Nå nærmer det seg innflytting på Nydalsenga


Til høsten flytter de første kundene inn i sin nye leilighet på Nydalsenga. Med seg på kjøpet får de et gavekort på IKEA.

Nydalsenga ligger landlig til, men har likevel en sentral beliggenhet med kort vei til Hamar. Det er gangavstand til IKEA handelspark i Nydal. Her finner man i tillegg til IKEA en rekke bilforhandlere, samt store kjeder som Jem & Fix, Møbelringen, Jysk og Kvik.

Om du er sprek kan faktisk rusle ned til IKEA og trille varene hjem når du skal innrede leiligheten.

Mange har en del fra før når de flytter, men de fleste av oss ønsker likevel litt fornyelse når vi flytter inn i en ny bolig. Derfor satte vi i gang en kampanje hvor de første kjøperne fikk et gavekort på 20 000 kr.

Denne uken ble de første gavekortene delt ut og det var noen takknemlige kunder som tok de imot fra prosjektvikler Tore Runeberg.

– Det blir i hvert fall noen nye lamper. Du får jo ganske mye for 20 000, sier Elisabeth Viddal med et smil.

Elisabeth bor i området og har kjørt forbi og fulgt med på utviklingen siden oppstart.

– Det er så gøy å se at det snart er ferdig. Jeg gleder meg veldig til å flytte inn til høsten.

– Gleder meg til å flytte tilbake

Hege Dahlsveen har vokst opp i området og ser frem til å flytte tilbake til gamle trakter.

– Jeg er vokst opp i nærheten og gleder meg veldig til å flytte inn i ny leilighet. Det skal bli godt å komme seg litt ut av byen til et mer rolig område.

Hege bor i Hamar i dag. Hun forteller at området rundt Nydalsenga byr på mye fint turterreng både sommer som vinter.

– Det blir fint å kunne spenne på seg skiene rett utenfor leiligheten. Jeg husker jeg gikk på ski på jordene her da jeg var liten. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det igjen til vinteren, sier hun.

Hun forteller at gavekortet fra IKEA kommer godt med når hun skal flytte inn i sin nye leilighet.

– Jeg skal blant annet sette inn en ny garderobeløsning, og så blir det nok en ny kommode og kanskje noen skap til oppbevaring i boden.

Kunne du tenke deg å gjøre som Hege og Elisabeth? Avtal en visning med Christian for å se om Nydalsenga kan være ditt neste hjem.