Praktiske leiligheter nær Tønsberg

Linnomtunet er et leilighetsprosjekt med kort avstand til Tønsberg sentrum, skoler, barnehager og matbutikk. Dette prosjektet er perfekt for deg som ønsker en lettstelt leilighet og kort vei til byen med alt av servicetilbud. Prosjektet består av totalt 48 leiligheter fordelt på seks bygg. Vi legger stor vekt på gode uteområder i våre prosjekter, og på Linnomtunet vil vi legge til rette for oppholdsarealer for både store og små.

Bygg A – E – UTSOLGT

Bygg F  – 1 leilighet igjen. Innflyttingsklar oktober 2021

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leiligheten som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Selveierleilighetene på Linnomtunet består av 3-romsleiligheter på 71 m2 og større familievennlige leiligheter på 5 rom på opptil 125 m2.

Du vil få balkong/veranda på begge sider av leiligheten. Bygget er utformet med en sideveis forskyvning, slik at uteplassen er godt skjermet. Leilighetene har praktiske planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Åpen løsning mellom kjøkken og stue gir fine lysforhold i leiligheten.

Prosjektet er nesten utsolgt og det er kun 1 leilighet i 2. etg på 111 kvm som nå er ledig.

 • Stue sett fra balkongdør

 • Stue sett fra kjøkken

 • Stue i leilighet i 2. etg. sett fra balkongdør med trapp opp til 3. etg.

 • Stue og kjøkken i utvidet leilighet

 • Gang og entré

 • Stort soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Lite soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Hovedbad

 • Loftsstue

 • Soverom på loft

 • Bad på loft

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i 25 år og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger.

 • Standard fronter og standard oppsett

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

Beliggenhet

Boligprosjektet Linnomtunet ligger i et etablert boligområde, kun 4,1 km nordøst fra Tønsberg sentrum. Området består av variert bebyggelse og det er kort vei til både by, sjø og turområder med lysløype. Det er gangavstand til flere barnehager samt Presterød barneskole og Ringshaug ungdomskole. Kiwi ligger kun 400 meter unna, og på veien inn til Tønsberg vil du finne det meste av servicetilbud. Om sommeren er badestrender som f.eks. Ringshaug, Skallevold og Karlsvika en kort sykkeltur unna. Det er også flere treningssentre i nærheten. Bussholdeplassen finner du ca. 200 meter fra boligene, og det er hyppige bussavganger til Tønsberg. I Tønsberg finner du alt du ønsker av shoppingmuligheter og mange kulturtilbud.

Fra Tønsberg togstasjon går det tog til Drammen og Oslo flere ganger i timen i rushtiden. Togturen til Oslo tar ca. 1 time og 20 min. Torp lufthavn ligger kun 25 min. unna med bil. Det tar også ca. 25 min. med bil til Bastøfergen Horten-Moss.

Linnomtunet er perfekt for deg som ønsker å bo i nærheten av – men ikke midt i – byen.

Bussholdeplass

200 m

Barnehage

1,9 km

Skole

1,5 km

Matbutikk

400 m

Togstasjon

4,1 km

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer