Prosjektet

Evanghaven ligger i et et svært rolig og barnevennlig område en liten spasertur fra Årnes togstasjon og sentrum. Her bygger Trysilhus 3 leilighetskomplekser med totalt 36 selveierleiligheter som passer for alle aldre og livssituasjoner. Hver blokk inneholder 12 leiligheter fordelt på fire etasjer med tre leiligheter i hver etasje. Leilighetene er likt fordelt med toroms på 48 m2, treroms på 71 mog fireroms på 93 m2. Alle leilighetene vil få adkomst fra heis fra garasjeplan eller bakkeplan, og samtlige er gjennomgående med private balkonger og et eget område ved inngangen til leiligheten.

Som i alle Trysilhus sine prosjekter kan du glede deg over et trygt og godt bomiljø, med gode arealer for opphold og lek. På fellesarealene er det satt av areal til ulike oppholdsplasser som alle beboere vil ha glede av, voksne som barn. Alle leilighetene får fine terrasser vendt mot sør og vest som gir gode solforhold.

 • Bygg A

 • Bygg B

 • Bygg C

 • Alltid koselige oppholdsplasser i våre prosjekter. Bygg A nærmest og bygg C til høyre

 • Årnes har flere bakerier – dette har et fantastisk utvalg av fristelser

 • Bygg A, B og C i midten. Med ny barnehage bak og Evangtunet II i forkant.

Boligene

Du kan velge mellom romslige toroms (48 m2), treroms (71 m2) og fireroms (93 m2) leiligheter i Evanghaven. Alle leiligheter har egen uteplass på begge sider av leiligheten, og bygget er utformet med sideveis forskyvning som gjør at uteplassene er godt skjermet. Parkeringsplass i P-kjeller medfølger alle leiligheter og kjøper du en treroms eller fireroms leilighet, følger det i tillegg med en sportsbod på 5 m2 i P-kjeller.

 

 • Stue i 2-roms leiligheten

 • Stue i 4-roms leilighet

 • Kjøkken i 3-roms leiligheten

 • Stue i 3-roms leiligheten

 • Kjøkken i 4-roms leiligheten.

 • Kjøkken/stue/spisestue i vår romslige og kompakte 2-roms leilighet

 • Herlig stue med utgang balkong i vår 3-roms leilighet

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater er av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter. Hvitevarer kan bestilles gjennom oss.

Det er viktig for oss at du trives i din egen leilighet, og er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre tilpasninger ut fra vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet for mer informasjon.

Beliggenhet

Evanghaven får en svært sentral beliggenhet i gangavstand til stasjonsbyen Årnes, hvor du finner alt du trenger av servicetilbud. Her er Amfi senter med et stort utvalg butikker og det er 3 kinosaler i Nes Kulturhus.

Både barnehage og skoler for alle trinn ligger innenfor en radius fra 0 til 2,3 km. Togstasjonen ligger i Årnes sentrum og bussholdeplass finner du kun 600 meter unna Evangtunet.

Togstasjon

1,2 km

Buss

800 meter

Matbutikk

900 m

Barnehage

20 meter

Skoler

2 km

Skal vi ta kontakt?

Trysilhusgruppen vil ta kontakt med deg for å gi deg relevant informasjon om boligprosjekter du er interessert i, og vil også kunne be om din tilbakemelding. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst, og du kan ta kontakt med oss hvis du har spørsmål – telefon 32 21 55 00, e-post firmapost@trysilhus.no Les mer

Bilder og illustrasjoner kan være hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.