Bruk tiden på det som er viktig

Lei av huset som må beises og hagen som må stelles?

På Halmstad i Rygge bygger vi romslige leiligheter, perfekt som ønsker å bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på det som er viktig i livet.

Hva som er viktig for deg vet du best selv. Det vi vet er at tiden er verdt å ta vare på.

Ved å flytte inn i en ny leilighet slipper du bekymringer over alt som skulle vært gjort, du frigjør tid, samtidig som du har plass til både barnebarn og gjester.

Leilighetene har tre soverom, en romslig stue med adskilt kjøkkendel og en overbygget balkong på 16 kvm hvor du kan nyte morgenkaffen i fred og ro.

Vi har tre leiligheter igjen hvor to ligger i første etasje og én i andre. Leilighetene har innflytting i 2023, så du har god tid til å planlegge salg av egen bolig.

Du betaler heller ingenting i forskudd. Hele kjøpesummen gjøres opp ved overtakelse.

Dersom du bestemmer deg nå, har du mulighet til å være med å påvirke hvordan leiligheten blir. Du kan blant annet velge ekstra bad som tilvalg.

Skal vi avtale en visning?

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Boligene

Vi har tre 4-romsleiligheter på 93 kvm igjen. To av de ligger i første etasje og én i andre. Alle leilighetene har romslige balkonger hvor du kan nyte morgenkaffen i ro og fred.

Leilighetene har tre soverom og stue med adskilt kjøkkendel.

I P-kjelleren kan du parkere bilen trygt og ta heisen opp.

 

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter.

Dersom du bestemmer deg nå har du mulighet til å sette ditt eget preg på leiligheten gjennom en rekke ulike tilvalg.

Beliggenhet

Gatu Park ligger med direkte tilknytning til E6 og i gangavstand til Rygge togstasjon med hyppige avganger til Oslo. Skoler og barnehager er rett i nærheten og i Halmstad sentrum er det gode bussforbindelser og diverse servicetilbud. Det er kort vei til fritidstilbud, golfbane og bademuligheter i både Oslofjorden og innsjøen Vansjø.

Togstasjon

500 meter

Busstopp

500 meter

Matbutikk

500 meter

Barnehage

500 meter

Skole

500 meter

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer