Leiligheter på Navneberget, Stange – kommer for salg

Navnebergtoppen er et leilighetsprosjekt på Navneberget, Stange. Vi skal bygge 16 selveierleiligheter med smarte planløsninger som passer for både førstegangskjøpere, par og familier.

Meld din interesse nå, så sender vi deg informasjon om prosjektet fortløpende.

Her kan du bli med på en digital visning av leilighetstypen vi skal bygge: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Det vil bli etablert et fint uteområde i prosjektet, med både lekeplass for barn og oppholdsplass for voksne. Vi legger stor vekt på fine fellesarealer i våre prosjekter, slik at beboere i alle aldre vil trives. Utvendige arealer vil opparbeides med ferdigplen eller tilsådde arealer.

Boligene

Prosjektet vil bestå av 2- og 3-romsleiligheter på 45-93 m² BRA. Alle boligene vil få stor terrasse eller veranda på stuesiden av leiligheten og en egen uteplass på inngangssiden. Leilighetene får gode solforhold, så her kan kaffen nytes på en av de fine uteplassene.

Leilighetene i 1. etg. vil få en solrik terrasse og utgang til egen hage. Leilighetene i 2. etg. vil ha solrik veranda.

Alle leilighetene får egen inngang og leveres med tilhørende utvendig sportsbod og parkeringsplass i carport.

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i snart 25 år, og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger og overflater av god kvalitet. Du får blant annet parkett på gulv og sparklet og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Du har også mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten ved å velge fra vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom. Spør din kontaktperson i prosjektet for flere detaljer rundt tilvalg og kjøkkenalternativer.

  • Standard fronter og standard oppsett

  • Standard fronter, alternativt oppsett 1

  • Standard fronter, alternativt oppsett 2

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3A

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

  • Standard fronter, alternativt oppsett 4

  • Moderne profil fronter og standard oppsett

  • Moderne høyglans fronter og standard oppsett

Beliggenhet

Stange ligger i Innlandet på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by.

Navneberget er et nyetablert boligfelt med kort vei til Stange sentrum. Det er gangavstand til sentrumskjernen i Stange, togstasjon, skoler, barnehager, idrettsanlegg m.m. som gjør logistikken i hverdagen litt enklere. Om du tar buss, tog eller kjører bil, ligger Navneberget sentralt til med kort vei til påkjøring på E6. 

Det fins meget gode tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet med oppmerkede turstier. Fra Stange sentrum er det hyppige togavganger til Oslo, Gardermoen, Hamar og Lillehammer.

 

Butikk

1,5 km

Skole

2 km

Barnehage

50 m

Buss

300 m

Tog

2 km

Meld din interesse

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.