himlinger leveres sparklede og malte. Kjøkken leveres fra KVIK med hvitevarer fra Bosh. Dører leveres som kompaktdører med hvite glatte dørblader. Gulv- og taklister leveres med glatt utførelse.

Beliggenhet

Bakkene Hage får en stille og rolig beliggenhet i en lite trafikkert blindvei i tilknytning til et allerede etablert boligområde i Heggedal. Du får kort vei til de fleste servicetilbud i hyggelige Heggedal sentrum, samt kort vei til offentlig kommunikasjon.

 

Tog

3,1 km

Buss

300 m

Barnehage

1,2 km

Skole

2,3 km

Matbutikk

2,1 km

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer