Prosjektet

Hellerudhaugen trinn 2 består av 32 nye leiligheter som er tilpasset førstegangsetablerere, familier og seniorer. Hellerudhaugen har gode solforhold og flott utsikt mot Hakadalen og Varingskollen. Det er nå kun 1 leilighet igjen i dette trinnet.

  • Flott utsikt fra leilighet i Hus 6

  • Flott utsikt fra leilighet i Hus 6

Boligene

Det er nå kun 1 ledig leilighet i dette prosjektet. Leiligheten er 110 kvm. Leiligheten har praktisk og god planløsning som gir god utnyttelse av plassen. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, og dette gir fine lysforhold i leiligheten. Leiligheten som nå er ledige ligger i 2. etg. og går over to plan hvor du får et innredet loft med stue, soverom og bad. Felleskostnader er estimert til ca 2.500,- pr. mnd.

  • Kjøkkenøy er en tilvalgsmulighet på kjøkken

Interiør

Våre leiligheter leveres i en lys utførelse med glatte vegger og laminat på gulvet. Kjøkkenet har et klassisk preg med profilerte fronter og en betongfarget laminat benkeplate. Badene er flislagte og fremstår som lyse og delikate.

Våre kunder sier de elsker de store vinduspostene som lett kan pyntes med både blomster og lys. 

Oppgjør

 

Vi krever 0,-kr i forskuddsbetaling!
Hele kjøpesummen gjøres opp først ved overtagelse av leiligheten.
Vi nevner også lave bokostnader, ingen budrunde, lave omkostninger, ingen fellesgjeld, lave fellesutgifter, ingen oppussing som igjen gir mindre bekymringer, bedre økonomi og mer fritid.

Beliggenhet

Hellerudhaugen ligger i nærheten av kollektivtilbud, barnehage (blant annet Glitre Barnehage), skoler og turområder. Eiendommen ligger flott og høyt på Nittedals solside – usjenert og solrikt med flott utsikt utover Nittedal, Varingskollen, Nordmarka og Fuglåsen. Dette er et populært, stille og rolig område, og meget barnevennlig. Det er kort avstand til barnehage, skole, offentlig kommunikasjon, Aas Gård Golfanlegg, Varingskollen alpinsenter og marka. Marka er meget populær og Romeriksåsen har flotte turområder, jakt- og fiskemuligheter og et rikt dyreliv. Det er kun 10 minutter til badevann (Klopptjern).

Buss

300 meter

Togstasjon

2,4 km

Dagligvare

1,2 km

Skole

Hagen skole 3 km

Skal vi ta kontakt?

Trysilhusgruppen vil ta kontakt med deg for å gi deg relevant informasjon om boligprosjekter du er interessert i, og vil også kunne be om din tilbakemelding. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst, og du kan ta kontakt med oss hvis du har spørsmål – telefon 32 21 55 00, e-post firmapost@trysilhus.no Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.