Leiligheter i Bærum

Spikerbruksfallet er et nytt boligprosjekt i et etablert boområde på Belset. Her har vi bygget 38 nye leiligheter som er tilpasset for førstegangsetablerere, familier og seniorer. Prosjektet har gode uteområder for alle aldersgrupper, slik at her er det et godt bomiljø for alle beboere. Bygg 1, 2, 3, 4 og 5 er utsolgt! 1 ledig leilighet i bygg 6. Leiligheten er klar for overtakelse.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leiligheten i 2. etasje er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Selveierleilighetene i Spikerbruksfallet består av 3-romsleiligheter i 1. etasje på 71 m2 og større, familievennlige 5-romsleiligheter i 2. etasje på 102-113 m2. 

I 1. etasje er utsolgt.

Bygget er utformet med en sideveis forskyvning, slik at uteplassen er godt skjermet.  

Trysilhus sørger for god isolering av boligen. Isolering hindrer den innvendige varmen i å slippe ut av boligen, og dermed krever boligen mindre energi for å holde på varmen. Våre leiligheter har 3-lags energiglass i alle vinduer. Leilighetene har praktiske planløsninger som gir god utnyttelse av plassen. Åpen løsning mellom kjøkken og stue gir fine lysforhold i leiligheten. 

Beboerne i våre prosjekter er alt fra førstegangsetablere, barnefamilier, re-etablerere og seniorer. Med andre ord; dette er leiligheter som passer de fleste. 

Se planløsning for hver enkelt leilighet for mer informasjon.

 • Stue sett fra kjøkken

 • Stue sett fra balkongdør

 • Stue sett fra entré

 • Stue i leilighet i 2. etg. sett fra balkongdør med trapp opp til 3. etg.

 • Stort soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Lite soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Gang og entré

 • Hovedbad

 • Loftsstue

 • Soverom på loft

 • Bad på loft

Interiør

Våre leiligheter leveres i en lys utførelse med glatte vegger og parkett på gulvet. Kjøkkenet har et klassisk preg med profilerte fronter og en betongfarget laminat benkeplate. Badene er flislagte og fremstår som lyse og delikate.

Våre kunder sier de elsker de store vinduspostene som lett kan pyntes med både blomster og lys.

 

Oppgjør

 

Du betaler kr. 0,- i forskuddsbetaling når du kjøper leilighet av oss. Hele kjøpesummen gjøres opp først ved overtakelse av leiligheten. Du får også lave bokostnader, ingen budrunde, lave omkostninger, ingen fellesgjeld og lave fellesutgifter i våre prosjekter. Kjøper du en ny leilighet har du heller ikke oppussingsbehov. Dette fører til mindre bekymringer, bedre økonomi og mer fritid.  

Felleskostnader er estimert til ca. 2.000,- pr. mnd. for leilighet i 1. etasje og ca. 2.500,- pr. mnd. for leilighet i 2. etasje.

 • Standard fronter og standard oppsett

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

Beliggenhet

Spikerbruksfallet ligger i nærheten av kollektivtilbud, barnehage, skoler og turområder. Belset ligger sentralt på Bærum vest, mellom Kolsås i sør og Bærums Verk i nord. Dette er et populært, rolig område som også er godt egnet for barnefamilier. Området tilbyr hyggelige turstier langs Lomma, flotte turområder i Eineåsen og Lommedalen. Golfbane ligger kun få minutter fra boligene.

Buss

200 meter

T-bane

1,6 km

Dagligvare

Joker Løkenhavna, 700 meter

Skole

Rykkinn skole avdeling Gommerud 1,8 km

Hammerbakken 1 km

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.