Prosjektet

Kleivan Terrasse er et leilighetsprosjekt utenfor Holmestrand sentrum. Prosjektet vil bestå av 24 leiligheter i forskjellige størrelser fordelt på to bygg. Byggene har en utforming som gjør at leilighetene får egne store terrasser og et romslig område på inngangssiden som er godt skjermet fra naboen. Sideforskyvningen på byggene gjør at alle leilighetene får en flott utsikt mot sjøen. Det vil bli etablert koselige fellesområder rundt leilighetsbyggene med arealer som passer for alle aldersgrupper.

  • Fantastisk fjordutsikt mot Landokk og Holmsbu. Her illustrert fra fjerde etasje.

Boligene

Du kan velge mellom toroms (47 m2), treroms (70 m2) og fireroms (92 m2) leiligheter i Kleivan Terrasse. Alle leiligheter har egen uteplass på begge sider av leiligheten. Bygget er utformet med en sideveis forskyvning, noe som gjør at uteplassene er godt skjermet. Parkeringsplass i P-kjeller medfølger alle leiligheter. Kjøper du en treroms eller fireroms leilighet, følger det med en sportsbod på 5 m2 i P-kjeller.

  • Stue i 4-roms leilighet

  • Kjøkken i 2-roms leilighet

  • Stue i 2-roms leiligheten

  • Kjøkken i 3-roms leiligheten

  • Stue i 3-roms leiligheten

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter. Det er viktig for oss at du trives i din egen leilighet, og er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre tilpasninger ut fra vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet for mer informasjon.

Beliggenhet

Kleivan Terrasse får en tilbaketrukket beliggenhet i et etablert boligområde, kun en kort svipptur unna Holmestrand sentrum. Det er etablert busstopp rett utenfor blokkene og Bane Nor har etablert en «fjellheis» mellom togstasjonen og Søndre Kleivan, slik at det er lett å ta seg ned til både sentrum og for de som skal videre. Gode turområder og bademuligheter finner du i Holmestrand. Det er gangavstand til barnehage og skole.

Togstasjon

7 km

Busstopp

100 m

Barnehage

1000 m

Skole

800 m

Matbutikk

3,5 km

Kontaktperson

Kontaktperson

Thomas Furuseth Hansen

Selger Omnibo AS

928 27 913

Skal vi ta kontakt?

Trysilhusgruppen vil ta kontakt med deg for å gi deg relevant informasjon om boligprosjekter du er interessert i, og vil også kunne be om din tilbakemelding. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst, og du kan ta kontakt med oss hvis du har spørsmål – telefon 32 21 55 00, e-post firmapost@trysilhus.no Les mer

Bilder og illustrasjoner kan være hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.