Nye leiligheter i Rygge

Vi har to romslige 4-romsleiligheter igjen i Gatu Park på Halmstad i Rygge. Leilighetene passer perfekt for deg som ønsker å bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på det som er viktig i livet.

Leilighetene har tre soverom, en romslig stue med adskilt kjøkkendel og en overbygd balkong på 16 kvm, hvor du kan nyte morgenkaffen i fred og ro.

Leilighetene er innflytningsklare, men vi tilbyr fleksibel overtakelse dersom du ønsker det. En annen ting som er verdt å nevne er at du ikke betaler noe før du har nøkkelen til din nye leilighet i hånda.

Ved å kjøpe ny leilighet fra Trysilhus slipper du å bekymre deg over alt som skulle vært gjort med boligen. Med på kjøpet får du 5 års reklamasjonsrett og en hyggelig kundeansvarlig som følger deg opp.

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

(Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende bygg)

Boligene

4-romsleilighetene er på 92 kvm. De har lune, overbygde balkonger hvor du kan nyte morgenkaffen i fred og ro.

Leilighetene har delikate farger og materialvalg av god kvalitet.

Det medfølger parkeringsplass i p-kjeller og en romslig bod hvor du kan lagre sykler og annet sportsutstyr.

Ta kontakt med meg dersom du ønsker å komme å ta en titt.

 

I prislisten finner du en «Kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du finner mer informasjon, og har muligheten til å kjøpe leiligheten ved å levere et digitalt kjøpetilbud.

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter.

Beliggenhet

Gatu Park ligger med direkte tilknytning til E6 og i gangavstand til Rygge togstasjon med hyppige avganger til Oslo. Skoler og barnehager er rett i nærheten, og i Halmstad sentrum er det gode bussforbindelser og diverse servicetilbud. Det er kort vei til fritidstilbud, golfbane og bademuligheter i både Oslofjorden og innsjøen Vansjø.

Togstasjon

500 meter

Busstopp

500 meter

Matbutikk

200 meter

Barnehage

500 meter

Skole

500 meter

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer