Slik gjennomfører vi visninger på en trygg og god måte

Er du på utkikk etter ny bolig, men usikker på hvordan det fungerer å gå på visning i disse dager? Her får du svaret på hvordan vi løser det i Trysilhus.

Akkurat nå er verden satt på vent. Mye er stengt og vi oppfordres til å holde avstand. Hos oss i Trysilhus er vi opptatt av å følge de retningslinjene som til enhver tid gjelder. De aller fleste av våre medarbeidere jobber fra hjemmekontor og vi har ikke fellesvisninger slik vi pleier.

Men selv om mye er annerledes om dagen, er det fortsatt mange som har behov for et trygt og godt sted å bo.

Vi har derfor lagt opp til en rekke tiltak som gjør at du fortsatt kan komme på visning uten å være redd for smitte.

I de aller fleste av våre prosjekter har vi lagt opp til at du kan ta en virtuell rundtur i boligen. Disse finner du lett tilgjengelig på landingssiden til de prosjektene det gjelder. I tillegg har du fortsatt mulighet til å møte selgeren på en privat visning. Da vil selgeren ønske deg velkommen, men vi holder avstand slik anbefalingene fra myndighetene tilsier.

Det er greit å ha med partner, men dersom flere i familien ønsker å se leiligheten må dette avtales med selger. Da har vi mulighet til å sette opp flere tidspunkter.

I flere av våre prosjekter vi også satt opp en nøkkelboks eller kodelås som gjør at du kan se en leilighet uten at det er andre til stede. Da vil selgeren kunne være med deg på telefon eller FaceTime.

Nøkkelbokser, kodelåser og dørhåndtak blir jevnlig desinfisert. I tillegg blir boligene vasket.

Hver eneste dag jobber våre medarbeidere for å skape boglede. I disse dager er boglede også trygghet.

Vi er opptatt at du skal være trygg når du går på visning!

Klikk deg inn på våre boligprosjekter for å se mer.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan gjennomfører dere visninger nå?
Som kunde kan du velge flere måter å se våre boliger på. Du kan gå på en digital visning fra stuen din og se hele leiligheten fra din telefon eller PC
. Du kan også møte en av våre selgere på visning. Da vil selgeren hilse, men holde avstand slik anbefalingene fra myndighetene tilsier. På flere av våre prosjekter har vi også montert nøkkelboks eller kodelås, slik at du kan se en leilighet alene.

Er det mulig å ha med partner på visning?
Vi anbefaler at det ikke er for mange som møtes samtidig på visning, men partneren din kan du ta med.

Jeg har lest at viruset kan sitte på overflater lenge. Er det trygt å gå på visning?
Leilighetene vil bli jevnlig vasket og det gis instruksjoner til alle på visning om hvordan holde smitterisikoen nede. Nøkkelbokser og kodelåser vil bli desinfisert. Det er antibac eller såpe og vann tilgjengelig i leilighetene.

Hvordan får man tilgang på kode der dere har satt ut kodelås?
Når du avtaler visning med din salgsrepresentant vil vedkommende gi deg kode og instruksjoner, slik at du kan gå på visning alene.

Er det kodelås på alle leiligheter?
Det er kodelås på de fleste prosjekter, men ta kontakt med selger på det aktuelle prosjektet for å få mer informasjon.