Slik gjennomfører vi visninger på en trygg og god måte

Er du på utkikk etter ny bolig, men usikker på hvordan det fungerer å gå på visning i disse dager? Her får du svaret på hvordan vi løser det i Trysilhus.

Akkurat nå er verden satt på vent. Mye er stengt og vi oppfordres til å holde avstand. Hos oss i Trysilhus er vi opptatt av å følge de retningslinjene som til enhver tid gjelder. De aller fleste av våre medarbeidere jobber fra hjemmekontor og vi har ikke fellesvisninger slik vi pleier.

Men selv om mye er annerledes om dagen, er det fortsatt mange som har behov for et trygt og godt sted å bo.

Vi har derfor lagt opp til en rekke tiltak som gjør at du fortsatt kan komme på visning uten å være redd for smitte.

I de aller fleste av våre prosjekter har vi lagt opp til at du kan ta en virtuell rundtur i boligen. Disse finner du lett tilgjengelig på landingssiden til de prosjektene det gjelder. I tillegg har du fortsatt mulighet til å møte selgeren på en privat visning. Da vil selgeren ønske deg velkommen, men vi holder avstand slik anbefalingene fra myndighetene tilsier.

Det er greit å ha med partner, men dersom flere i familien ønsker å se leiligheten må dette avtales med selger. Da har vi mulighet til å sette opp flere tidspunkter.

I flere av våre prosjekter vi også satt opp en nøkkelboks eller kodelås som gjør at du kan se en leilighet uten at det er andre til stede. Da vil selgeren kunne være med deg på telefon eller FaceTime.

Nøkkelbokser, kodelåser og dørhåndtak blir jevnlig desinfisert. I tillegg blir boligene vasket.

Hver eneste dag jobber våre medarbeidere for å skape boglede. I disse dager er boglede også trygghet.

Vi er opptatt at du skal være trygg når du går på visning!

I mange av våre prosjekter har vi nå en kampanje hvor du får 5 % avslag på kjøpesummen. Kampanjen strekker seg frem til 31. mars. Det betyr at du kan spare en betydelig sum dersom du er på utkikk etter ny bolig nå.

Klikk deg inn på våre boligprosjekter for å se mer.