Prosjektet

Loesmoen Hageby er et leilighetsprosjekt rett utenfor Hokksund sentrum. Prosjektet vil bestå av 60 leiligheter i forskjellig størrelse fordelt på tre bygg. Byggene har en utforming som gjør at leilighetene får egne store terrasser og et romslig område på inngangssiden som er godt skjermet fra naboen. Det vil bli etablert koselige fellesområder rundt leilighetsbyggene med arealer som passer for alle aldersgrupper.

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 2-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 3-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Du kan velge mellom toroms (47 kvm), treroms (70 kvm.) og fireroms (90 kvm.) leiligheter i Loesmoen Hageby. Alle leiligheter har egen uteplass på begge sider av leiligheten. Bygget er utformet med en sideveis forskyvning, noe som gjør at uteplassene er godt skjermet. Parkeringsplass i P-kjeller medfølger alle leiligheter. Kjøper du en treroms eller fireroms leilighet, følger det med en sportsbod på 5 kvm i P-kjeller.

  • Stue i 4-roms leilighet

  • Stue i 3-roms leilighet

  • Stue i 2-roms leilighet

  • Kjøkken i 4-roms leilighet

  • Tilvalgskjøkken i 2-roms leilighet

  • Stue i 3-roms leilighet

  • Standard kjøkken i 2-roms leilighet

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter. Det er viktig for oss at du trives i din egen leilighet, og er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre tilpasninger ut fra vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet for mer informasjon.

Beliggenhet

Loesmoen Hageby ligger rett i nærheten av Hokksund sentrum med alt du kan tenke deg av servicebehov. Hokksund stasjon er kun 500 meter unna. Det er også gangavstand til skoler og barnehager. Er du glad i å gå tur er Loesmoen Hageby et perfekt utgangspunkt for å bruke de fine turstiene langs Drammenselva.

Tog

500 meter

Buss

500 meter

Butikk

500 meter

Skole

900 meter

Barnehage

750 meter

Kontakt

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.