Moderne leiligheter sentralt i Hokksund

Loesmoen Hageby er et leilighetsprosjekt rett utenfor Hokksund sentrum. Prosjektet består av 60 leiligheter i forskjellig størrelse fordelt på tre bygg. Nå er det kun tre leiligheter igjen før prosjektet er utsolgt. Disse er 92 kvm med tre soverom, stue, kjøkken og bad. Alle leilighetene har egen balkong. 

Klikk her for å ta en digital rundtur i leiligheten

Merk at leiligheten som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Tre leiligheter på 92 kvm gjenstår. Disse har tre soverom, stue, kjøkken og bad.  Sportsbod og parkeringsplass i P-kjeller medfølger.

Alle leiligheter har egen uteplass på begge sider av leiligheten. Bygget er utformet med en sideveis forskyvning, noe som gjør at uteplassene er godt skjermet.

  • Stue i 4-roms leilighet

  • Stue i 3-roms leilighet

  • Stue i 2-roms leilighet

  • Kjøkken i 4-roms leilighet

  • Tilvalgskjøkken i 2-roms leilighet

  • Stue i 3-roms leilighet

  • Standard kjøkken i 2-roms leilighet

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter.

Beliggenhet

Loesmoen Hageby ligger rett i nærheten av Hokksund sentrum med alt du kan tenke deg av servicebehov. Hokksund stasjon er kun 500 meter unna. Det er også gangavstand til skoler og barnehager. Er du glad i å gå tur er Loesmoen Hageby et perfekt utgangspunkt for å bruke de fine turstiene langs Drammenselva.

Tog

500 meter

Buss

500 meter

Butikk

500 meter

Skole

900 meter

Barnehage

750 meter

Kontakt

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.