Prosjektet

Når du kjøper en helt ny leilighet, kan du nyte følelsen av å starte på nytt, uten at noen har satt sine spor verken i leiligheten eller uteområdene før deg. Vi skal bygge totalt 58 leiligheter i Nydalsenga og prosjektet består av prisgunstige selveierleiligheter fra 71 til 130 m². Leilighetene blir fordelt på åtte bygg og med et koselig tun med fine oppholdsarealer mellom byggene.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Leilighetene vil bli bygget etter de nyeste tekniske standarder og det gir deg en bolig med lave energiutgifter, godt innemiljø og trygge løsninger.

Vi bygger våre leiligheter med en utforming slik at uteplassen er godt skjermet fra naboen.

Leilighetene i 1. etg. vil være på 71 og 93 m² med terrasse og egen hageflekk. Leilighetene i 2. etg. har samme størrelse som leilighetene i 1. etg., men trenger du mer plass kan du velge å kjøpe leiligheten med innredet 3. etg. Denne leiligheten er perfekt for de som har behov for flere rom.

Leilighetene får egen inngang med god plass ved inngangspartiet og leveres med tilhørende utvendig sportsbod og carport.

Se vår film om hvordan det er å bo i våre flermannsboliger som er like de vi skal bygge i Nydalsenga:

 • Stue mot balkong

 • Standard kjøkken. Om man er tidlig ute, kan man velge noen endringer som tilvalg.

 • Vindfang og gang

 • Soverom 1 (tapet er kun ment som illustrasjon)

 • Soverom 2 (tapet er kun ment som inspirasjon)

 • Bad med dusjhjørne, vegghengt WC og opplegg for vaskemaskon og tørketrommel

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i snart 25 år, og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger og overflater av god kvalitet. Du får blant annet parkett på gulv og sparklete og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Du har også mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten ved å velge fra vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom. Spør din kontaktperson i prosjektet for flere detaljer rundt tilvalg og kjøkkenalternativer.

 • Standard fronter og standard oppsett

 • Standard fronter, alternativt oppsett 1

 • Standard fronter, alternativt oppsett 2

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3A

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

 • Standard fronter, alternativt oppsett 4

 • Moderne høyglans fronter og standard oppsett

 • Moderne profil fronter og standard oppsett

Beliggenhet

Nydalsenga ligger i et helt nytt utbyggingsområde i Furnes. Området vil etter hvert bli bygget ut med mange nye boliger og vil bestå av flere forskjellige boligtyper. Dette blir et flott sted å etablere seg og et sted hvor alt ligger til rette for at det skal bli et godt bomiljø.

Nydalsenga har barnehage, ungdomsskole og dagligvarebutikk rett i nærheten. Det er kort vei til friluftsområder hvor det er gode muligheter for turgåing, sykkelturer og skiturer om vinteren. Naturbarnehage og ridesenter (Lykseth gård) i umiddelbar nærhet.

I tillegg finner du IKEA og Olrud handelspark i gang- og sykkelavstand.

Hamar er i dag en by som kan tilby alle fasiliteter. Klatreparken Domkirkeodden, Mjøsa med flotte badestrender, hvem kjenner vel ikke til stupetårnet i Hamar?

Buss

200 m

Barnehage

600 m

Furnes ungdomskole

200 m

Kiwi

600 m

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.