Leiligheter i Sarpsborg

Rådhushaven er et leilighetsprosjekt med barnevennlig og landlig beliggenhet på Borgenhaugen i nærheten av Sarpsborg sentrum. Det skal bygges 20 leiligheter fordelt på to bygg. Dette er en unik mulighet til å skaffe seg en leilighet som bidrar til en enklere hverdag. Vi legger stor vekt på fellesområder som vil glede store og små. Rådhushaven vil ligge i umiddelbar nærhet til barnehage, skoler og butikker. Velkommen til en lettvint hverdag!

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leiligheten fra 1. etasje er fra et annet tilsvarende prosjekt.

Boligene

I Rådhushaven vil vi bygge to ulike typer leiligheter. I 1. etasje bygger vi en lettstelt leilighet med god romløsning. Leilighetene er 71 m2 store, med entré, gang, to soverom, bad, bod/teknisk rom og stue med åpen kjøkkenløsning. Her får du din egen lille hageflekk hvor du kan plante dine favorittblomster om våren.

I 2. etasje bygger vi en større leilighet på 110-114 m2 over to etasjer. Leilighetene består av tre soverom, to stuer, kjøkken og to bad. I tillegg vil du få to innvendige boder. Med andre ord, en praktisk leilighet med innholdet til en enebolig.

Alle leilighetene har en oppstillingsplass i carport og utvendig sportsbod på ca 5 m2.

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i 25 år og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger. Allikevel er det mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten. Du kan gjøre endringer basert på vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom. Spør din kontaktperson i prosjektet for flere detaljer rundt tilvalg og kjøkkenalternativer.

Beliggenhet

Rådhushaven ligger i et etablert boligområde med kort vei til barnehage, skoler og butikker. Prosjektet ligger nær marka, samtidig som det er kort vei til Sarpsborg sentrum.

Av fritidsaktiviteter ligger Skjeberg Golfklubb rett i nærheten. Du finner også gressbane, treningssenter, ballbinge og idrettshall kun en halv kilometer unna prosjektet.

Togstasjon

4,4 km

Buss

100 m

Butikk

900 m

Skole

600 m

Barnehage

2,2 km

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer