Leiligheter på Kongsberg

På Skrimsletta er vi godt i gang med vårt prosjekt hvor vi skal totalt bygge 90 leiligheter fordelt på 13 leilighetsbygg. Alle leilighetene får fine oppholdsarealer utvendig og det blir lagt vekt på store grøntområder til både store og små. Her har du mulighet for å få husbankfinansiering.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Leilighetene strekker seg fra 71 til 130 kvm. Her kan du få alt på ett plan med en liten hageflekk, eller du kan få leilighet i andre etasje med innredet loft. Om du kun trenger to soverom og én stue anbefales en leilighet i første etasje, men har du behov for flere soverom, to stuer og to bad vil en leilighet i andre etasje være det som er riktig for deg. Beboerne i våre prosjekter er alt fra førstegangsetablerere, barnefamilier, re-etablerere og seniorer. Med andre ord; dette er leiligheter som passer de fleste.

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Våre standardleiligheter kommer i lys utførelse med glatte vegger og parkett på gulvet. Kjøkkenet har et klassisk preg med profilerte fronter og betongfarget benkeplate i laminat. Badene er flislagte og fremstår som lyse og delikate. Våre kunder sier de elsker de store vinduspostene som lett kan pyntes med både blomster og lys. Det er også mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten. Du kan blant annet velge farger og gjøre endringer basert på vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom. Spør din kontaktperson i prosjektet for flere detaljer rundt tilvalg og kjøkkenalternativer.

  • Standard fronter og standard oppsett

  • Standard fronter, alternativt oppsett 1

  • Standard fronter, alternativt oppsett 2

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3A

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

  • Standard fronter, alternativt oppsett 4

  • Moderne høyglans fronter og standard oppsett

  • Moderne profil fronter og standard oppsett

Beliggenhet

Skrimsletta ligger sentralt til på den gamle fotballsletta til Skrim IL. Nå skal tomta få boliger og Skrim IL har fått et nytt flott idrettsanlegg med flere fotballbaner og ny idrettshall. Dette anlegget ligger kun noen få minutters gange unna prosjektet og er et flott tilbud til alle som er glade i idrett. Det er kort vei til butikk, buss og diverse servicetilbud. Kongsberg sentrum er en liten kjøretur unna med alt av servicetilbud og et flott alpinanlegg. Kongsgårdmoen skole er nærmeste barneskole med trinn fra 1.-7. klasse som er nylig renovert. Rett ved siden av ligger Skrim ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærheten. Kongsberg Teknologipark ligger også rett i nærheten.

Buss

400 meter

Skole

10 minutter gange

Barnehage

1,3 km

Kontaktperson

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.