Innflytningsklare leiligheter i Nannestad

På jakt etter en ny bolig før sommeren? Klikk på lenken i kontaktboksen nå, for å melde deg på visning – når du vil!

I Kløverenga bor du i et rolig strøk tilbaketrukket fra støy og biltrafikk, samtidig som du har det meste av fasiliteter og servicetilbud i nærområdet.

I det nye boligområdet Bjørkeåsen i Nannestad har vi til nå ferdigstilt 30 koselige leiligheter i Kløverenga, som er trinn én i en større utbygging som strekker seg over flere år. 28 av disse er er snart overtatt av lykkelige eiere. Her bor du i landlige og vakre omgivelser, men har samtidig gå-avstand til koselige Teigebyen som har det du trenger av servicetilbud i hverdagen. Du er nærme Oslo Lufthavn (OSL) og Jessheim; med bil er det kun 16 minutter til flyplassen og 48 minutter til Oslo S. Boligene ligger i gang- og sykkelavstand til busstasjonen.

I disse tider med høyere renter…
Vi leverer leiligheter med energimerke Oransje B, Dermed kan du søke grønt lån i en bank. Et eksempel er Sparebanken Østlandet: https://www.sparebank1.no/nb/ostlandet/privat/lan/boliglan/gront-boliglan.html

Bygg A ble ferdigstilt i november 2022, bygg B og C i mars 2023 og bygg D og E ferdig i september 2023.

 • Leilighetene i Kløverenga har enten syd- eller vestvendt beliggenhet (stuesiden)

 • Bygg A

 • Koselig tun med plass til alle

Boligene

I Kløverenga kan du velge mellom en ferdigstilt 3‑romsleilighet på 70 og én på 92 m2. Leiligheten i 2. etasje kan utvides med innredet loft senere (som et prosjekt du selv styrer) eller bestilt av oss ved inngåelse av kontrakt. Leiligheter i forskjellige størrelser gjør at boligene passer for deg som bor alene, dere som er et par, dere som trenger en bolig å vokse i og dere som er en familie som trenger god plass.

Det er store, private uteplasser på begge sider av leilighetene og romslige, lune fellesområder og tun. Leilighetene i første etasje har alt på ett plan og egen hage.

Med leiligheten følger også sportsbod og egen parkeringsplass i carport. Har du elbil har Circle K forberedt alle plasser for montering av ladeboks.

Privat en-til-en visning avtaler vi når det passer deg. Ring Pål på 95076244 så finner vi en tid.

Trysilhus har bygget over 4000 flermannsboliger helt siden starten av 1990-tallet og boligene har blitt utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder og endringer i tekniske byggekrav. Planløsningene er i stor grad bevart, siden dette er noe vi får gode tilbakemeldinger på fra våre kunder. Dette gjør også at vi kan vise deg hvordan leilighetene vil bli og ta deg med på visning i et annet prosjekt i nærheten.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

 


Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, Kløverenga vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen og vi hadde også to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid. Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste og eventuelt gå videre med å sende inn digitalt kjøpetilbud. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Trysilhus har brukt sine erfaringer til å utvikle boligene i takt med tekniske krav og tilbakemeldinger fra våre kunder. Derfor kommer våre boliger med gode innvendige standardløsninger. Skal vi innrede loftet for deg kan du også velge andre farger på veggene, badekar på bad nummer to og andre tilvalg.

 • Stuen i leilighetene på 70 m2 i 1. etasje og i 2. etasje dersom loftet leveres uinnredet og avstengt.

 • Stuen og kjøkkenet i 2. etasje, med trapp opp til loftsetasjen dersom innredet loft er bestilt

 • Leilighetene på 70 m2

 • 3-roms leiligheten på 70 m2. Egne farger kan velges som tilvalg

 • Flott trapp opp til loftsetasjen dersom innredet loft er bestilt

 • Leilighetene i 1. etasje får egen hage belagt med ferdiggress, i tillegg til terrasse

 • Soverom 2, det miste soverommet i leilighetene på 70 m2.

 • Hovedsoverommet i 3-roms leilighetene (Soverom 1)

 • Vårt standard kjøkken med klassiske fronter (Hvitevarer kan bestilles som tilvalg)

 • Flere kjøkkenalternativer kan velges

 • Bad i leilighetene i 1. og 2. etasje

 • Bad på loft dersom loft er bestilt innredet

 • Loftstue (dersom loft er bestilt innredet)

 • Kjøkken, spisestue og ekstra stue i våre leiligheter på 92 og 129 m2 i 1. og 2. etasje

Beliggenhet

Om du ønsker å komme deg raskt ut på E6, E16, til Oslo Lufthavn Gardermoen eller tvert imot raskt ut i naturen er begge deler like enkelt fra Kløverenga. Her er det stille og rolig nok til å nyte morgensol og kaffe på terrassen eller verandaen, samtidig som du via veinettet er på E16 (5 min), E18 (19 min) eller Jessheim (25 min).

Fra leiligheten din er det kort vei til det meste av det Nannestad har å by på; kjøpesenter, café og restaurant, bussterminal (gåavstand), flotte ski- og turløyper, Ullensaker golfklubb, vakre kulturminner, flere tjern og flere fine badeplasser.

Ønsker du en bolig som ligger skjermet til i rolige omgivelser, men med kort gangavstand til et sentrum kan en leilighet i Kløverenga være noe for deg. Beliggenheten legger til rette for en praktisk hverdag med kort vei til det du trenger og uten å måtte tenke på vedlikehold av stort hus og hage.

Har du spørsmål om leilighetene?

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer