Prosjektet

Kalkbrenneriet består av 18 leiligheter med svært sentral beliggenhet i Bærum. Det er kort vei til kollektivtilbud, skole, barnehager og turområder. Prosjektet er en unik mulighet til å skaffe seg en ny bolig i Bærum kommune. Det er lagt vekt på gode løsninger både i leilighetene og i prosjektets uteområder. Vårt mål er å legge til rette for at alle aldersgrupper skal trives i prosjektet.

Boligene

Prosjektet består av leiligheter fra 71 til 110 kvm. Leilighetene har praktiske og gode planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, og dette gir fine lysforhold i leiligheten. Velg mellom leilighet i første etasje på 71 kvm eller en større leilighet over to plan i andre etasje, hvor du får et loft med stue, soverom og bad. Se planløsningene for hver leilighet for mer informasjon.

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i snart 25 år og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger. Du har allikevel mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten. Du kan blant annet velge en av våre designpakker – «Trend» eller «Klassisk» – eller du kan gjøre endringer basert på vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet om detaljer.

Beliggenhet

Kalkbrenneriet ligger i et trygt og etablert boligområde med svært sentral beliggenhet. Det er kort vei til busstopp og til Haslum T-banestasjon. Derfra tar det kun 25 minutter til Nationaltheatret. Butikktilbud er rett i nærheten og det er kort vei til både Bekkestua og Sandvika med diverse handels- og servicetilbud. Men selv med denne sentrale beliggenheten har du kort avstand til Bærumsmarka med muligheten for flotte naturopplevelser.

Busstasjon

0,1 km

Togstasjon

0,7 km

Butikk

0,2 km

Barneskole

1,9 km

Postkontor

1,3 km

Skal vi ta kontakt?

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.