Nye leiligheter på Nannestad

På jakt etter en ny bolig? Nå bygger vi første bygg! Ta kontakt for å se området eller helt like leiligheter på Jessheim.

På Kløvertunet bor du i et rolig strøk tilbaketrukket fra støy og biltrafikk, samtidig som du har det meste av fasiliteter og servicetilbud i nærområdet.

I det nye boligområdet Bjørkeåsen i Nannestad bygger vi nå Kløvertunet. Her bor du i landlige og vakre omgivelser, men har samtidig gå-avstand til koselige Teigebyen som har mange av de servicetilbudene du trenger i hverdagen. Du er nærme Oslo Lufthavn (OSL) og Jessheim; med bil er det kun 16 minutter til flyplassen og 48 minutter til Oslo S. Boligene ligger i gang- og sykkelavstand til busstasjonen.

Kløvertunet vil bestå av totalt 50 boliger – fra 2-roms- til 6-romsleiligheter. Leilighetene passer for deg som bor alene, dere som er et par, dere som trenger en bolig å vokse i og dere som er en familie som trenger god plass.

Det er store, private uteplasser på begge sider av leilighetene og romslige, lune fellesområder og tun. Leilighetene er fordelt på seks bygg med leiligheter i første etasje med alt på ett plan, samt leiligheter i andre etasje med uinnredet eller innredet tredje etasje/loft. Leilighetene i 2. etasje har har inngang via egen utvendig trapp.

Parkering for alle boligene er i carport. Det er lagt stor vekt på fine og grønne utearealer på hele området slik at beboere i alle aldre skal føle seg hjemme.

 • Til venstre ser vi inngangssiden med terrasser og verandaer og egne trapper opp til leilighetene i 2. etg

 • Illustrasjon fra stuesidene. Leiligheter i 1. etg får privat hage

 • Kløvertunet med Teigebyen i bakgrunnen mot syd.
 • Koselige fellesområder med benker, bord, frukttrær og bærbusker

 • Gardermoen er nært nok, men langt nok unna

 • Våre største familieleiligheter på 138 m2 MED innredet loft, eller 92 m2.

 • Romslig uteplass – sommer som vinter

Boligene

Utvendig har boligene fått et stilfullt og elegant uttrykk. Leilighetene har stor uteplass på stuesiden samt et romslig område på inngangssiden. Innvendig synes vi at vi har fått til en praktisk planløsning enten du kjøper en 2-roms- eller en 6-romsleilighet. Store vindusflater gir mye lys i boligen og bidrar til en god og luftig romfølelse.

Byggene har én boenhet i første etasjene og én i andre etasjene. Leilighetene i første etasje er enten 2-roms, 3-roms eller 4-romsleiligheter på 48, 70 eller 92 m2. Leilighetene i andre etasje er på 48, 70 eller 92 m2 og de to største kan også bestilles med en innredet tredje etasje/loft. Disse boligene blir på 116 m2 eller 138 m2 BRA.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima. Er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre endringer, blant annet på kjøkken, og du kan velge en annen parkett og andre farger i leiligheten.

Vi har bygget flermannsboliger helt siden starten av 1990-tallet, og boligene har blitt utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder og endringer i tekniske byggekrav. Boligene i Kløvertunet får et oppdatert, utvendig uttrykk og er videreutviklet basert på alle erfaringene vi har gjort oss gjennom årene. Planløsningene er i stor grad bevart, fordi dette er noe vi får gode tilbakemeldinger på fra våre kunder. Dette gjør også at vi kan vise deg hvordan leilighetene vil bli og ta deg med på visning i et annet prosjekt i nærheten.

Bli med på en digital visning:

Ta en rundtur i en 48 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 112 kvm leilighet i 2. etasje

 

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

 • Treroms på 70 m2 i 1. eller 2. etasje

 • Samme leilighet i 2. etg med trapp til innredet loft

 • Ekstra stort kjøkken i leiligheter på 92/138 m2

 • Praktisk toroms på 48 m2

 • Som tilvalg kan hvitevarer og flere kjøkkenalternativer velges

 • Eksempel på bad i 1. eller 2. etg. I Kløvertunet blir det dusjvegger og ikke nisje

 • Bad på loft dersom innredet 3. etasje er valgt

 • Soverom 3 på loftet

 • Hovedsoverom

 • Soverom 2 / gjesterom (eller kontor)

 • Oppholdsrom på loft (eller soverom 4 )

 • Soverom 3 i leilighetene på 92 m2 kan også være en utvidet del av stuen

Beliggenhet

Om du ønsker å komme deg raskt ut på E6, E16, til Oslo Lufthavn Gardermoen eller tvert imot raskt ut i naturen er begge deler like enkelt fra Kløverenga. Her er det stille og rolig nok til å nyte morgensol og kaffe på terrassen eller verandaen, plukke kantareller i skogen samtidig som du via veinettet er på E16 (5 min), E18 (19 min) eller Jessheim (25 min).

Fra leiligheten din er det, via snarveier, kort vei til det meste av det Nannestad har å by på; kjøpesenter, café og restaurant, bussterminal (gåavstand), flotte ski- og turløyper, Ullensaker golfklubb, vakre kulturminner, flere tjern og flere fine badeplasser.

Ønsker du en bolig som ligger skjermet til i rolige omgivelser inntil skogkanten, men med kort avstand til et sentrum kan en leilighet i Kløvertunet være noe for deg. Beliggenheten legger til rette for en praktisk hverdag med kort vei til det du trenger og uten å måtte tenke på vedlikehold av stort hus og hage.

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer