Boliger i Nannestad – kommer for salg

I prosjektene våre i det nye boligområdet «Bjørkeåsen» i Nannestad bor du i landlige og vakre omgivelser, men har samtidig gå-avstand til koselige Teigebyen som har det du trenger av servicetilbud i hverdagen. Prosjektene er en del av den store utbyggingen i området Bjørkeåsen. I tillegg er det ikke langt til Oslo Lufthavn (OSL), Jessheim eller Oslo. Med bil er det kun 16 minutter til OSL og 48 minutter til Oslo S. Med buss 26 minutter til OSL og 50-60 minutter med buss og tog til Oslo sentralstasjon. Det er med andre ord gode pendlermuligheter og boligene ligger i gang- og sykkelavstand til busstasjon.

Vi skal bygge boliger i to konsepter – over 2-3 trinn; lekre eneboliger i rekke og rekkehusleiligheter med 1-4 soverom. Dermed er vi sikre på å kunne tilby en bolig som passer enslige, barnefamilier, seniorer og par i alle aldre.

Meld din interesse nå, så sender vi deg informasjon om prosjektet fortløpende.

 • Eneboliger i rekke

 • Rekkehusleilighetene i trinn 1. Leiligheter fra 70 m2 med hage, til toetasjes leiligheter på ca 110 m2.

 • Rekkehusleilighetene i Trinn 2 til 3

 • Rekkehusleilighetene i trinn 2 og 3 vil ha leiligheter fra 2-roms og opp til 6-roms.

Prosjektet

Prosjektet med eneboliger i rekke vil bestå av toetasjes eneboliger i kjede på 107 og 118 m2 BRA. Boligene har 3 (4) soverom, to bad, kjøkken/stue, samt stue i 2.etasje som kan bygges om til ekstra soverom. Boligene får store gjennomgående takterrasser over carport som tilhører boligen samt lettstelt hage. Prosjektene med rekkehusleiligheter vil bestå av leiligheter i flermannsboliger som danner et tun og gir et koselig bomiljø. I trinn 1 blir disse leilighetene fra 70 til 130 m2, med 2 til 3 soverom (pluss ekstra stue/gjesterom). Ønsker du alt på ett plan, har vi lettstelte boliger som dekker ditt behov. Har du behov for større plass, har vi boenheter som går over to etasjer. Trinn 2 og 3 vil i tillegg få toroms leiligheter på 45 m2 og tre- til seksromsleiligheter med 1-4 soverom

Parkering for alle boligene vil være i carport. Det vil bli lagt vekt på fine og grønne utearealer på hele området hvor beboere i alle aldre skal føle seg hjemme.

 • Stue i eneboligene i rekke

 • Kjøkken i eneboligene i rekke – noen modifiseringer planlegges

 • Bad i eneboligene i rekke

 • Stuen og kjøkkenet i rekkehusleilighetene (trinn 1) i 2. etasje, med trapp opp til loftsetasjen dersom innredet loft er bestilt

 • Stuen i leilighetene i 1. etasje og i 2. etasje (trinn 1) dersom loftet leveres uinnredet og avstengt.

 • Leilighetene på 71 m2 i trinn 1

 • Stue og kjøkken i våre 2roms leiligheter i trinn 2 og 3, med direkte utgang til hage eller veranda

Boligene

Felles for boligtypene i dette prosjektet er at planløsningene er praktiske, gjennomtenkte og bærer preg av at vi har bygget de samme leilighetene og eneboligene over flere år. Vi får tilbakemeldinger fra våre kunder om at leilighetene og husene er enkle å innrede og at det er mulig å utnytte plassen godt. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Ønsker du å bli oppdatert underveis på fremdriften i dette prosjektet? Meld din interesse eller ta kontakt. 

Kontaktperson for leiligheter

Kontaktperson for enebolig i rekke