Leiligheter i Holmestrand

Drømmer du om en tilværelse hvor du har råd og tid til å gjøre det du liker aller best? Liker du sjø, eller fortrekker du en tur i skogen? I Ekeberg Hage kan du velge det du liker best. Vi bygger et lunt, solrikt og sentrumsnært, nytt leilighetsprosjekt som passer alle. I våre boliger får du en lettere hverdag uten å måtte tenke på oppussing og vedlikehold. Ekeberg Hage vil bestå av 54 leiligheter fordelt på seks bygg i et koselig tun.

Ønsker du trappefri adkomst får du gjennomgående, lyse og solrike leiligheter med flott terrasse og hage i 1. etg.. Har du behov for mer plass, kan du velge vår populære leilighet i 2. etg. som går over to plan. Perfekt for de som har behov for flere rom.

I Ekeberg Hage vil alle leilighetene få egen parkeringsplass i felles garasjekjeller og egen utebod.

Bygg A er innflyttingsklart. Kun 1 leilighet igjen!

Bygg B er klart til innflytting 25. november (1. etg) – 9. desember (2. etg)

Bygg C er estimert innflytting November 2021

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Selveierleilighetene i Ekeberg Hage består av 3-romsleiligheter i 1. etg. på 71 eller 93 m2 og større, familievennlige 5-romsleiligheter i 2. etg. på 102-130 m2. 

I 1. etg. får du få alt på ett plan med en egen liten hageflekk. Leilighetene i 2. etg. leveres med innredet 3. etg.. Om du kun trenger to soverom og én stue, anbefaler vi en leilighet i 1. etg., men om du har behov for flere soverom, to stuer og to bad vil en leilighet i 2. etg. være det som er riktig for deg. 

Bygget er utformet med en sideveis forskyvning, slik at uteplassen er godt skjermet.  

Trysilhus sørger for god isolering av boligen. Isolering hindrer den innvendige varmen i å slippe ut av boligen, og dermed krever boligen mindre energi for å holde på varmen. Våre leiligheter har 3-lags energiglass i alle vinduer. Leilighetene har praktiske planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Åpen løsning mellom kjøkken og stue gir fine lysforhold i leiligheten. 

Beboerne i våre prosjekter er alt fra førstegangsetablere, barnefamilier, re-etablerere og seniorer. Med andre ord; dette er leiligheter som passer de fleste. 

Se planløsning for hver enkelt leilighet for mer informasjon.

 • Stue 1. etg

 • Stue med utgang til terrasse

 • Bad hovedetasje

 • Soverom loftsetasje

 • Stue på loft

 • Bad på loft

Interiør

Våre standardleiligheter kommer i lys utførelse med glatte vegger og parkett på gulvet. Kjøkkenet har et klassisk preg med profilerte fronter og en betongfarget laminat benkeplate. Badene er flislagte og fremstår som lyse og delikate. 

Våre kunder sier de elsker de store vinduspostene som lett kan pyntes med både blomster og lys. 

Er du tidlig ute kan våre leiligheter oppgraderes med tilvalg. Det finnes flere kjøkkenalternativer med klassisk, moderne eller høyglans fronter. Du kan også velge sentralstøvsuger, badekar (på loftsbadet), dimmebrytere, kitchenboard, ekstra TV-uttak mm. Du kan selvfølgelig også velge hvilke farger du vil at veggene skal males i. På denne måten kan du sette ditt preg på leiligheten allerede før innflytting.

Oppgjør

Du betaler kr. 0,- i forskuddsbetaling når du kjøper leilighet av oss. Hele kjøpesummen gjøres opp først ved overtakelse av leiligheten. Du får også lave bokostnader, ingen budrunde, lave omkostninger, ingen fellesgjeld og lave fellesutgifter i våre prosjekter. Kjøper du en ny leilighet har du heller ikke oppussingsbehov. Dette fører til mindre bekymringer, bedre økonomi og mer fritid.  

Felleskostnader er estimert til ca. 2.000,- pr. mnd. for leilighet i 1. etasje og ca. 2.500,- pr. mnd. for leilighet i 2. etasje.

 • Kjøkkenalternativ 4 (med 3B kjøkken, hvitevarer medfølger ikke)

 • Kjøkkenalternativ 3B

 • Kjøkkenalternativ 3A

 • Kjøkkenalternativ 2

 • Kjøkkenalternativ 1

 • Standard kjøkken, klassisk front

 • Standard kjøkken, moderne front

 • Klassisk kjøkken, høyglans front

Beliggenhet

Ekeberg Hage får en svært sentral beliggenhet i et veletablert boligområde, kun en kort spasertur fra Holmestrand sentrum. I sentrum har du shoppingmuligheter og du kan oppleve det koselige bryggelivet. Sitte å nyte det maritime bryggemiljøet på en av uteresturantene mens du ser på folkelivet. Har du båt så er det 1000 småbåtplasser langs kysten. Eller du kan bare nyte varme sommerdager på en av badestrendene. Umiddelbar nærhet til Kleivbrottet med forretninger, treningssenter, barneskole, barnehage, ungdomsskole, fotballbane, svømmehall, idrettshall, ballbinge, lekeplasser og flotte turområder.

Dette blir et sted barna kan vokse opp og skape mange gode minner. Det er gangavstand til skolen og godt fritidstilbud i nærområdet.

Togstasjon

1,8 km

Busstopp

150 meter

Barnehage

750 meter

Skole

150 meter

Sentrum

1,9 km

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer