Nye leiligheter i Nannestad

I Kløverenga bor du i et rolig strøk tilbaketrukket fra støy og biltrafikk, samtidig som du har det meste av fasiliteter og servicetilbud i nærområdet.

I det nye boligområdet Bjørkeåsen i Nannestad bygger vi nå 30 koselige leiligheter i Kløverenga, som er trinn én i en større utbygging som strekker seg over flere år. Her bor du i landlige og vakre omgivelser, men har samtidig gå-avstand til koselige Teigebyen som har det du trenger av servicetilbud i hverdagen. Du er nærme Oslo Lufthavn (OSL) og Jessheim; med bil er det kun 16 minutter til flyplassen og 48 minutter til Oslo S. Boligene ligger i gang- og sykkelavstand til busstasjon.

Bygg A ble ferdigstilt i november 2022, bygg B og C i mars 2023 og bygg D og E er ferdig ca. august 2023.

 • Leilighetene i Kløverenga har enten syd- eller vestvendt beliggenhet (stuesiden)

 • Bygg A

 • Koselig tun med plass til alle

Boligene

I Kløverenga kan du velge mellom 3‑romsleiligheter på 70 og 92 kvm og 5‑romsleiligheter fra 107 til 129 kvm. Leiligheter i forskjellige størrelser gjør at boligene passer for deg som bor alene, dere som er et par, dere som trenger en bolig å vokse i og dere som er en familie som trenger god plass.

Det blir store, private uteplasser på begge sider av leilighetene og romslige, lune fellesområder og tun. Det er leiligheter i første etasje med alt på ett plan og egen hage, samt leiligheter i andre etasje som har en uinnredet eller innredet tredje etasje/loft. Disse leilighetene har inngang fra egen utvendig trapp.

Med leiligheten følger også sportsbod og egen parkeringsplass i carport. Har du elbil har Circle K forberedt alle plasser for montering av ladeboks.

Privat en-til-en visning avtaler vi når det passer deg. Ring Pål på 95076244 så finner vi en tid.

Trysilhus har bygget flermannsboliger helt siden starten av 1990-tallet og boligene har blitt utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder og endringer i tekniske byggekrav. Planløsningene er i stor grad bevart, siden dette er noe vi får gode tilbakemeldinger på fra våre kunder. Dette gjør også at vi kan vise deg hvordan leilighetene vil bli og ta deg med på visning i et annet prosjekt i nærheten.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

 

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp dersom bygget er klart for dette. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Trysilhus har brukt sine erfaringer til å utvikle boligene i takt med tekniske krav og tilbakemeldinger fra våre kunder. Derfor kommer våre boliger med gode innvendige standardløsninger. Du har i tillegg mulighet til å gjøre tilpasninger i leiligheten basert på vår tilvalgsliste. Du kan også sette ditt preg på leiligheten ved å velge andre innvendige farger.

 • Stuen og kjøkkenet i 2. etasje, med trapp opp til loftsetasjen dersom innredet loft er bestilt

 • Stuen i leilighetene på 70 m2 i 1. etasje og i 2. etasje dersom loftet leveres uinnredet og avstengt.

 • Leilighetene på 70 m2

 • 3-roms leiligheten på 70 m2. Egne farger kan velges som tilvalg

 • Flott trapp opp til loftsetasjen dersom innredet loft er bestilt

 • Leilighetene i 1. etasje får egen hage belagt med ferdiggress, i tillegg til terrasse

 • Soverom 2, det miste soverommet i leilighetene på 70 m2.

 • Hovedsoverommet i 3-roms leilighetene (Soverom 1)

 • Vårt standard kjøkken med klassiske fronter (Hvitevarer kan bestilles som tilvalg)

 • Flere kjøkkenalternativer kan velges

 • Bad i leilighetene i 1. og 2. etasje

 • Bad på loft dersom loft er bestilt innredet

 • Loftstue (dersom loft er bestilt innredet)

 • Kjøkken, spisestue og ekstra stue i våre leiligheter på 92 og 129 m2 i 1. og 2. etasje

Beliggenhet

Om du ønsker å komme deg raskt ut på E6, E16, eller tvert imot raskt ut i naturen er begge deler like enkelt fra Kløverenga. Her er det stille og rolig nok til å nyte morgensol og kaffe på terrassen eller verandaen, samtidig som du via veinettet er på E16 (5 min), E18 (19 min) eller Jessheim (25 min).

Fra leiligheten din er det kort vei til det meste av det Nannestad har å by på; kjøpesenter, café og restaurant, bussterminal, flotte ski- og turløyper, Ullensaker golfklubb, vakre kulturminner, flere tjern og flere fine badeplasser.

Ønsker du en bolig som ligger skjermet til i rolige omgivelser, men med kort gangavstand til et sentrum kan en leilighet i Kløverenga være noe for deg. Beliggenheten legger til rette for en praktisk hverdag med kort vei til det du trenger og uten å måtte tenke på vedlikehold av stort hus og hage.

Har du spørsmål om leilighetene?

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer