Nye leiligheter på Nesodden – kommer for salg

Trysilhus skal bygge flere leiligheter i Bomansvik på Nesodden. Bomanshagen 2 vil tilby de samme gode kvaliteter som flott beliggenhet med nærhet til sjøen, skole og marka som Bomanshagen 1. Boligene vil få et moderne uttrykk og størrelsen vil variere fra 2-romsleiligheter til 6-romsleiligheter som passer for familier.

Med en leilighet i Bomanshagen 2 har du kort vei til badestranden på en varm sommerdag. Du kan til og med ta med deg fiskestangen og gå ned til Bunnefjorden for å fiske.

Jaer barneskole ligger under én kilometer unna og du finner også barnehage i nærhet til prosjektet.

Det er busstopp ca 100 meter fra Bomanshagen. To ganger i timen går det buss ut til Nesoddtangen. Derfra kan du ta båten inn til Lysaker og Aker Brygge, noe som gjør det mulig å pendle om du har din arbeidsplass i Oslo. Båten har flere avganger i timen om morgenen og ettermiddagen.

Nesodden har mange turmuligheter for den som er glad i friluft. Både sommer og vinter vil du finne oppmerkede stier og løyper i skogen og langs kysten. Kyststien på østsiden av Nesodden har i tillegg mange bademuligheter og går stort sett over fine grusveier. Det er også lagt godt til rette for sykkelstier på Nesodden.

  • Nesoddtangen med båtforbindelse til Aker Brygge og Lysaker

  • Stemningsbilde fra Nesodden

  • Stemningsbilde fra Nesodden

Prosjektet

Bomanshagen 2 vil bestå av moderne leiligheter fra 46 til 129 m2. Uansett alder og livssituasjon vil du finne en bolig som passer for deg på Bomanshagen 2.

Ønsker du alt på et plan, har vi lettstelte boliger som dekker ditt behov. Har du behov for større plass, har vi boenheter som går over to etasjer. Vi legger vekt på store grøntarealer hvor det blir etablert oppholdsarealer for voksne og lekeplasser for barna.

  • Illustrasjon – forbehold om endringer i Bomanshagen 2

  • Illustrasjon – forbehold om endringer i Bomanshagen 2

  • Illustrasjon – forbehold om endringer i Bomanshagen 2

Boligene

Leilighetene er lyse og trivelige med god standard. Planløsningen i boligene vi skal bygge utnytter hver kvadratmeter og løser ett hvert boligbehov.

Dette er hva en av våre kunder sier om å bo i en Trysilhusleilighet:

«Vi ønsket oss en lettstelt, energieffektiv og praktisk leilighet. Den store eneboligen er solgt og vi føler vi har fått mye for pengene»

Har du spørsmål om leilighetene?

Meld din interesse

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer