Nye boliger i Elverum

Drømmer du om å skape et nytt hjem på Ydalir i Elverum?

Tenk å flytte inn i et helt nytt hus med store lyse vindusflater, smarte planløsninger og rikelig med oppholdsrom for små og store. I det nye boligområdet Barlindgrenda på Ydalir kommer det 22 kjedede eneboliger som passer for deg som drømmer om å skape et nytt hjem for deg og flokken.

Her har du naturen som nærmeste nabo, men Elverum sentrum er bare en liten svipptur unna.

Dette er noe av det du får hvis du flytter til Ydalir:

 • Gjennomgående, lyse boliger med BRA på 114 eller 143 kvm
 • 3-4 soverom
 • 2 bad
 • 1-2 stuer
 • Spennende arkitektur og smarte planløsninger
 • Romslig terrasse på 15-18 kvm
 • Egen hage som er enkel å vedlikeholde med ferdig lagt plen
 • Flotte uteområder
 • Parkering i carport i tilknytning til boligen
 • Enkel oppkobling til elbil-lader i hver carport
 • Utvendig romslig sportsbod
 • Gjesteparkering
 • Turområder i umiddelbar nærhet

 

Drømmer du om å flytte, men utsetter drømmen fordi du er bekymret for salg av egen bolig?

Trysilhus gir salgsgaranti til alle kunder som kjøper en ferdigstilt bolig på Barlindgrenda. Hvis du ikke får solgt boligen din innen 3 måneder, kan du trekke deg fra kjøpet uten kostnader.

Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper boligen.

Ta kontakt med meg for mer informasjon om Trysilhus sin salgsgaranti.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Boligene

Boligene består av tre eller fire soverom og to bad, så her har du plass uansett om du flytter inn med en større flokk eller trenger plass til gjester som kommer på besøk.

De store vindusflatene gjør at boligen blir lys og trivelig. Og kvaliteten? Det er det ikke noe å si på i en flunkende ny bolig. Vegger og himlinger leveres i sparklet og malt utførelse. Gulvet er 3-stavs eikeparkett.

Boligen er godt isolert og holder effektivt på varmen. Oppvarming skjer via vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg i boliger over 2 etasjer. Boliger over 3 etasjer vil ha elektrisk oppvarming i etasje nummer 3. Balansert ventilasjon sørger for effektiv gjenbruk av boligens varme, samt tilførsel av frisk luft. Ønsker du deg peis, kan du velge dette som tilvalg.

Du finner alt du trenger å vite om boligens øvrige standard dersom du laster ned prospektet øverst på siden.

 • Tilvalg kjøkken

Interiør

Boligen leveres med løsninger av god kvalitet i alle rom. Kjøkkenet som av mange omtales som husets hjerte, leveres med hvite fronter og god skap- og benkeplass. Dersom du ønsker å tegne ditt eget kjøkken, setter vi opp en tegnetime med vår kjøkkenleverandør uten ekstra kostnad.

Badene har hvit baderomsinnredning og lyssatte speil, dusjhjørne med glassvegger, vegghengt toalett og dimbare spotter i tak.

Boligene leveres nøkkelferdige, men du har mulighet til å gjøre egne tilpasninger dersom du er tidlig ute. Begge bad og entre leveres med flislagte flater.

Gulv i boligen leveres med 3-stavs lyslasert parkett. Vegger og tak er sparklet og malt i lyse farger.

Du har mulighet til å gjøre endringer og sette ditt preg på boligen når det gjelder de fleste overflater, dersom du kjøper hus i god tid før husmontering

Butikk

250 meter

Skole

100 meter

Barnehage

100 meter

Buss stopp

100 meter

Tog

2,8 km

Beliggenhet

Barlindgrenda blir liggende sentralt til på Ydalir, 4 kilometer øst for sentrum. Du har nærhet til byen med mange tilbud og aktiviteter. Samtidig er prosjektet plassert slik at det er kort vei til de fleste aktiviteter sommer som vinter

Meld deg på visning i et tilsvarende prosjekt:

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer