Eneboliger i Sande

Breivolltunet er et prosjekt med eneboliger i kjede og rekke som vil bestå av totalt 19 boliger. Dette er en unik mulighet til å skaffe seg en lettstelt og praktisk enebolig med smarte løsninger. Prosjektet har landlig beliggenhet samtidig som det er gangavstand til Sande sentrum hvor du finner skole, barnehage, togstasjon, butikker, kultur- og servicetilbud. I tillegg til at det er lagt vekt på praktiske løsninger i boligen er vi opptatt av at våre prosjekter får gode uteområder. På Breivolltunet blir det lekeplass og oppholdsplass for beboere i alle aldre.

Boligene

Eneboligene på Breivolltunet er på 114 og 118 kvm BRA og går over to etasjer. Boligene har tre soverom, to bad og åpen stue/kjøkken-løsning på til sammen ca 36 og 46 kvm. Hver bolig har egen, romslig takterrasse over carporten som hører til egen bolig. Du får også en utvendig bod på 5 kvm. Boligene er tilpasset slik at du får luftige, private uteområder på bakkeplan med plen og tilgang til trivelige fellesområder i prosjektet. Dette er boligen for deg som ønsker en mer lettstelt bolig, men som samtidig ønsker en liten hageflekk.

Interiør

Boligene leveres med god kvalitet på innvendige overflater. Stue, kjøkken, soverom og gang leveres med lyslasert eikeparkett på gulv. Entré leveres med keramiske fliser på gulvet. Badene leveres med fliser på gulv og vegg. I stuen blir det satt inn peisovn som varmer godt på kalde vinterdager. Kjøkkenet består av innredning fra Kvik og leveres med integrerte hvitevarer. Takterrassene får rekkverk i stål og glass, noe som bidrar til et rent og stilfullt uttrykk.

Tog

1,5 km

Buss

Rett ved prosjektet

Butikk

1,2 km

Barne- og ungdomsskole

1,5 km

Barnehage

1,5 km

Beliggenhet

Breivolltunet har en landlig, men sentral beliggenhet. Her bor du i nærhet til turområder og fjorden, samtidig som du har gangavstand til Sande sentrum. Sande er en kommune med stor utvikling hvor det er fokus på samspillet mellom det man som innbygger kan oppleve i naturen rundt og utviklingen av et attraktivt sentrumsområde. Byer som Drammen og Tønsberg er en kort togtur unna og det er kun én time med tog til Oslo.

Kontaktperson

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer