Leiligheter på Årnes

Evanghaven er en del av utbyggingen i Evangkvartalet og ligger i et rolig og sentrumsnært område, en liten spasertur fra sentrum. Her er det blitt bygd 36 selveierleiligheter fordelt over tre bygg, som passer for alle aldre og livssituasjoner. Hvert bygg inneholder 12 leiligheter fordelt på fire etasjer, med lik fordeling av toroms, treroms og fireroms. Alle leilighetene har adkomst via heis fra garasjeplan eller bakkeplan.
Det spesielle med vårt konsept er at vi bygger med en sideveis forskyvning, noe som resulterer i at hver leilighet får romslige og private balkonger, og et eget område ved inngangen til leiligheten.

På fellesarealene er det satt av areal til ulike oppholdssoner som alle beboere vil ha glede av, voksne som barn. Alle leilighetene får fine terrasser vendt mot sør og vest som gir gode solforhold.

 • Velkommen til Evanghaven!

 • Moderne og store balkonger som ligger skjermet.

 • Uteområder og sol forhold er høyt vektlagt på vårt nye prosjekt Evanghaven. Her er bygg A nærmest og bygg C til høyre

 • Bygg A, B og C i midten. Med ny barnehage bak og Evangtunet II i forkant.

 • Egen privat uteplass på våre svalganger til hver leilighet.

 • Uteplassene er vestvendt beliggende og er skjermet, slik at man mister blokkfølelsen. Her ser dere fremsiden av bygg A

 • Romslige og skjermet uteplasser på forsiden av Bygg B

 • Inngangsside ved blokk B

Boligene

Du kan velge mellom romslige, treroms (70 m2) og fireroms (92 m2) leiligheter i Evanghaven. Alle leiligheter har egen uteplass på begge sider av leiligheten, og bygget er utformet med sideveis forskyvning som gjør at uteplassene er godt skjermet. Parkeringsplass i P-kjeller og sportsbod medfølger alle leiligheter.

Bli med inn i den største leiligheten: 

 

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

 • Illustrasjon av kjøkken i 4-roms. Illustrasjonen kan inneholde tilvalg som ikke medfølger.

 • Stue i 4-roms leilighet

 • Romslig og lyst kjøkken i vår 3-roms leilighet

 • Stuen i 3-roms leiligheten

 • Illustrasjon av hovedsoverom 4-roms, med tilvalgsplanløsning adkomst direkte til bad. Illustrasjonen kan inneholde tilvalg som ikke medfølger.

 • Stue i 2-roms leiligheten

 • Alternativ planløsning i 2-roms leiligheten

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater er av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter. Hvitevarer kan bestilles gjennom oss.

Beliggenhet

Evanghaven får en svært sentral beliggenhet i gangavstand til stasjonsbyen Årnes, hvor du finner alt du trenger av servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Coop Mega. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Årnes et variert utvalg. I Årnes finner man forskjellige butikker, kino, hyggelige spisesteder og koselige puber. I tillegg ligger Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum godt innen rekkevidde. Årnes stasjon har hyppige avganger til nærliggende byer, med 40 min til Oslo, 28 til Oslo Lufthavn og 19 min til Jessheim. Nærmeste busstasjon finner du 600 meter unna. Både barnehage og skoler for alle trinn ligger innenfor en radius fra 0 til 2,3 km.

Togstasjon

1,2 km

Buss

800 meter

Matbutikk

900 m

Barnehage

20 meter

Skoler

2 km

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer

  Bilder og illustrasjoner kan være hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.