Prosjektet

Hellerudhaugen i Hakadal er et nytt boligområde bestående av tomannsboliger, eneboliger og leiligheter. Vi legger nå ut 2 nye tomannsboliger med 4 enheter for salg. Disse fire enhetene blir liggende innerst i Nedre Hellerudhaugen som er en blindvei. Boligene blir dermed liggende barnevennlig, usjenert og rolig til på feltet. Om du velger en tomannsbolig på Hellerudhaugen vil du få en bolig som ligger i nærhet til skoler, barnehager samt mange aktiviteter.

Boligene

Tomannsboligene på Hellerudhaugen er planlagt med en effektiv planløsning. Vi selger nå hus F og G i prosjektet som har to ulike planløsninger. Begge type løsninger leveres med god kvalitet. Vi legger vekt på at begge typer boliger får en lys og luftig romfølelse. Alle overflater leveres med robuste materialer som er enkle å vedlikeholde. God isolering og effektiv balansert ventilasjon gir boligen varme og komfort.

Bolig F vil i 1.etasje få en romslig entre med eget garderoberom. Videre vil du i 1.etasje få et bad. Det lages også en stor stue hvor du på kalde vinterdager kan fyre på peisovnen og kjøkken med utgang til hage som du kan utforme slik du vil. I 2.etasje bygger vi 3 soverom hvorav det største soverommet hvil få en fin terrasse, stort og moderne bad samt en stue med utgang til en luftig terrasse.  Det bygges også en 5 kvm stor sportsbod i tilknytning til boligen.

Bolig G vil i 1.etasje få entre med en romslig gang, 2 soverom, stue samt et stort bad. Det bygges også en sportsbod i 1.etasje. Det vil videre opp trappen til 2.etasje bygges ett soverom med luftig terrasse samt privat bad og mulighet for garderobeløsning i egen nisje. Stor stue og kjøkken med utgang til luftig terrasse bygges også i 2.etasje. Det vil settes inn en peisovn i stuen i 2.etasje.

Last ned prospektet for å se planløsningen i boligene.

Det er KVIK som er vår kjøkkenleverandør og sammen med vår kjøkkenkonsulent kan du utforme kjøkkenet ditt slik du ønsker. I tillegg har du muligheter for å gjøre endringer på bad, gulv, vegger og himlinger. Ønsker du andre farger enn vår standardfarge har Jotun et bredt utvalg av farger for enhver smak.

Tilvalgsprosessen skjer i et eget tilvalgsmøte med vår entreprenør. På denne måten kan du sette ditt eget preg på din nye bolig.

 

Beliggenhet

Hellerudhaugen ligger i nærheten av kollektivtilbud, barnehage (blant annet Glitre Barnehage), skoler og turområder. Eiendommen ligger flott og høyt på Nittedals solside – usjenert og solrikt med flott utsikt utover Nittedal, Varingskollen, Nordmarka og Fuglåsen. Dette er et populært, stille og rolig område, og meget barnevennlig. Det er kort avstand til barnehage, skole, offentlig kommunikasjon, Aas Gård Golfanlegg, Varingskollen alpinsenter og marka. Marka er meget populær og Romeriksåsen har flotte turområder, jakt- og fiskemuligheter og et rikt dyreliv. Det er kun 10 minutter til badevann (Klopptjern).

Buss

300 m

Tog

2,4 km

Skole

3 km

Butikk

1,2 km

Oppgjør

Du betaler kr. 0,- i forskuddsbetaling når du kjøper leilighet av oss. Hele kjøpesummen gjøres opp først ved overtakelse av boligen. Du får også lave bokostnader, ingen budrunde og lave omkostninger.

 

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer