Leiligheter i Sande sentrum

Bergbakken er et leilighetsprosjekt midt i Sande sentrum. Vi skal bygge totalt 58 leiligheter fordelt på tre bygg. Dette blir moderne leiligheter med praktiske løsninger for deg som vil bruke mindre tid på vedlikehold og vil frigjøre tid til å gjøre andre ting. Parkering blir i P-kjeller med heis til alle etasjer. Det vil bli lagt vekt på trivelige uteområder i prosjektet som vil bestå av oppholdsarealer for både barn og voksne. Fra Bergbakken har du gangavstand til alt du trenger av servicetilbud, jernbanestasjon, bussholdeplass, skole og barnehage.

Boligene

Prosjektet består av to-, tre- og fireroms leiligheter, og leilighetene passer til alle livs- og familiesituasjoner. Leilighetene vil være lyse og tiltalende og får praktiske planløsninger. Fra stuen vil det være utgang til balkong. På toppen av bygg A vil det også bli bygget et felles samlingslokale med takterrasse som alle beboere i prosjektet kan benytte. Det følger også med en sportsbod på minimum 2,5 kvm i P-kjeller til enkelte leiligheter.

  • Stue i 4-roms leilighet

  • Kjøkken i 4-roms leilighet

  • Balkong i 4-roms leilighet

  • Stue og kjøkken i 3-roms leilighet

  • Stue og kjøkken i 2-roms leilighet

  • Balkong i 3-roms leilighet

Interiør

Leilighetene leveres med løsninger og produkter av god kvalitet. Gulvene får eikeparkett i alle oppholdsrom. På bad leveres det keramiske fliser på vegg og gulv med mulighet for flere fargevalg. Gulv i entré leveres også med keramiske fliser. Kjøkken leveres med hvit innredning med mørk benkeplate som standard, men du har muligheten til å gjøre tilvalg på både fronter og benkeplate. Vi ønsker at du skal ha muligheten til å sette ditt personlige preg på leiligheten din, og er du tidlig nok ute kan du gjøre enkelte tilvalg. Spør din kontaktperson i prosjektet om detaljer.

Beliggenhet

Bergbakken er et prosjekt med helt unik beliggenhet, midt i Sande sentrum. Leilighetene har gangavstand til sentrum med alt av servicetilbud samt jernbanestasjon. Det betyr at Drammen, Oslo og Tønsberg er kun en kort togtur unna. Det er også kort vei til påkjøring til E18. Dette gjør prosjektet ideelt for pendlere. Barnehage samt barne- og ungdomsskole ligger også i gangavstand til prosjektet.

Bussholdeplass

200 meter

Togstasjon

500 meter

Matbutikk

200 meter

Barneskole

450 meter

Barnehage

450 meter

Vil du vite mer om dette prosjektet, ta kontakt med Eiendomsmegler Dahl

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.