Leiligheter i Holmestrand

Kunne du tenke deg å bo skjermet, men med nærhet til Holmestrand sentrum? På Søndre Kleivan bygger vi et trivelig leilighetsprosjekt som totalt vil bestå av 50 enheter fordelt på syv hus.

Leilighetene passer de fleste livssituasjoner enten du ser etter din første bolig, trenger plass til deg og barna eller ønsker å bytte ut eneboligen med en lettstelt og praktisk leilighet.

For deg som ønsker alt på en flate har vi leiligheter tilgjengelig i 1. etasje.  Her får du flotte turområder rett utenfor døren og kort vei til matbutikk, skole og barnehage.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt

Bygg A- F er utsolgt

Bygg G er estimert ferdig November 2021

 • Oversiktsbilde

 • Utsikten fra Søndre Kleivan

Boligene

Skogstjerna vil bestå av selveierleiligheter fra 3-roms på 70 m2 93 m2. Alle boligene vil få gode solforhold. Du vil få balkong på begge sider av leiligheten, og bygget er utformet med en sideveis forskyvning slik at uteplassene er godt skjermet. Leilighetene har praktiske planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Åpen løsning mellom kjøkken og stue gir fine lysforhold i leiligheten.

 • Stue sett fra kjøkken

 • Stue sett fra gang

 • Stue sett fra balkongdør

 • Stue sett fra kjøkken i utvidet leilighet

 • Stort soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Lite soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Gang og entré

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet siden 1993 og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Gjentagelsens magi er vår oppskrift. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige løsninger.

Lyse fine leiligheter. Lukten av en helt ny leilighet er spesiell og nå har du muligheten til å sikre deg en av de siste ledige leilighetene.

 

 • Standard fronter og standard oppsett

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

 • Standard fronter, alternativt oppsett 4

Beliggenhet

Skogstjerna på Søndre Kleivan ligger i solrike omgivelser. Noen av leilighetene vil ha utsikt mot Oslofjorden. Prosjektet ligger i et veletablert bomiljø som tilbyr koselige turområder i nærheten. Blomsternavnet har området fått etter innspill fra beboere i nærmiljøet. Dette er et meget barnevennlig område med gangavstand til barnehage og skole. Matbutikk ligger i nærmiljøet og det er kort vei til Holmestrand sentrum, hvor du finner de fleste typer servicetilbud. Holmestrand er kjent som «byen under fjellet», men Holmestrand som kommune er mye mer enn den smale kyststripen mellom fjorden og fjellskrenten i vest. Her kan du glede deg over to offentlige badeplasser, med gressletter og sandstrender og en koselig småbåthavn. Du kan velge blant 50 aktive foreninger og lag, og du finner bl.a. svømmehall, idrettshall, 18-hulls golfbane, hoppbakke, lysløype og slalåmbakke.

Bussholdeplass

300 m

Togstasjon

5 km

Barnehage

400 m

Skole

300 m

Matbutikk

3 km

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer