Gode bomiljøer

I Trysilhus er vi opptatt av å skape trivsel – både i uterom og innerom. Når vi flytter til et nytt område eller et nytt nabolag, er det alltid spenning knyttet til om vi vil trives. Et av våre viktigste prinsipper er å legge til rette for at alle beboere skal få et godt bomiljø.

Dette gjenspeiler seg i uteområdene hvor vi forsøker å tilrettelegge for alle aldersgrupper. Vi lager hyggelige oppholdsplasser for voksne og morsomme lekeplasser for barn. Vårt mål er at så mye som mulig av uteområdene skal være ferdig når du flytter inn i din nye leilighet. Så langt det lar seg gjøre opparbeider vi plen og asfalt i tilknytning til din leilighet før du overtar.

Våre leiligheter passer til folk i alle aldre og livssituasjoner, fra førstegangskjøpere til barnefamilier, single og seniorer. Vi får tilbakemelding fra våre kunder på at en miks av naboer i alder og livssituasjon er det som skaper det beste bomiljøet.

Både våre leiligheter i blokk- og i småhusbebyggelse bygges med en sideveis forskyvning, slik at du ikke har innsyn fra naboleiligheten når du er på din balkong eller uteplass. Dermed har du muligheten til å nyte fellesskapet i bomiljøet eller trekke deg tilbake til ditt private uteområde.