Nye leiligheter i Rygge

Vi har tre leiligheter igjen i vårt populære prosjekt Gatu Park på Halmstad i Rygge.

To av de er romslige 4-romsleiligheter som passer perfekt for deg som ønsker å bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på det som er viktig i livet.

Leilighetene har tre soverom, en romslig stue med adskilt kjøkkendel og en overbygget balkong på 16 kvm hvor du kan nyte morgenkaffen i fred og ro.

Den siste leiligheten vi har igjen er en snerten 2-roms i 4. etasje. Denne passer for deg som skal kjøpe din første leilighet eller trenger en ny start. Leiligheten er også et godt utleieobjekt for deg som vurderer å investere.

Leilighetene er innflyttingsklare i oktober, men vi tilbyr fleksibel overtakelse dersom du ønsker det. En annen ting som er verdt å nevne er at du ikke betaler noe før du har nøkkelen til din nye leilighet i hånda.

Ved å kjøpe ny leilighet fra Trysilhus slipper du å bekymre deg over alt som skulle vært gjort med boligen. Med på kjøpet får du 5 års garanti og en hyggelig kundeansvarlig som følger deg opp.

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 2-romsleiligheten

(Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende bygg)

Boligene

Vi har tre leiligheter igjen. To romslige 4-romsleiligheter på 93 kvm og en snerten 2-roms på 48 kvm. Leilighetene har lune, overbygde balkonger hvor du kan nyte morgenkaffen i ro og fred.

Leilighetene har delikate farger og materialvalg av god kvalitet.

Det medfølger parkeringsplass i kjeller og en romslig bod hvor du kan lagre sykler og annet sportsutstyr.

Ta kontakt med meg dersom du ønsker å komme å ta en titt.

 

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter.

Beliggenhet

Gatu Park ligger med direkte tilknytning til E6 og i gangavstand til Rygge togstasjon med hyppige avganger til Oslo. Skoler og barnehager er rett i nærheten og i Halmstad sentrum er det gode bussforbindelser og diverse servicetilbud. Det er kort vei til fritidstilbud, golfbane og bademuligheter i både Oslofjorden og innsjøen Vansjø.

Togstasjon

500 meter

Busstopp

500 meter

Matbutikk

500 meter

Barnehage

500 meter

Skole

500 meter

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer