Leiligheter på Ormåsen

I vårt prosjekt Skogtunet på Ormåsen skal vi bygge 76 leiligheter fordelt på to byggetrinn, og byggingen er godt i gang. Flere av leilighetene har allerede blitt overtatt av sine nye eiere og nye bygg kommer opp fortløpende. Leilighetene får en svært god beliggenhet med kort vei til barneskole, barnehage og fantastiske turmuligheter både sommer og vinter. Vi legger stor vekt på gode uteområder i våre prosjekter og på Skogtunet vil det bli et trygt og godt bomiljø med oppholdsplasser for beboere i alle aldre.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt

Boligene

På Skogtunet kan du velge mellom treroms leiligheter på 71 kvm på bakkeplan med egen hage eller platting, eller større familievennlige, femroms rekkehusleiligheter hvor de største er på 130 kvm over to etasjer. Leilighetene har praktiske og gode planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, og dette gir fine lysforhold i leiligheten. Leilighetene vil også få fine terrasser vendt mot sør og vest som gir gode solforhold. Dette er leiligheter som passer for alle alderstrinn og livssituasjoner. Spør din kontaktperson om hva som kan passe for deg.

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i over 25 år, og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger og overflater av god kvalitet. Du får blant annet parkett på gulv og sparklet og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Du har også mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten ved å velge fra vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom. Spør din kontaktperson i prosjektet for flere detaljer rundt tilvalg og kjøkkenalternativer.

  • Standard fronter og standard oppsett

  • Standard fronter, alternativt oppsett 1

  • Standard fronter, alternativt oppsett 2

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3A

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

  • Standard fronter, alternativt oppsett 4

  • Moderne høyglans fronter og standard oppsett

  • Moderne profil fronter og standard oppsett

Beliggenhet

Skogtunet får en svært sentral beliggenhet på Ormåsen. Barneskolen ligger rett på andre siden av gaten og det er også barnehage rett i nærheten. Ormåsen er kanskje best kjent for sine flotte turmuligheter. Om vinteren har du tilgang til preparerte skiløyper og om sommeren er det kort vei til flere innsjøer med bade- og fiskemuligheter. I løpet av 2017 åpner også en helt ny Rema 1000-butikk noen hundre meter fra Skogtunet. Ormåsen ligger 6 km unna Vestfossen sentrum og 8 km unna Hokksund sentrum. På begge steder er det togstasjon, butikker, ungdomsskole og flere servicetilbud.

Buss

ca 100m

Shopping

Rema 1000 butikk 2 minutter unna boligene

ca 5 km til Vestfossen for andre servicetilbud.

Skole

ca 50 m

Barnehage

ca 100 m

Kontaktperson

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.