Nye eneboliger i kjede i Elverum

Tenk å flytte inn i et helt nytt hus med store, lyse vindusflater, smarte planløsninger og rikelig med oppholdsrom for små og store. Barna kan nesten forlate huset i det det ringer inn på skolen, og du triller bort til barnehagen på fire minutter.

Hverdagen blir enkel med en enebolig i Barlindgrenda. Mangler du noe i kjøleskapet, er det bare å tusle bort til Kiwi som ligger fem minutter unna. Det er sykkelavstand til Elverum sentrum, hvor du finner flere butikker og mer utvalg.

Drømmer du om å flytte, men utsetter drømmen fordi du er bekymret for salg av egen bolig?

Trysilhus gir salgsgaranti til alle kunder som kjøper en ferdigstilt bolig på Barlindgrenda. Hvis du ikke får solgt boligen din innen 3 måneder, kan du trekke deg fra kjøpet uten kostnader.

Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper boligen.

Ta kontakt med meg for mer informasjon om Trysilhus sin salgsgaranti.

Boligene

Boligene er enten 114 eller 143 kvm. Fra inngangspartiet kommer du inn i en stor gang. I første etasje har du to soverom, bad og bod. Opp trappen til andre etasje kommer du til en åpen stue- og kjøkkenløsning. Her har du plass til både en koselig TV-krok samt et stort spisebord. Du finner også et soverom i denne etasjen, som kan brukes f.eks. til et hjemmekontor eller gjesterom. Det er også et bad i denne etasjen.

Boligen på 143 kvm. har i tillegg en tredje etasje med en stue og ett soverom. Denne boligen passer perfekt for familier hvor barna eller tenåringene kan ha sin egen etasje.

Du finner alt du trenger å vite om boligens standard dersom du laster ned prospektet øverst på siden.


Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Scroll til siden i tabellen for å se mer info
LeilighetSeksjonByggEtasjeStatusStørrelsePrisTilpass/kjøp
Bygg A 1011Bygg A1. etg.Solgt114 m²-
Bygg A 1022Bygg A1. etg.Solgt114 m²-
Bygg B 1013Bygg B1. etg.Ledig114 m²kr 4 598 000Tilpass/kjøp
Bygg B 1024Bygg B1. etg.Ledig143 m²kr 5 250 000Tilpass/kjøp

Beliggenhet

Barlindgrenda ligger 3 km fra Elverum sentrum, i et område under utvikling. Alt ligger til rette for at du kan få en fin hverdag ved å bosette deg her. Skolen og barnehagen ligger rett ved siden av boligen. Om sommeren kan du snøre på deg joggeskoene på en varm sommerdag, ta deg en joggetur og et lite bad i Sagtjernet på vei hjem. Om vinteren kan du ta skiene under armen og rusle bort til oppkjørte langrennsløyper.

Butikk

250 meter

Skole

100 meter

Barnehage

100 meter

Bussholdeplass

100 meter

Tog

3,3 km

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer