Ny leilighet på Halmstad

Gatu Park er en del av en større utbygging i Halmstad, Rygge. Her blir det etablert 146 moderne leiligheter fordelt på seks byggetrinn.

Prosjektet ligger landlig til, men med gangavstand til sentrumskjernen hvor du finner dagligvareforretninger, apotek, konditori, samt diverse småbutikker og tjenestetilbud innenfor en radius på få hundre meter.

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten (merk at dette er fra 2. etasje)

Få med to parkeringsplasser ved kjøp av leilighet

Det er gjenstår nå kun 1 leilighet i dette byggetrinnet. Leiligheten er på 93 kvm og ligger på bakkeplan. Den har en romslig overbygget veranda med utgang til plen. Den har tre soverom så her har du rikelig med plass dersom familen kommer på besøk.

Ved kontraktsinngåelse innen utgangen av april medføler to parkeringsplasser.

Boligen

Det er gjenstår nå kun en fireroms-leilighet på 93 m² i dette byggetrinnet. Leiligheten ligger på bakkeplan og har en romslig overbygget veranda med utgang til plen. Den har tre soverom så her har du rikelig med plass dersom familen kommer på besøk.

Det medfølger to parkeringsplasser i P-kjeller til leiligheten.

Interiør

Leiligheten leveres med eikeparkett i stue, kjøkken, gang, bod og soverom. Badet leveres med keramiske fliser på vegg og gulv og baderomsinnredning i høyglans fra Strai.

Kjøkkeninnredningen har profilerte, hvite fronter og laminert eikefarget benkeplate. Garderobeskap leveres som standard til alle soverom.

I gangen er det skyvedør foran tekniske installasjoner. Dette gir rom for noe oppheng av ytterklær og sko.
Bredbånd/fiberløsning er fra Viken Fiber med kanaler fra Altibox. Leiligheten har et balansert ventilasjonsanlegg som gir et godt innemiljø og elektrisk oppvarming
som varmekilde.

  • 4-roms leilighet på 93 kvm

  • Soverom i 4-roms leilighet

  • Soverom nummer to

  • Lyst og fint bad

  • Illustrasjon av stue

Beliggenhet

Gatu Park ligger med direkte tilknytning til E6 og i gangavstand til Rygge togstasjon med hyppige avganger til Oslo. Skoler og barnehager er rett i nærheten og i Halmstad sentrum er det gode bussforbindelser og diverse servicetilbud. Det er kort vei til fritidstilbud, golfbane og bademuligheter i både Oslofjorden og innsjøen Vansjø.

Halmstad Kiwi

5 min

Rygge stasjon

5 min

Kiwi Rygge

5 min

Halmstad barne og ungdomsskole

9 min

Kontaktperson

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer