Nye leiligheter i Rælingen

Kunne du tenke deg å våkne opp i flotte omgivelser til fuglekvitter og fin utsikt, samtidig som du har ti minutters kjøring til Lillestrøm?

Nede ved Nitelva i Rælingen skal vi bygge 36 leiligheter fra 70 til 138 kvadratmeter. Her bor du i stille og rolige omgivelser i et veletablert boligområde. Går du ut døra kan du høre fuglekvitteret fra fuglereservatet og nyte de flotte omgivelsene langs elva.

Det fine med å flytte inn i ny leilighet er at alt er nytt. Du slipper å tenke på vedlikehold og kan bruke tiden på det som betyr noe i livet.

Leilighetene blir fordelt på fem bygg. Det er én leilighet i første etasje med alt på ett plan, samt én leilighet i andre etasje som har en innredet tredje etasje. Disse leilighetene har inngang fra egen utvendig trapp.

Estimert innflytting bygg B (seksjon 7-14) vår 2024.
Estimert innflytting bygg C (seksjon 15-22) høst 2024.

Boligene

Leilighetene i Strandenga blir levert med løsninger og overflater av god kvalitet. Innvendig vil store vindusflater og en åpen planløsning gi en lys og luftig romfølelse. Utvendig får byggene et tidsriktig og stilfullt uttrykk.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima. Leilighetene leveres med trelags isolerglass i alle vinduer og et balansert
ventilasjonsanlegg. Kombinasjonen av god isolering,
effektiv oppvarming og ventilasjon gir deg en frisk og lun leilighet å bo i med lave energikostnader.

Last ned prospektet for å lese mer om de ulike leilighetstypene og hvilke løsninger vi tilbyr.

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet

 

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Beliggenhet

Tomtens indrefilet ligger i navnet. Hvis du flytter inn i en ny leilighet i Strandenga vil du ha følelsen av å bo i strandkanten, samtidig som du bor sentralt. Du bor skjermet nede ved Nitevla, men det urbane livet er nærmere enn du skulle tro.

Dersom du jobber i Lillestrøm, er du i sentrum før morgensendingen på radioen har rukket å spille ferdig den tredje låta. Det er også enkelt å pendle dersom du har arbeidsplassen din i Oslo. Du kan sykle, kjøre eller ta buss til Lillestrøm stasjon og derfra bruker toget kun 17 minutter inn til Oslo.

Hvis du har barn, kan det være greit å vite at både barneskole, ungdomsskole og videregående ligger to kilometer unna leilighetene.

Du er neppe født med ski på beina, men om du kunne tenke deg å ta noen raske slalåmsvinger etter jobb, er Marikollen Skisenter 5 minutter unna.

Togstasjon

4,6 km

Busstopp

700 meter

Barnehage

1,3 km

Skole

2 km

Butikk

900 m

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer