− En trygghet å eie egen bolig

Janne og Sivert kjøpte sin aller første leilighet i 2023. Begge syns det er trygt og godt å ha noe for seg selv, og er også godt fornøyde med at de valgte en helt ny bolig.

− Vi fant ut at vi skulle leie sammen først, bare for å prøve og se hvordan det var. Etter en liten stund tok vi beslutning om at vi ønsket å kjøpe, og da dro vi på visning hit. To timer etter visningen, bestemte vi oss for at vi skulle ha leiligheten, forteller Sivert.

Paret bor i boligprosjektet Nydalsenga i Furnes, omtrent midt mellom Hamar og Brumunddal. De trives godt med beliggenheten, naboene og området generelt. Det er kort vei til matbutikk og for paret som har hund, er det praktisk at skogen kun er noen hundre meter unna.

− Vi var ganske spente før vi skulle flytte inn. Plutselig står du med en leilighet i egne hender og skal få ting på plass. Men det føles trygt og stabilt å ha et eget sted å bo, sier Janne.

− Det er også fint med helt nytt, da er det ingen som har bodd der før deg og du trenger ikke begynne å sparkle, male og pusse opp.

Janne og Sivert syns også det er trygt å vite at du har en garanti- og reklamasjonsrett når du kjøper en helt ny bolig. Det er en sikkerhet å vite at du kan få hjelp hvis det skulle være noe etter innflytting.

− Du vet jo aldri hva du får hvis du kjøper brukt. Vi er også glade for at vi har muligheten til å eie istedenfor å leie, da vi betaler til oss selv istedenfor til noen helt andre.

− Her har vi funnet roen, avslutter de.