Eneboligfølelsen i en leilighet

− Vi føler at vi får det beste av to verdener i denne leiligheten. Vi har følelsen av å bo i en enebolig, men fordelene av å bo i en leilighet.

Det sier Sara Karoline og Daniel som bor i en 92 kvadratmeter stor leilighet i Fossum Hage i Sørumsand. Nå er de en familie med to barn, to voksne og hund.

Da paret var på boligjakt, tenkte de først og fremst på at det var en enebolig de var ute etter. Men da de så boligene i Fossum Hage komme opp, syns begge to at det så ut som et koselig sted å bo. De endte opp med å dra på visning og ble solgt med en gang.

− Vi liker planløsningen, at vinduene er store og fine, og så får du følelsen av at du bor i et hus. Jeg har alltid drømt om å bo i en enebolig, men så er det mange fordeler med å bo i en leilighet også, sier Sara Karoline.

− Vi sparer mye tid på å bo i en leilighet hvor det ikke er så mye vedlikehold. Ting går sin gang og vi kan bruke tiden vår på barn og hund, legger Daniel til.

− Ikke har vi noen spesifikk interesse for hagearbeid heller, så da er leilighet veldig naturlig for oss, smiler Sara Karoline.

De er godt fornøyde med at leiligheten ligger i første etasje og oppå et garasjeplan fordi det betyr at uteplassen er stor. Her kan barna boltre seg uten at foreldrene trenger å tenke på vedlikehold av hage.

− Vi er også heldige som har besteforeldre rett ned i gata her. De bor i blokka der borte, så de valgte også Trysilhus, avslutter Sara Karoline.