Leiligheter i Rygge

Gatu Park 2 består av nye, moderne selveierleiligheter. Vi planlegger å bygge 64 leiligheter fordelt på seks bygg. Dette er en unik mulighet til å skaffe deg en bolig som bidrar til en enklere hverdag. Det spesielle med vårt konsept er at vi bygger med en sideveis forskyvning, noe som resulterer i at hver leilighet får romslige og private balkonger og et eget område ved inngangen til leiligheten.  Området vil få trivelige og romslige uteområder med lekeplasser og oppholdsplasser for beboere i alle aldre.

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 2-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 3-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Boligene

Du kan velge mellom toroms- (48 kvm), treroms- (71 kvm) og fireroms-leilighet (93 kvm) på Gatu Park. Alle leiligheter får romslige balkonger med gode solforhold. Leilighetene passer for alle aldersgrupper og livssituasjoner. Det skal bygges parkeringskjeller under byggene med heis til alle etasjer. Parkeringsplass  medfølger til treroms og fireroms leilighetene. Til 2-roms har du mulighet til å kjøpe parkeringsplass i parkeringskjeller.

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er viktig for oss at du trives i din egen leilighet og vi gir deg derfor muligheten til å gjøre tilpasninger ut fra vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet for mer informasjon.

Beliggenhet

Gatu Park ligger med direkte tilknytning til E6 og i gangavstand til Rygge togstasjon med hyppige avganger til Oslo. Skoler og barnehager er rett i nærheten og i Halmstad sentrum er det gode bussforbindelser og diverse servicetilbud. Det er kort vei til fritidstilbud, golfbane og bademuligheter i både Oslofjorden og innsjøen Vansjø.

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer