Prosjektet

I Nydal rett utenfor Hamar er vi i gang med å utvikle et helt nytt leilighetsprosjekt med romslige selveierleiligheter fra 70- 129 kvadratmeter. Leilighetene passer perfekt uansett om du skal kjøpe din første bolig, er på utkikk etter noe større eller ønsker en enklere hverdag uten å tenke på oppussing, vedlikehold og hagestell.

Fra prosjektet har du kort vei til både Hamar og Gjøvik og nærhet til alt du trenger. Området er omkranset av flotte friluftsområder som egner seg for turer både på beina, ski og sykkel.

De første leilighetene har innflytting høsten 2021, men du kan sikre deg din nye leilighet allerede nå. Fordelen med å kjøpe tidlig er at du kan sette ditt eget preg på leiligheten gjennom blant annet å velge kjøkken, gulv og farger.

Du betaler null i forskudd, så her kan du planlegge flytteprosessen i ro og mak uten å bekymre deg for økonomien. Dersom du ønsker å se en tilsvarende leilighet, tar vi deg gjerne med til vårt prosjekt på Elverum.

Hør hvorfor Elisabeth valgte Nydalsenga:

 

Boligene

Leilighetene i 1. etg. vil være på 70 og 92 m² med terrasse og egen hageflekk. Leilighetene i 2. etg. har samme størrelse som leilighetene i 1. etg., men trenger du mer plass kan du velge å kjøpe leiligheten med innredet 3. etg. Denne leiligheten er perfekt for de som har behov for flere rom.

Smarte planløsninger er en av fordelene som våre kunder ofte trekker frem når de skal beskrive leilighetene. I tillegg vil du få en bolig med lave energiutgifter og godt innemiljø som er bygget etter de nyeste tekniske standarder.

Vi bygger våre leiligheter med en utforming slik at uteplassen er godt skjermet fra naboen.

Leilighetene får egen inngang med god plass ved inngangspartiet og leveres med tilhørende utvendig sportsbod og carport.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Få 20 000 ,- å handle for på IKEA 

Hvis du flytter til Nydalsenga rett utenfor Hamar får du mye bolig for pengene og attpåtil 20 000 kr å handle for på IKEA.*

En helt ny leilighet – ferdig innredet. Bedre blir det ikke.

*Gjelder neste kjøper

 • Illustrasjon av stue i leilighet med loft

  Illustrasjon av stue i en Trysilhus-leilighet
 • Stue mot balkong

 • Standard kjøkken. Om man er tidlig ute, kan man velge noen endringer som tilvalg.

 • Vindfang og gang

 • Soverom 1 (tapet er kun ment som illustrasjon)

 • Soverom 2 (tapet er kun ment som inspirasjon)

 • Bad med dusjhjørne, vegghengt WC og opplegg for vaskemaskon og tørketrommel

 • I leilighetene i 2. etasje har du mulighet til å utvide med loft.

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i snart 25 år, og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger og overflater av god kvalitet. Du får blant annet parkett på gulv og sparklete og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Du har også mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten ved å velge fra vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom.

 • Standard fronter og standard oppsett

 • Standard fronter, alternativt oppsett 1

 • Standard fronter, alternativt oppsett 2

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3A

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

 • Standard fronter, alternativt oppsett 4

 • Moderne høyglans fronter og standard oppsett

 • Moderne profil fronter og standard oppsett

Beliggenhet

Nydalsenga ligger i et helt nytt utbyggingsområde i Nydal i nærheten av Hamar. Området vil etter hvert bli bygget ut med mange nye boliger og vil bestå av flere forskjellige boligtyper. Dette blir et flott sted å etablere seg og et sted hvor alt ligger til rette for at det skal bli et godt bomiljø.

Nydalsenga har barnehage, ungdomsskole og dagligvarebutikk rett i nærheten. Det er kort vei til friluftsområder hvor det er gode muligheter for turgåing, sykkelturer og skiturer om vinteren. Naturbarnehage og ridesenter (Lykseth gård) i umiddelbar nærhet.

I tillegg finner du IKEA og Olrud handelspark i gang- og sykkelavstand.

I Hamar finner du et rikt utvalg av butikker og cafeer og med attraksjoner som Klatreparken, Domkirkeodden, badestrendene langs Mjøsa og Koigen er det lett å trives.

Buss

200 m

Barnehage

600 m

Furnes ungdomskole

200 m

Kiwi

600 m

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.