– Mye bolig for pengene og tett på naturen

– Jeg får bo både landlig og sentralt, og det til en pris som passer min lommebok, sier Ida Raasok (34) som nylig flyttet fra Kløfta og inn i leilighet i Dragelia på Neskollen som er Trysilhus sitt nyeste prosjekt på Neskollen.

– Jeg gleder meg til lørdager der jeg kan nyte en god frokost på terrassen, med oppdateringer av de siste nyhetene, før jeg tar på turtøyet og går opp til flotte Hvamsetertjern og fyrer opp kaffen der oppe, sier Raasok.

Følelsen av ny leilighet
I fjor høst flyttet hun inn i en leilighet på 71 kvadratmeter i første etasje. Leiligheten består av to soverom, bad, bod, stue og kjøkken. Hun har utgang til egen terrasse og hage.
– Jeg vokste opp i en tomannsbolig på Rælingen og for tre år siden kjøpte jeg min første leilighet på Kløfta. I fjor høst flyttet jeg inn i min nye leilighet
i Dragelia på Neskollen, sier hun godt fornøyd. – Jeg husker den deilige følelsen av å flytte rett inn i ny og nøkkelferdig leilighet, legger hun til.

Turområder
Med på flyttelasset hadde Raasok en hund, og kjærligheten til å gå turer med denne var avgjørende for at hun valgte nettopp Dragelia på Neskollen.
– Turområdene rundt Neskollen var hovedgrunnen til at jeg valgte å flytte hit. Dessuten fikk jeg vesentlig mer bolig for pengene her enn andre steder på Romerike.
Sammen med hunden min elsker jeg å gå både spontane og planlagte turer. Da er beliggenheten som Dragelia har, helt perfekt for oss to, sier hun og understreker at to matbutikker og bussholdeplass bare er en kort gåtur unna og dette gjør hverdagen lettvinn.

Rikt turtilbud
Rundt Neskollen er det et rikt nettverk av turstier. Inngangen til Hvamsåsen starter øverst på Neskollen. Både Hvamssetra og Hvamsetertjernet er populære turmål. På vinteren kjøres det opp skiløyper i området. Idrettslaget Hvam IL har sin base nederst på Neskollen, der de står for kunstgressbaner og friidrettshallen Nes Arena.

Landlig og sentralt
– Jeg får bo både landlig og sentralt, og i tillegg passet leiligheten perfekt for min lommebok, sier Raasok. Det var en bekjent av henne som tidligere hadde kjøpt leilighet av Trysilhus som anbefalte leiligheten for henne.

– Jeg ville ha plen, egen terrasse og en lettstelt bolig – og det fikk jeg. – I tillegg ønsket jeg å forme leiligheten litt selv ved blant annet å velge farger, samt at jeg hadde muligheten til å velge fra en liste med tilvalg. Jeg liker også planløsningen i leiligheten supergodt og at den har to soverom – perfekt størrelse for
meg, sier hun mens vårsola siger inn gjennom vinduene og gresset gror i den 30 kvadratmeter store plenen på utsiden. Ferdigplen gjør at hun slipper å vente til gresset spirer. Romslig utebod og plass i carport følger med leiligheten.

Uteområder
Raasok er glad i å være ute, og uteområdene er viktige for henne.
– Her er det planlagt to romslige tun/småparker som ikke minst gir mye luft mellom hvert bygg, slik at det ikke føles så tett. Uteområdene er perfekt for både barnefamilier og oss single som får besøk av både venner og barn.