Prosjektet

Vi fortsetter utbyggingen på solsiden av Nittedal. Det neste byggetrinnet er nå ute for salg med 32 nye leiligheter som er tilpasset førstegangsetablerere, familier og seniorer. Hellerudhaugen har gode solforhold og flott utsikt mot Hakadalen og Varingskollen. Det er nå kun 3 leiligheter igjen i dette trinnet.

  • Flott utsikt fra leilighet i Hus 6

  • Flott utsikt fra leilighet i Hus 6

Boligene

Prosjektet består av leiligheter fra 71 til 130 kvm. Leilighetene har praktiske og gode planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, og dette gir fine lysforhold i leiligheten.  De 3 leilighetene som nå er ledige ligger i 2. etg. og går over to plan, ca 110 kvm, hvor du får et innredet loft med stue, soverom og bad. Felleskostnader er estimert til ca 2.100,- pr. mnd. Se planløsningene for hver leilighet for mer informasjon.

 

For å melde din interesse for trinn 3 kontakt selger.

  • Kjøkkenøy er en tilvalgsmulighet på kjøkken

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i 25 år og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger. Du har allikevel mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten basert på vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet om detaljer.

Beliggenhet

Hellerudhaugen ligger i nærheten av kollektivtilbud, barnehage (blant annet Glitre Barnehage), skoler og turområder. Eiendommen ligger flott og høyt på Nittedals solside – usjenert og solrikt med flott utsikt utover Nittedal, Varingskollen, Nordmarka og Fuglåsen. Dette er et populært, stille og rolig område, og meget barnevennlig. Det er kort avstand til barnehage, skole, offentlig kommunikasjon, Aas Gård Golfanlegg, Varingskollen alpinsenter og marka. Marka er meget populær og Romeriksåsen har flotte turområder, jakt- og fiskemuligheter og et rikt dyreliv. Det er kun 10 minutter til badevann (Klopptjern).

Buss

300 meter

Togstasjon

2,4 km

Dagligvare

1,2 km

Skole

Hagen skole 3 km

Kontaktperson

Geir Arnøy

Selger Trysilhus Partner AS

917 88 403

Skal vi ta kontakt?

Trysilhusgruppen vil ta kontakt med deg for å gi deg relevant informasjon om boligprosjekter du er interessert i, og vil også kunne be om din tilbakemelding. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst, og du kan ta kontakt med oss hvis du har spørsmål – telefon 32 21 55 00, e-post firmapost@trysilhus.no Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.