Prosjektet

Trysilhus bygger 46 leiligheter på Engevoldhagan som ligger på Ottestad i Stange kommune. Det er lagt ekstra stor vekt på uterommet i prosjektet Engevoldhagan. Vi bygger derfor store terrasser på både inngangs- og stueside, samtidig som vi har fokus på å opparbeide hyggelige fellesområder for alle – liten og stor.

Alle våre boliger på Engevoldhagan vil være svanemerket. Det betyr at du får en bolig som bruker lite energi til oppvarming. Dette gir mindre klimapåvirkning og bedre økonomi for deg. Samtidig har boligen god ventilasjon, slik at innemiljøet blir bra.

Kjøper du en bolig i Engevoldhagan kan du få et lån med svært gode rentebetingelser i Husbanken.

Boligene

På Engevoldhagan kan du velge fra treroms-leiligheter på 71 kvm til større, familievennlige femroms rekkehusleiligheter på opptil 130 kvm. Prosjektet retter seg derfor mot alle aldersgrupper – unge som eldre – som ønsker en smart, praktisk og fin bolig. Med lyse praktiske oppholdsrom og fornuftige romløsninger vil du finne boligen som passer for deg. Alle løsninger og materialer holder høy kvalitet, og skal bidra til at du får en så fin og bekymringsløs hverdag som mulig.

 • Stue sett fra balkongdør

 • Stue sett fra kjøkken

 • Stue i leilighet i 2. etg. sett fra balkongdør med trapp opp til 3. etg.

 • Stue og kjøkken i utvidet leilighet

 • Gang og entré

 • Stort soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Lite soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Hovedbad

 • Loftsstue

 • Soverom på loft

 • Bad på loft

Interiør

Vår standard leilighet leveres i moderne utførelse med parkett, sparklede og malte vegger, kjøkkeninnredning med hvite, profilerte dører og flislagt bad. Det er også mulig å oppgradere leiligheten med ulike pakkeløsninger om du ønsker dette. Spør din kontaktperson for mer informasjon om tilvalg.

Beliggenhet

Engevoldhagan ligger i Ottestad i Stange kommune og tar sitt navn etter Engevold gartneri. Leilighetene ligger fritt og solrikt til. Her vil du få morgensolen på inngangsterrassen og ettermiddagssolen på hagesiden. Holmlund barnehage og Hoberg barneskole ligger i gangavstand til prosjektet. Ottestad ungdomsskole ligger 1,2 km unna. Storhamar videregående skole ligger ca 6 km unna prosjektet. Spar, ny Rema 1000 og Europris ligger rett ved leiligheten din. Dette er en unik mulighet for den som vil bo landlig, men med nærhet til Hamar sentrum.

Buss

50 meter

Tog

5 Km

Nærbutikk

500 meter

Barnehage

200 meter

Skole

50 meter

Kontaktperson

Christian Melsom Andresen

Selger Trysilhus Nordøst AS

976 30 691

Skal vi ta kontakt?

Trysilhusgruppen vil ta kontakt med deg for å gi deg relevant informasjon om boligprosjekter du er interessert i, og vil også kunne be om din tilbakemelding. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst, og du kan ta kontakt med oss hvis du har spørsmål – telefon 32 21 55 00, e-post firmapost@trysilhus.no Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.