Nye leiligheter på Nesodden

Boligprosjektet Bomanshagen 2 ligger på østsiden av populære Nesodden. Vi har lagt vekt på en utforming av prosjektet som gir sjøutsikt til så mange av boligene som mulig. Ønsker du å bo i et rolig område, med nærhet til sjøen og samtidig pendlermulighet til Oslo, vil du finne en bolig som passer for deg i Bomanshagen.

Dette prosjektet er vårt andre byggetrinn i Bomansvik på Nesodden. Bomanshagen 2 består av totalt 38 boliger – fra 2-roms (utsolgt) – til 6-romsleiligheter. Leiligheter i forskjellige størrelser gjør at boligene passer for deg som er på jakt etter din første bolig og for deg som skal ha plass til en hel familie.

I utformingen av uteområdene har vi tatt hensyn til at det vil bo folk i alle aldre i dette prosjektet. Det blir flere oppholdsarealer for voksne, samt lekeplasser for barna. I tillegg skal det bygges en ballplass rett ved siden av boligene. Dette gjør det ideelt for aktive barn og andre som liker aktivitet i friluft.

I 2021 ble Bomanshagen 1 kåret til det boligprosjektet i Norge med de mest fornøyde kundene. Vi er utrolig stolte over å få denne tilliten fra kundene og vil jobbe hardt for å oppnå like gode resultater i Bomanshagen 2.

Boligene

Boligene blir preget av tidsriktige materialer og gode løsninger. Utvendig vil det være utstrakt bruk av treverk og stål. Innvendig vil store vindusflater gi en lys og luftig romfølelse.

Boligene har praktiske planløsninger som gjør det enkelt for deg å innrede leiligheten på en god måte. Du har en romslig veranda eller uteplass på stuesiden av leiligheten, og på inngangssiden har du også en uteplass hvor solen kan nytes.

Våre prosjekter bygges med én boenhet i første etasje og én i andre etasje. Boligene i første etasje er enten 2-roms (utsolgt), 3-romsleiligheter eller 4-romsleiligheter på 48, 70 eller 92 m2. De fleste boligene i andre etasje består også av en innredet tredje etasje. Disse boligene er på 116 m2 og 138 m2.

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Trysilhus har brukt sine erfaringer til å utvikle boligene i takt med tekniske krav og tilbakemeldinger fra våre kunder. Derfor kommer våre boliger med gode innvendige standardløsninger. Du har mulighet til å gjøre tilpasninger i leiligheten basert på vår tilvalgsliste. Du kan også sette ditt preg på leiligheten ved å velge andre innvendige farger.

  • Illustrasjon av standard kjøkken i 3-roms. Vinduene har mørke grå rammer i Bomanshagen 2.

  • Illustrasjon av kjøkken med moderne profil i 3-roms. Vinduene har mørke grå rammer i Bomanshagen 2.

  • Illustrasjon av kjøkken i høyglans i 3-roms. Vinduene har mørke grå rammer i Bomanshagen 2.

Beliggenhet

Med en leilighet i Bomanshagen har du kort vei til badestranda på en varm sommerdag. Du kan til og med ta med deg fiskestanga og gå ned til Bunnefjorden for å fiske.

Jaer barneskole ligger under én kilometer unna og du finner også barnehage i nærheten av prosjektet.

Det er busstopp ca. 100 meter fra Bomanshagen. To ganger i timen går det buss ut til Nesoddtangen. Derfra kan du ta båten inn til Lysaker og Aker Brygge, noe som gjør det mulig å pendle om du har din arbeidsplass i Oslo. Båten har flere avganger i timen om morgenen og ettermiddagen.

Nesodden har mange turmuligheter for den som er glad i friluft. Både sommer og vinter vil du finne oppmerkede stier og løyper i skogen og langs kysten. Kyststien på østsiden av Nesodden har i tillegg mange bademuligheter og går stort sett over fine grusveier. Det er også lagt godt til rette for sykkelstier på Nesodden.

Har du spørsmål om leilighetene?

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer