Nye leiligheter i Hakadal, nær Nittedal

Vi fortsetter utbyggingen på solsiden av Hakadal. Trinn 3 er nå ute for salg med 36 nye leiligheter som er tilpasset førstegangsetablerere, familier og seniorer. Hellerudhaugen har meget gode solforhold og flott utsikt mot Hakadalen og Varingskollen.

Hellerudhaugen 3 vil få en rolig og usjenert beliggenhet på solsiden av Hakadal. Her vil det være trygt å bo og vokse opp. Det vil bli lagt vekt på gode løsninger både i boligene og på fellesområdene. Utvendige arealer vil opparbeides med ferdigplen/tilsådde arealer, lekeplasser og sittegrupper. Hellerudhaugen 3 vil tilfredsstille strenge krav til energieffektivitet, universell utforming og miljøvennlige boliger.

De første leilighetene er estimert ferdige oktober 2021.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Selveierleilighetene i Hellerudhaugen 3 består av 3-romsleiligheter i 1. etasje på 71 eller 93 m2 og større, familievennlige 5-romsleiligheter i 2. etasje på 102-130 m2.

I 1. etasje får du få alt på ett plan med en egen liten hageflekk, evt større terrasse. Leilighetene i 2. etasje leveres med innredet 3. etasje. Om du kun trenger to soverom og én stue, anbefaler vi en leilighet i første etasje, men om du har behov for flere soverom, to stuer og to bad vil en leilighet i 2. etasje være det som er riktig for deg.

Bygget er utformet med en sideveis forskyvning, slik at uteplassen er godt skjermet.

Trysilhus sørger for god isolering av boligen. Isolering hindrer den innvendige varmen i å slippe ut av boligen, og dermed krever boligen mindre energi for å holde på varmen. Våre leiligheter har 3-lags energiglass i alle vinduer. Leilighetene har praktiske planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Åpen løsning mellom kjøkken og stue gir fine lysforhold i leiligheten.

Beboerne i våre prosjekter er alt fra førstegangsetablere, barnefamilier, re-etablerere og seniorer. Med andre ord; dette er leiligheter som passer de fleste.

Se planløsning for hver enkelt leilighet for mer informasjon.

 • Lys og luftig stue (1. etg)

 • Stue med utgang til terrasse

 • Soverom på loft

 • Pent flislagt bad

 • Hovedsoverom (Tapet medfølger ikke)

 • Barnerom/gjesterom (Tapet medfølger ikke)

 • Loftsstue

 • Stue (2. etg)

Interiør

Våre standardleiligheter kommer i lys utførelse med glatte vegger og parkett på gulvet. Kjøkkenet har et klassisk preg med profilerte fronter og en betongfarget laminat benkeplate. Badene er flislagte og fremstår som lyse og delikate. 

Våre kunder sier de elsker de store vinduspostene som lett kan pyntes med både blomster og lys. 

Er du tidlig ute kan våre leiligheter oppgraderes med tilvalg. Det finnes flere kjøkkenalternativer med klassisk, moderne eller høyglans fronter. Du kan også velge sentralstøvsuger, badekar (på loftsbadet), dimmebrytere, kitchenboard, ekstra TV-uttak mm. Du kan selvfølgelig også velge hvilke farger du vil at veggene skal males i. På denne måten kan du sette ditt preg på leiligheten allerede før innflytting.

 

Oppgjør

 

Du betaler kr. 0,- i forskuddsbetaling når du kjøper leilighet av oss. Hele kjøpesummen gjøres opp først ved overtakelse av leiligheten. Du får også lave bokostnader, ingen budrunde, lave omkostninger, ingen fellesgjeld og lave fellesutgifter i våre prosjekter. Kjøper du en ny leilighet har du heller ikke oppussingsbehov. Dette fører til mindre bekymringer, bedre økonomi og mer fritid.  

Felleskostnader er estimert til ca. 2.000,- pr. mnd. for leilighet i 1. etasje og ca. 2.500,- pr. mnd. for leilighet i 2. etasje.

 • Kjøkkenalternativ 3B og kjøkkenøy (Hvitevarer er tilvalg)

 • Kjøkken alternativ 3B

 • Kjøkken alternativ 3A

 • Flislagt bad 2

 • Kjøkken alternativ 1

 • Standard kjøkken klassisk front

 • Standard kjøkken moderne front

 • Standard kjøkken høyglans front

Beliggenhet

Hellerudhaugen ligger i nærheten av kollektivtilbud, barnehage (blant annet Glitre Barnehage), skoler og turområder. Eiendommen ligger flott og høyt på Nittedals solside – usjenert og solrikt med flott utsikt utover Nittedal, Varingskollen, Nordmarka og Fuglåsen. Dette er et populært, stille og rolig område, og meget barnevennlig. Det er kort avstand til barnehage, skole, offentlig kommunikasjon, Aas Gård Golfanlegg, Varingskollen alpinsenter og marka. Marka er meget populær og Romeriksåsen har flotte turområder, jakt- og fiskemuligheter og et rikt dyreliv. Det er kun 10 minutter til badevann (Klopptjern).

Togstasjon

2,4 km

Busstopp

50 meter

Barnehage

1,2 km

Skole

3 kmKort gangavstand via gangvei

Matbutikk

1 km

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer