Helt nye boliger

I en leilighet fra Trysilhus kan du nyte følelsen av å starte på nytt, uten at noen har satt sine spor hverken i leiligheten eller uteområdene før deg. I tillegg er det flere praktiske grunner til at det er smart å kjøpe nytt som ikke påvirker lommeboka i negativ forstand:

Ingen oppussing

Om du velger standardløsning fra Trysilhus eller går for noen av våre tilvalg, vil du få en leilighet etter din egen smak. Alt er nytt og du har med andre ord ikke behov for et oppussingsbudsjett.

Lave boutgifter

Våre leiligheter er bygget etter nyeste tekniske standarder og det gir deg en bolig med lave energiutgifter, godt innemiljø og trygge løsninger.

Ingen budrunder

Du risikerer ikke å gå glipp av drømmeboligen ved å tape en budrunde. Våre leiligheter selges til den kjøperen som kommer først til mølla.

Lavere omkostninger

Visste du at omkostningene på nye boliger er lavere enn på bruktboliger? Det er fordi du kun betaler dokumentavgift på tomteverdien og ikke på hele kjøpesummen.

Fem års garanti

Kjøper du en ny bolig og boligen ikke er i samsvar med avtalen, har du mulighet til å klage på feil og mangler i inntil fem år.

Gjennomtenkte løsninger

Vi i Trysilhus har opparbeidet lang erfaring med hvilke løsninger kundene ønsker, og har utviklet våre boliger for å tilfredsstille disse tilbakemeldingene. Det gir deg en bolig med gjennomtenkte og moderne boligstandard.