Leiligheter i Ramstadåsen, Nannestad

Feviksvingen er et leilighetsprosjekt i Ramstadåsen ved Nannestad. Vi har bygget 36 selveierleiligheter med smarte planløsninger som passer for både førstegangskjøpere, par og familier. Nå er det kun 1 leilighet igjen før prosjektet er utsolgt.

Overtakelse hus E: Innflyttingsklart

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Vi har en leilighet igjen i 2. etasje på 88 kvm. Leiligheten har balkong på stuestiden og en hyggelig uteplass på inngangssiden. Du har gode solforhold, så her kan du nyte morgenkaffen i ro og fred.

Det er etablert fine uteområder i prosjektet, med både lekeplasser for barn og oppholdsplasser for voksne. Vi legger stor vekt på fine fellesarealer i våre prosjekter, slik at beboere i alle aldre vil trives.

 

 • Stue sett fra balkongdør

 • Stue sett fra kjøkken

 • Stue i leilighet i 2. etg. sett fra balkongdør med trapp opp til 3. etg.

 • Gang og entré

 • Stue sett fra entré

 • Stort soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Lite soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Hovedbad

 • Soverom på loft

 • Loftsstue

 • Bad på loft

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i snart 25 år, og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger og overflater av god kvalitet. Du får blant annet parkett på gulv og sparklet og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde. En helt ny barnehage ligger i gangavstand fra prosjektet, og det er kort vei til offentlig kommunikasjon. Du finner bussholdeplass kun 300 meter unna prosjektet.

Naturen er din nærmeste nabo. Turstier og lysløype gir deg fine turmuligheter både sommer og vinter. Åsen ILs anlegg for langrenn og fotball ligger kun noen kilometer unna. Stordammen har gode bademuligheter og ligger i nærområdet. Dagligvarehandelen kan gjøres hos blant annet Kiwi Holter og Extra Eltonåsen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teigebyen (Nannestad sentrum), Gjerdrum, Jessheim og Kløfta et godt og variert utvalg.

Feviksvingen har en rolig og usjenert beliggenhet hvor det skal være trygt å bo og vokse opp.

Skole

1,3 km.

Barnehage

200 m

Buss

300 m

Tog

13 km

Shopping

4,5 km

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer

  Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.