På pallen i kundetilfredshet nok en gang

− Det er fjerde året på rad vi er høyt oppe på denne listen, og det viser at kundetilfredshet har blitt en del av vårt DNA, sier leder for kundeservice i Trysilhusgruppen, Knut Anders Berg.

− Vi måler alle våre boligkonsepter og boligprosjekter på samme måte. Vi er opptatt av å hele tiden lære og utvikle oss, slik at vi skaper gode kundeopplevelser for alle våre kunder, fortsetter han.

Analysesjef i Prognosesenteret, Heidi Bjørneng, overrakte prisene til leder for kundeservice i Trysilhus, Knut Anders Berg.

Trysilhus ble nummer tre i 2023 med en KTI på 75. Førsteplassen gikk til JM Bolig med en KTI på 79 og andreplassen til Bakke Leiligheter med en KTI på 77.

I tillegg til å bli nummer tre for beste aktør, vant Trysilhus prisen for beste enkeltprosjekt. Boligprosjektet Kløverenga i Nannestad kom på toppen av topp 10-listen med en KTI på 88.

Topp 10-listen over enkeltprosjekter med best KTI i overleveringsfasen.

Det er Prognosesenteret som måler kundetilfredsheten i boligbransjen. Hvert år kåres topp tre aktører samt topp ti enkeltprosjekter i overleveringsfasen. Nytt av året var prisen for beste aktør samt topp ti enkeltprosjekter i ettårsbefaringsfasen, altså etter at kundene har bodd i boligen i ett år.

− Vår visjon er «å skape boglede», og dommen på dette mener vi at vi får når våre kunder har bodd i boligen en stund. Vi syns det er veldig positivt at Prognosesenteret har valgt å dele ut en pris for best KTI i denne fasen også, sier Knut Anders Berg.

Trysilhus hadde en KTI på 75 også i denne fasen, men dette var ikke nok til å nå opp til toppen av pallen. Prisen ble vunnet av Selvaag Bolig med en KTI på 78.

På topp 10-listen hadde Trysilhus to prosjekter representert. Bomanshagen 2 på Nesodden kom på en tredjeplass med en KTI på 85, og Fossum Park på Sørumsand kom på en 6. plass med en KTI på 81.

Topp 10-listen over enkeltprosjekter med best KTI i ettårsbefaringsfasen.