Nye leiligheter på Nesodden

Tenk deg at du våkner en lørdag morgen, sola kommer opp over Bunnefjorden og du kan nyte frokosten på verandaen din. Har du lyst på ferske grønnsaker til frokost, kan du hente dette i kjøkkenhagen rett ved.

Bomanshagen blir et blågrønt boligprosjekt. Boligene skal blant annet bygges med solceller på taket og det skal legges til rette for god nedbørshåndtering og et bedre uterom i prosjektet. Den blågrønne faktoren vil også komme til syne ved at det legges til rette for kjøkkenhage på taket av carportene. Her kan sameiet dyrke både urter og grønnsaker.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Prosjektet vil bestå av 30 leiligheter fordelt på tre bygg. Leilighetene i første etasje er treromsleiligheter på ett plan, og vil være på 71 eller 93 m2. I andre etasje bygger vi femromsleiligheter med trapp opp til tredje etasje. Disse leilighetene vil være på 109 og 128 m2. Bygget er utformet med en sideveis forskyvning, slik at uteplassen er godt skjermet. Leilighetene har praktiske planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Åpen løsning mellom kjøkken og stue gir fine lysforhold i leiligheten.

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i 25 år og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger. Allikevel er det mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten. Du kan gjøre endringer basert på vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom. Spør din kontaktperson i prosjektet for flere detaljer rundt tilvalg og kjøkkenalternativer.

  • Standard fronter og standard oppsett

  • Standard fronter, alternativt oppsett 1

  • Standard fronter, alternativt oppsett 2

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3A

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

  • Standard fronter, alternativt oppsett 4

  • Moderne høyglans fronter og standard oppsett

  • Moderne profil fronter og standard oppsett

Beliggenhet

Med en leilighet i Bomanshagen har du kort vei til badestranda på en varm sommerdag. Du kan til og med ta med deg fiskestanga og gå ned til Bunnefjorden for å fiske.

Jaer barneskole ligger under én kilometer unna og du finner også barnehage i nærhet til prosjektet.

Det er busstopp ca 700 meter fra Bomanshagen. To ganger i timen går det buss ut til Nesoddtangen. Derfra kan du ta båten inn til Lysaker og Aker Brygge, noe som gjør det mulig å pendle om du har din arbeidsplass i Oslo. Båten har flere avganger i timen om morgenen og ettermiddagen.

Nesodden har mange turmuligheter for den som er glad i friluft. Både sommer og vinter vil du finne oppmerkede stier og løyper i skogen og langs kysten. Kyststien på østsiden av Nesodden har i tillegg mange bademuligheter og går stort sett over fine grusveier. Det er også lagt godt til rette for sykkelstier på Nesodden.

Se området hvor vi skal bygge: 

Ferge til Aker brygge og Lysaker

10 km

Busstopp

100 m

Barnehage

2,8 km

Skole

700 m

Matbutikk

2,3 km

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.