Prosjektet

Rådhushaven er et leilighetsprosjekt med barnevennlig og landlig beliggenhet på Borgenhaugen i nærheten av Sarpsborg sentrum. Det skal bygges 20 leiligheter fordelt på to bygg. Dette er en unik mulighet til å skaffe seg en leilighet som bidrar til en enklere hverdag. Vi legger stor vekt på fellesområder som vil glede store og små. Rådhushaven vil ligge i umiddelbar nærhet til barnehage, skoler og butikker. Velkommen til en lettvint hverdag!

 

 

Boligene

I Rådhushaven vil vi bygge to ulike typer leiligheter. I 1. etasje bygger vi en lettstelt leilighet med god romløsning. Leilighetene er 71 m2 store, med entré, gang, to soverom, bad, bod/teknisk rom og stue med åpen kjøkkenløsning. Her får du din egen lille hageflekk hvor du kan plante dine favorittblomster om våren.

I 2. etasje bygger vi en større leilighet på 110-114 m2 over to etasjer. Leilighetene består av tre soverom, to stuer, kjøkken og to bad. I tillegg vil du få to innvendige boder. Med andre ord, en praktisk leilighet med innholdet til en enebolig.

Alle leilighetene har en oppstillingsplass i carport og utvendig sportsbod på ca 5 m2.

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i 25 år og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger. Allikevel er det mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten. Du kan gjøre endringer basert på vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom. Spør din kontaktperson i prosjektet for flere detaljer rundt tilvalg og kjøkkenalternativer.

Beliggenhet

Rådhushaven ligger i et etablert boligområde med kort vei til barnehage, skoler og butikker. Prosjektet ligger nær marka, samtidig som det er kort vei til Sarpsborg sentrum.

Av fritidsaktiviteter ligger Skjeberg Golfklubb rett i nærheten. Du finner også gressbane, treningssenter, ballbinge og idrettshall kun en halv kilometer unna prosjektet.

Togstasjon

4,4 km

Buss

100 m

Butikk

900 m

Skole

600 m

Barnehage

2,2 km

Skal vi ta kontakt?

Trysilhusgruppen vil ta kontakt med deg for å gi deg relevant informasjon om boligprosjekter du er interessert i, og vil også kunne be om din tilbakemelding. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst, og du kan ta kontakt med oss hvis du har spørsmål – telefon 32 21 55 00, e-post firmapost@trysilhus.no Les mer