Leiligheter i Sande

Trysilhus utvikler Hagebyen videre, og er nå i gang med det siste byggetrinnet. Trinn 1 og 2 er ferdigstilt. Trinn 3 er det siste trinnet i Hagebyen prosjektet. Vi har samme fokus på å skape boglede i dette spennende området i Sande. Hagebyen er et rolig område med kort vei til strand, sjø og Nordre Jarlsberg Brygge. Hagebyen tilbyr familievennlige, smarte og prisgunstige selveier-rekkehusleiligheter med fantastisk beliggenhet.

Leilighetene er klare for innflytting.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Merk at leiligheten som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

 • Nordre Jarlsberg Brygge i umiddelbar nærhet

 • Badestrand kun 300 m fra leiligheten din

Boligene

Selveierleilighetene i Hagebyen består av 3-romsleiligheter i 1. etasje på 71 eller 93 m2 og større, familievennlige 5-romsleiligheter i 2. etasje på 102-130 m2. 

I 1. etasje får du få alt på ett plan med en egen liten hageflekk. Leilighetene i 2. etasje leveres med innredet 3. etasje. Om du kun trenger to soverom og én stue, anbefaler vi en leilighet i første etasje, men om du har behov for flere soverom, to stuer og to bad vil en leilighet i 2. etasje være det som er riktig for deg. 

Bygget er utformet med en sideveis forskyvning, slik at uteplassen er godt skjermet.  

Trysilhus sørger for god isolering av boligen. Isolering hindrer den innvendige varmen i å slippe ut av boligen, og dermed krever boligen mindre energi for å holde på varmen. Våre leiligheter har 3-lags energiglass i alle vinduer. Leilighetene har praktiske planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Åpen løsning mellom kjøkken og stue gir fine lysforhold i leiligheten. 

Beboerne i våre prosjekter er alt fra førstegangsetablere, barnefamilier, re-etablerere og seniorer. Med andre ord; dette er leiligheter som passer de fleste. 

Se planløsning for hver enkelt leilighet for mer informasjon.

 • Stue sett fra balkongdør

 • Stue sett fra kjøkken

 • Stue i leilighet i 2. etg. sett fra balkongdør med trapp opp til 3. etg.

 • Stue og kjøkken i utvidet leilighet

 • Gang og entré

 • Stort soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Lite soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Hovedbad

 • Loftsstue

 • Soverom på loft

 • Bad på loft

Interiør

Våre standardleiligheter kommer i lys utførelse med glatte vegger og parkett på gulvet. Kjøkkenet har et klassisk preg med profilerte fronter og en betongfarget laminat benkeplate. Badene er flislagte og fremstår som lyse og delikate. 

Våre kunder sier de elsker de store vinduspostene som lett kan pyntes med både blomster og lys. 

 

Oppgjør

 

Du betaler kr. 0,- i forskuddsbetaling når du kjøper leilighet av oss. Hele kjøpesummen gjøres opp først ved overtakelse av leiligheten. Du får også lave bokostnader, ingen budrunde, lave omkostninger, ingen fellesgjeld og lave fellesutgifter i våre prosjekter. Kjøper du en ny leilighet har du heller ikke oppussingsbehov. Dette fører til mindre bekymringer, bedre økonomi og mer fritid.  

Felleskostnader er estimert til ca. 2.000,- pr. mnd. for leilighet i 1. etasje og ca. 2.500,- pr. mnd. for leilighet i 2. etasje.

 • Standard fronter og standard oppsett

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

 • Standard fronter, alternativt oppsett 4

Beliggenhet

Hagebyen ligger i nærheten av kollektivtilbud, barnehage, skoler og turområder. Det er gangavstand til busstopp mot Svelvik, Sande, Drammen og Holmestrand. Du finner togstasjon i Sande sentrum med pendlertog til Oslo, Tønsberg, Skien med mer. Med trygg gangvei til skole og barnehage er det enkelt å levere barn på vei til og fra jobb. Er du aktiv og opptatt av friluftsliv har du kyststi, variert terreng og et rikt nettverk av preparerte skiløyper like ved boligen.

Bussholdeplass

200 meter

Kiwi

500 meter

Barnehage

500 meter

Selvik Barneskole

700 meter

Sande togstasjon

7 minutter med bil

Kontakt

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer