Nye leiligheter på Årnes

En liten spasertur unna Årnes sentrum ligger Evangtunet 2, i det området vi har kalt Evangkvartalet. Her kan du nyte en rolig tilværelse. Drikk en kopp kaffe på en av uteplassene dine som er godt skjermet fra naboen. Er du i det sosiale hjørnet, kan du ta med kaffekoppen ut i de koselige fellesområdene og slå av en prat med naboen. Er du fysen på ferskt brød fra Aanerud Bakeri, går du til sentrum på ca 10 minutter eller sykler på noen få minutter. En gang- og sykkelsti tar deg trygt og sikkert hele veien inn til Årnes.

 • Bygg F, G og H: Innflytningsklare leiligheter
 • Bygg I: Estimert ferdigstillelse august 2024
 • Klikk på byggene for å se status og fasadeillustrasjon, og klikk på ønsket leilighet for informasjon og plantegninger

Boligene

Evangtunet 2 består av leiligheter fra 70 til 138 kvm. Leilighetene får en stor uteplass på stuesiden samt et romslig område på inngangssiden. Innvendig har boligene en praktisk planløsning, enten du kjøper en 3- eller en 6-romsleilighet. Store vindusflater gir godt med lys i boligen og bidrar til en luftig romfølelse.

Boligene i første etasje er enten 3- eller 4-romsleiligheter på 70 eller 92 kvm. Leilighetene i andre etasje er på samme størrelse, men du har muligheten til å bestille innredning av tredje etasje/loftet. Da får du en toetasjes leilighet på 116 eller 138 kvm., trapp opp fra stuen til et areal hvor du har en loftsstue, et ekstra soverom, et oppholdsrom, stort bad og en ekstra bod.

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet (360-visningen er fra et tilsvarende prosjekt)

 

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du finner mer informasjon, og har muligheten til å kjøpe leiligheten ved å levere et digitalt kjøpetilbud.

 • Stue og kjøkken i 3-romsleilighet

 • Stue i 5-romsleilighet

 • Kjøkken i 4- og 6-romsleilighet. Hvitevarer er tilvalg

 • Soverom på loft

 • Stue med inngang til soverom 4- og 6-romsleilighet

 • Hovedsoverom

 • Stue i 3- og 5-romsleilighet

Beliggenhet

Med en leilighet i Evangtunet 2 bor du midt i smørøyet uten å bo midt i sentrum. Du kan rusle inn til koselige Aanerud Bakeri, kjøpe ferske bakervarer og etterpå nyte morgensol, ferske rundstykker og kaffe på terrassen eller verandaen.

Fra leiligheten din er det også kort vei til det meste av det Nes kommune har å by på; ski- og turløyper, to golfbaner, vakre kulturminner, mange tjern og Glomma med flere fine badeplasser og en herlig følelse av at du bor ved sjøen.

Ønsker du en bolig som ligger i akkurat passe avstand til Årnes sentrum (10 minutter til fots) og hvor du enkelt kan pendle mot Oslo, kan en leilighet i Evangtunet 2 være noe for deg. Beliggenheten legger til rette for en praktisk hverdag med kort vei til det du trenger og uten å måtte tenke på vedlikehold av stort hus og hage.

Har du spørsmål om leilighetene?

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer