Leiligheter i Rygge

I Gatu Park skal det oppføres seks leilighetsblokker med til sammen 142 leiligheter. Det spesielle med vårt konsept er at vi bygger med en sideveis forskyvning, noe som resulterer i at hver leilighet får romslige og private balkonger og et eget område ved inngangen til leiligheten. På toppen av bygg 1 vil det bli et samlingslokale med kjøkken, toalett og en stor takterrasse med flott utsikt. Leilighetsblokkene er en del av en større områdeutvikling på Halmstad, hvor det vil bli svært variert bebyggelse. Området vil få trivelige og romslige uteområder med lekeplasser og oppholdsplasser for beboere i alle aldre.

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 2-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 3-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Boligene

Du kan velge mellom toroms- (48 kvm), treroms- (71 kvm) og fireroms-leilighet (93 kvm) i Gatu Park. Alle leiligheter får romslige balkonger med gode solforhold. Leilighetene passer for alle aldersgrupper og livssituasjoner. Det skal bygges parkeringskjeller under byggene med heis til alle etasjer. Parkeringsplass  medfølger til treroms og fireroms leilighetene. Til 2-roms har du mulighet til å kjøpe parkeringsplass i parkeringskjeller.

  • 4-roms leilighet på 93 kvm

  • Kjøkken i 4-roms leilighet

  • 3-roms leilighet på 71 kvm

  • 3-roms på 71 kvm

  • 2-roms leilighet på 48 kvm

  • Kjøkken med tilvalg for 2-roms leilighet

  • Standard kjøkken i 2-roms leilighet

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er viktig for oss at du trives i din egen leilighet og vi gir deg derfor muligheten til å gjøre tilpasninger ut fra vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet for mer informasjon.

Beliggenhet

Gatu Park ligger med direkte tilknytning til E6 og i gangavstand til Rygge togstasjon med hyppige avganger til Oslo. Skoler og barnehager er rett i nærheten og i Halmstad sentrum er det gode bussforbindelser og diverse servicetilbud. Det er kort vei til fritidstilbud, golfbane og bademuligheter i både Oslofjorden og innsjøen Vansjø.

Halmstad Kiwi

5 min

Rygge stasjon

5 min

Kiwi Rygge

5 min

Halmstad barne og ungdomsskole

9 min

Kontaktperson

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer