Prosjektet

På Skafjellgrenda har vi satt opp fem leilighetsblokker med totalt 60 leiligheter. Hver blokk inneholder 12 leiligheter fordelt på fire etasjer med tre leiligheter i hver etasje. Leilighetene er likt fordelt med toroms på 48 kvm, treroms på 71 kvm og fireroms på 93 kvm. Alle leilighetene har adkomst med heis fra garasjeplan eller bakkeplan. Alle leilighetene er gjennomgående med private balkonger og et eget område ved inngangen til leiligheten. På toppen av bygg 1 er det et samlingslokale med kjøkken, toalett og en stor takterrasse med flott utsikt. Leilighetsblokkene er en del av en større utbygging i Skafjellåsen, hvor det vil bli en variert bebyggelse. Området vil få trivelige og romslige uteområder med lekeplasser og oppholdsplasser for beboere i alle aldre.

Boligene

Du kan nå velge mellom treroms- (71 kvm) og fireroms-leilighet (93 kvm) i Skafjellgrenda. Alle leiligheter får romslige balkonger med gode solforhold. Leilighetene passer for alle aldersgrupper og livssituasjoner. Det er parkeringskjeller under byggene med heis til alle etasjer. Her medfølger det parkeringsplass og en sportsbod på fem kvm til hver leilighet.

  • Stue i 3-roms leilighet

  • Kjøkken i 3-roms leilighet

  • Balkong i 3-roms leilighet.

  • Stue i 4-roms leilighet

  • Kjøkken 4-roms leilighet

  • Hovedsoverom 4-roms leilighet

  • Bad i 3 og 4-roms leilighet

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er viktig for oss at du trives i din egen leilighet, og vi gir deg derfor muligheten til å gjøre tilpasninger ut fra vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet for mer informasjon.

Beliggenhet

I Skafjellgrenda kan du bo landlig med kort vei både til skogen og sjøen, men fortsatt ha umiddelbar nærhet til E18, som tar deg til Drammen på 20 min, Tønsberg på 35 min og Oslo på 50 min. Skafjellgrenda har en meget barnevennlig beliggenhet. Det er gangavstand til videregående skole, idrettshall/-bane, barnehage, nærbutikk og marka med lysløype og turstier. Du har kort vei til fjorden og båthavn, og Sande sentrum ligger kun 3 km unna. Her finner du jernbanestasjon og det meste av servicetilbud.

Bussholdeplass

800 m

Togstasjon

1,8 km

Matbutikk

600 m

Skole

200 m

Barnehage

600 m

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.