Enebolig i Sande

Breivolltunet er et prosjekt som består av eneboliger i kjede og rekke og som totalt består av 19 boliger. Dette er siste mulighet til å skaffe deg en helt ny, lettstelt og praktisk enebolig med smarte løsninger i prosjektet. Prosjektet har landlig beliggenhet samtidig som det er gangavstand til Sande sentrum hvor du finner skole, barnehage, togstasjon, butikker, kultur- og servicetilbud. I tillegg til at boligen er designet med tanke på praktiske løsninger har vi vært opptatt av å lage gode uteområder for beboere i alle aldre.

Nå er det kun en bolig igjen før hele prosjektet er utsolgt.

Boligen

Nå gjenstår kun en ledig bolig igjen i prosjektet, som er klar for innflytning. Boligen er en 4-roms på 114 m2  beliggende innerst på feltet. Boligen er et endehus og består av romslig entre, innebod, 3 soverom, 2 bad, stor stue og kjøkken med utgang til vestvendt og åpen terrasse.  Parkering i carport og sportsbod medfølger og ligger i tilknytning til boligen.

Interiør

Boligen leveres med god kvalitet på innvendige overflater. Stue, kjøkken, soverom og gang leveres med lyslasert eikeparkett på gulv. Vegger er sparklet og malt med en lys og delikat farge. Entré leveres med fliser og gulv. Badene leveres med fliser på gulv og vegg. Alle flislagte gulv blir levert med varmekabler. I stuen blir det satt inn peisovn som varmer godt på kalde vinterdager. Kjøkkenet består av innredning fra Kvik og leveres med integrerte hvitevarer. Takterrassene har rekkverk i stål og glass og har vestvendt beliggenhet.

Tog

1,5 km

Buss

Rett ved prosjektet

Butikk

1,2 km

Barne- og ungdomsskole

1,5 km

Barnehage

1,5 km

Beliggenhet

Breivolltunet har en landlig men samtidig sentral beliggenhet. Her bor du i nærhet til turområder og fjorden, samtidig som du har gangavstand til Sande sentrum. Sande er en kommune med stor utvikling hvor det er fokus på samspillet mellom det man som innbygger kan oppleve i naturen rundt og utviklingen av et attraktivt sentrumsområde. Byer som Drammen og Tønsberg er en kort togtur unna og det er kun én time med tog til Oslo.

Kontaktperson

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer