Kommer for salg:

Wingejordet – 22 leiligheter i byggetrinnet «Brygga»

Velkommen til salgsstartsmøte onsdag 27. november fra kl. 17:00 på Sande menighetssenter. Adressen er: Bergbakken 2 A

Prosjektet

Wingejordet er et område rett sør for Sande sentrum som i løpet av de neste årene skal utvikles til et attraktivt boligområde. Totalt skal det bygges over 300 boliger her. Samtidig med boligutbyggingen skal området utvikles med rekreasjonsområder ved Sandeelva og en elvepromenade fra prosjektet og opp til Sande sentrum. På andre siden av Sandeelva, rett vis a vis Wingejordet, skal Sande kommune utvikle tomten med ny sentrumskole og videre bebyggelse av boliger. Planen er at skolen skal stå ferdig ca. 2023. Til sammen vil disse prosjektene bidra til å skape et helt nytt kvartal i Sande sentrum.

Meld din interesse litt lenger ned på denne siden og vi holder deg oppdatert på fremdriften i prosjektet. 

Det neste byggetrinnet på Wingejordet har vi kalt «Brygga». Bakgrunnen for dette er at byggene får en flott beliggenhet ved Sandeelva, hvor det skal etableres et bryggeanlegg og en elvepromenade. Det vil bli etablert koselige sittegrupper og lekeapparater, slik at det er gode muligheter for å nyte fine dager med elven som nærmeste nabo. Planen er at leilighetene skal legges ut for salg i oktober 2019.

Boligene

Byggetrinnet «Brygga» vil bestå av to-, tre- og fireromsleiligheter som vil være fra ca. 48 til ca. 100 m2. Uteplassene vil bli utformet for å dra nytte av mest mulig sol og utsikt mot et hyggelig nærmiljø. Det vil være mulighet for å gjøre flere tilvalg i leiligheten, slik at den tilpasses dine personlige ønsker. Leilighetene vil leveres med praktiske planløsninger og overflater i god kvalitet.

Ta kontakt for å få vite mer om leilighetene.

  • Illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekt. Avvik kan forekomme.

  • Illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekt. Avvik kan forekomme.

  • Illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekt. Avvik kan forekomme.

Beliggenhet

Med en bolig på Wingejordet kan du få en enkel hverdag! Matbutikken ligger rett rundt hjørnet og det samme gjør treningssenteret. Sande sentrum er en kort gåtur unna og her finner du et hyggelig torg og de aller fleste servicetilbud. Det er fem minutter å gå til Sande togstasjon, noe som gjør det enkelt å pendle til jobb både nordover mot Drammen og Oslo og sørover mot Tønsberg og Sandefjord.

Dette byggetrinnet vil få en unik beliggenhet innerst i en blindvei og nærhet til elven. Fra prosjektet og opp til sentrum skal det etableres en elvepromenade. Prosjektet «Brygga» er skapt for gi beboeren et trivelig hjem i et miljø hvor man ønsker å tilbringe mesteparten av sin tid med venner og familie.

Meld din interesse