Prosjektet

Salgssuksessen Borgenhagen fortsetter; vi er snart ferdige med å bygge trinn III med de siste 30 av totalt 88 leiligheter. Trinnet er fordelt på tre hus med flotte tre- og femroms-leiligheter. Borgenhagen ligger sentralt og åpent til på tettstedet Borgen og har gangavstand til skoler, barnehage og busstasjon. Med så kort avstand til skole og barnehage er det enkelt å levere barn på vei til og fra jobb. Er du aktiv og opptatt av friluftsliv ligger Borgen idrettslag rett ved, som kan friste med aktiviteter som fotball, håndball, ski- og sykkelsport. Spiller du golf så har du et ypperlig tilbud i Miklagard golfbane som ligger bare fem minutter unna. Flytt inn i ny leilighet før jul eller på nyåret!

Boligene

Borgenhagen III vil bestå av 15 tre-roms leiligheter på 71 kvm/93 kvm og 15 større familievennlige, toetasjes rekkehusleiligheter på 5 rom og opp til ca. 110 og 132 kvm. Flere herlige uteplasser og lekeplasser skaper trivsel for lek, moro og avslapning for store og små.

 • Stue sett fra balkongdør

 • Stue sett fra kjøkken

 • Stue i leilighet i 2. etg. sett fra balkongdør med trapp opp til 3. etg.

 • Stue og kjøkken i utvidet leilighet

 • Gang og entré

 • Stort soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Lite soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Hovedbad

 • Soverom på loft

 • Soverom på loft

 • Bad på loft

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i 25 år og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger. Du har allikevel mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten basert på vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet om detaljer.

Beliggenhet

Borgen et lite tettsted, med landlig og åpen beliggenhet, bare 10 minutter med bil fra Jessheim sentrum og fem minutter fra Kløfta togstasjon. Her bor og trives nesten 1000 innbyggere. Borgen ligger også rett inntil nye E16 Kongsvingervegen, bare 6,5 kilometer nordøst for Kløfta og E6, med egen bussholdeplass. På Borgen finner du Borgen skole, en barneskole med ca. 140 elever. Borgen idrettslag kan friste med aktiviteter som fotball, håndball, ski- og sykkelsport. Barnehage er også i umiddelbar nærhet.

Bussholdeplass

10 min gange

Togstasjon

7 min med bil

Borgen skole (1-7 kl.)

0.5 km

Kiwi Kløfta

5,9 km

Kontaktperson

Pål Ingeberg

Selger Trysilhus Akershus AS

950 76 244

Skal vi ta kontakt?

Trysilhusgruppen vil ta kontakt med deg for å gi deg relevant informasjon om boligprosjekter du er interessert i, og vil også kunne be om din tilbakemelding. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst, og du kan ta kontakt med oss hvis du har spørsmål – telefon 32 21 55 00, e-post firmapost@trysilhus.no Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.