Leiligheter i Sarpsborg

På Borgenhaugen, fire kilometer unna Sarpsborg sentrum har vi bygget et trivelig leilighetsprosjekt bestående av 20 selveierleiligheter fordelt på to bygg.

Alle leilighetene i dette prosjektet er nå solgt.

– Vi stortrives i Rådhushaven

Les mer

Rådhushaven

Boligene

Våre kunder fremhever ofte smarte planløsninger som et av våre fortrinn. Det vil du merke når du tar turen inn i en leilighet fra Trysilhus.

Leilighetene i 2.etasje er romslige og går over to plan. Leilighetene består av tre soverom, to stuer, kjøkken og to bad. I tillegg vil du få to innvendige boder. Med andre ord, en praktisk leilighet med innholdet til en enebolig.

Alle leilighetene har veranda med gode solforhold. Her kan du ta frem grillen eller nyte kaffekoppen i ro og fred.

P-plass i carport og utvendig bod medfølger.

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i 25 år og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger. Allikevel er det mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten. Du kan gjøre endringer basert på vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom.

Beliggenhet

Rådhushaven ligger i et etablert boligområde med kort vei til barnehage, skoler og butikker. Prosjektet ligger nær marka, samtidig som det er kort vei til Sarpsborg sentrum.

Av fritidsaktiviteter ligger Skjeberg Golfklubb rett i nærheten. Du finner også gressbane, treningssenter, ballbinge og idrettshall kun en halv kilometer unna prosjektet.

Togstasjon

4,4 km

Buss

100 m

Butikk

900 m

Skole

600 m

Barnehage

2,2 km

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer