Moderne leiligheter sentralt i Hokksund

Loesmoen Hageby er et populært leilighetsprosjekt rett utenfor Hokksund sentrum som består av nye, moderne selveierleiligheter.

Her kan du flytte inn i en leilighet uten å måtte tenke på utvendig vedlikehold, gressklipping og snømåking. Skal du på ferie eller reise bort er det bare å låse døren uten å ha dårlig samvittighet for det du burde ha gjort hjemme.

Vi legger stor vekt på gode uteområder i våre prosjekter og det er opparbeidet lekeplass for barn og gode oppholdsplasser for voksne i prosjektets uteområder.

 

 

Boligene

Nå er det kun to leiligheter igjen før hele prosjektet er utsolgt. Dette er 4-roms på 92 kvm med tre soverom, stue, kjøkken og bad. En av leilighetene har to bad/vaskerom. Leilighetene har 16 kvm overbygget balkong med gode solforhold. P-plass i oppvarmet parkeringskjeller og sportsbod på ca. 5 kvm medfølger.

Leilighetene leveres med eikeparkett i stue, kjøkken, gang, bod og soverom. Badet leveres med keramiske fliser på vegg og gulv og baderomsinnredning i høyglans fra Strai.

Kjøkkeninnredningen har profilerte, hvite fronter og laminert eikefarget benkeplate. Garderobeskap leveres som standard til alle soverom.

I gangen vil det bli satt opp skyvedør foran tekniske installasjoner. Dette gir rom for noe oppheng av ytterklær og sko. Bredbånd/fiberløsning er fra Viken Fiber med kanaler fra Altibox. Det er installert et callingsystem med døråpner til hver leilighet.

Hver leilighet har et balansert ventilasjonsanlegg som gir et godt innemiljø og elektrisk oppvarming som varmekilde.

  • Stue i 4-roms leilighet

  • Stue i 3-roms leilighet

  • Stue i 2-roms leilighet

  • Kjøkken i 4-roms leilighet

  • Tilvalgskjøkken i 2-roms leilighet

  • Stue i 3-roms leilighet

  • Standard kjøkken i 2-roms leilighet

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter.

Beliggenhet

Loesmoen Hageby ligger rett i nærheten av Hokksund sentrum med alt du kan tenke deg av servicebehov. Hokksund stasjon er kun 500 meter unna. Det er også gangavstand til skoler og barnehager. Er du glad i å gå tur er Loesmoen Hageby et perfekt utgangspunkt for å bruke de fine turstiene langs Drammenselva.

Tog

500 meter

Buss

500 meter

Butikk

500 meter

Skole

900 meter

Barnehage

750 meter

Kontakt

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.