Prosjektet

Nærmere naturen kommer du, men ikke mye! Haven består av 24 selveierleiligheter i koselig bebyggelse med lekeplasser og stor, praktisk parkeringskjeller under byggene. Du kan velge mellom treroms leiligheter på 71 kvm på bakkeplan med egen hage eller platting, eller større familievennlige, femroms rekkehus-leiligheter på opptil 113 kvm over to etasjer. Leilighetene leveres med med ca. 5 kvm utvendig bod. Haven passer for alle alderstrinn, familier, par og enslige.

Boligene

Som i alle Trysilhus sine prosjekter kan du glede deg over et trygt og godt bomiljø, med gode arealer for opphold og lek. Leilighetene har smarte planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Åpen løsning mellom stue og kjøkken gir gode lysforhold og god romfølelse. Alle får en egen uteplass uten innsyn fra andre til balkongen. Prosjektet er også utviklet for å gi alle leilighetene gode solforhold.

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i snart 25 år, og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger. Du har allikevel mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten. Du kan blant annet velge en av våre designpakker – «Trend» eller «Klassisk» – eller du kan gjøre endringer basert på vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet om detaljer.

Beliggenhet

På Borgen bor du rett ved marka samtidig som du bor sentralt. Det er kort og trygg vei til skole og barnehage. Barneskole er 400 m unna og ungdomsskole kun 200 m unna. I tillegg til å ligge i et barnevennlig område, kan du komme deg til Oslo sentrum i løpet av kort tid. Asker stasjon ligger kun 15 minutters gange unna, og det er gode bussforbindelser til og fra Borgen. En helt ny og moderne Rema 1000-butikk befinner seg rett over gaten. Med kort vei til fritidsaktiviteter og et stort løypenett rett utenfor vinduet får du en praktisk hverdag i Borgen.

Togstasjon

1.3 km

Busstopp

0.2 km

Matbutikk

Rema 1000 Borgen - 50 m

Barnehage

0.1 km

Barneskole

0.2 km

Skal vi ta kontakt?

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.