− Gleder meg til å gjøre leiligheten til et hjem

− Jeg valgte å kjøpe leilighet i boligprosjektet Dragelia fordi jeg likte bygget, planløsningen i leiligheten, uteområdet og hvor fint og gjennomført det er. Det var også en fordel at det er en utebod og parkeringsplass i carport, sier Ellen Cecilie Karstensen, som har kjøpt en leilighet på 71 m2 i første etasje med en liten hage.

Ellen bor i dag i en enebolig på Neskollen, og skal flytte inn i leiligheten i Dragelia i mai. Hun gleder seg til å flytte inn i en helt ny leilighet, hvor alt er praktisk og som hun kan gjøre til et koselig hjem.

Ellen Cecilie Karstensen skal flytte inn i bygg E i Dragelia i mai og gleder seg veldig. 

Hun sier hun følte seg godt ivaretatt gjennom hele salgsprosessen fra visning til kontraktsmøtet, at hun fikk god informasjon underveis og at det var en trygg kjøpsprosess. Eneboligen hun bor i i dag ble lagt ut for salg rett før koronautbruddet i Norge, men ble til tross for dette solgt etter første visning.

− Jeg var jo litt bekymret for tidspunktet vi skulle selge eneboligen på og trodde det kunne ta noe tid, men det gikk heldigvis veldig raskt. Boligannonsen lå kun ute i 14 dager, sier Ellen.
Årsaken til boligbyttet er at hun nylig ble separert og derfor ønsket å flytte til en leilighet i nærheten av der hun allerede bodde.

− Ellen representerer en kjøpergruppe som våre boliger passer godt til, forteller selger Pål Ingeberg. – Prosjektene våre ligger ofte i nærheten til skoler og barnehager, nærbutikk og det man trenger i hverdagen, som jo er tilfelle her på Neskollen. Når man befinner seg i en livssituasjon hvor boligbehovet endrer seg, kan en leilighet i et av våre prosjekter dekke det nye behovet, sier han.

Boligprosjektet Dragelia på Neskollen består totalt av 58 leiligheter fordelt på syv bygg.