Nye leiligheter på Årnes

Boligprosjektet Evangtunet 2 ligger rett syd for Årnes sentrum i det vi har kalt Evangkvartalet. Vi har lagt vekt på at det både blir fine, private uteplasser så vel som fellesområder for alle aldersgrupper. Ønsker du å bo i et skjermet og rolig område, med nærhet til sentrum og pendlermulighet til Oslo, vil du finne en bolig som passer for deg i Evangtunet 2.

Dette prosjektet er vårt andre byggetrinn på Årnes og består av totalt 68 boliger – fra 3-roms – til 6-romsleiligheter. Leiligheter i forskjellige størrelser gjør at boligene passer for deg som er på jakt etter din første bolig, for deg og dere som er på jakt etter noe mindre og lettstelt, og for deg som skal ha plass til en hel familie.

I utformingen av uteområdene har vi tatt hensyn til at det vil bo folk i alle aldre i dette prosjektet. Det blir flere oppholdsarealer for voksne, samt lekeplasser for barna. I tillegg er det en ballplass rett ved siden av prosjektet og kort vei til turløype. Ideelt for aktive barn og voksne som liker aktivitet eller korte og lange spaserturer i friluft. Samtidig kun en liten gåtur unna Årnes sentrums mange fristelser.

Boligene

Utvendig vil boligene få et stilfullt uttrykk, hvor materialer som treverk og stål er fremtredende. Byggene vil bygges uten takutstikk, noe som også bidrar til et stramt uttrykk. Leilighetene får en stor uteplass på stuesiden samt et romslig område på inngangssiden. Innvendig preges boligene av en praktisk planløsning enten du kjøper en treroms- eller en seksromsleilighet. Store vindusflater gir mye lysinnslipp i boligen og bidrar til en lys og luftig romfølelse.

Byggene får én boenhet i første etasje og én i andre etasje. Boligene i første etasje er enten 3-roms eller 4-romsleiligheter på 70 eller 92 m2. Endeleilighetene i andre etasje kan også bestilles med en innredet tredje etasje/loft. Disse boligene er på 110 m2 og 130 m2.

Trysilhus har bygget flermannsboliger helt siden starten av 1990-tallet og boligene har blitt utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder og endringer i tekniske byggekrav. Boligene i Evangtunet 2 får et oppdatert, utvendig uttrykk og er videreutviklet basert på erfaringene vi har gjort oss gjennom årene. Planløsningene er i stor grad bevart, da dette er noe vi får gode tilbakemeldinger på fra våre kunder. Dette gjør også at vi kan vise deg hvordan leilighetene vil bli og ta deg med på visning i et annet prosjekt i nærheten.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt, men med vår tradisjonelle hustype. I vår moderne modell som bygges på Evangtunet 2 er det andre rekkverk og terrasser/verandaer, ikke sprosser og annen takkonstruksjon, andre vinduer og paneler

  • Stue og kjøkken i Trysilhus Original på 70 m2

  • Stue og kjøkken i Trysilhus Original Pluss (tilvalg)

  • Stort og herlig kjøkken i Trysilhus Ekstra leilighetene

  • Soverom på loft (tilvalg)

  • Stue med inngang til soverom 3 i Trysilhus Ekstra leilighetene

  • Soverom 3 i Trysilhus Ekstra leilighetene

  • Stue og trapp i loftsetasjen i Trysilhus Original Pluss

Interiør

Trysilhus har brukt sine erfaringer til å utvikle boligene i takt med tekniske krav og tilbakemeldinger fra våre kunder. Derfor kommer våre boliger med gode innvendige standardløsninger. Du har mulighet til å gjøre tilpasninger i leiligheten basert på vår tilvalgsliste. Du kan også sette ditt preg på leiligheten ved å velge andre innvendige farger.

  • Vårt standard kjøkken. Eik benkeplate og hvitevarer kan bestilles som tilvalg

  • Flere kjøkkenalternativer. Sprosser på vinduer utgår

  • Kjøkken 3 A. Sprosser på vinduer utgår

Beliggenhet

Med en leilighet i Evangtunet 2 bor du midt i smørøyet uten å bo midt i sentrum. Du kan rusle inn til koselige Aanerud Bakeri og kjøpe ferske bakervarer og etterpå nyte morgensol, ferske rundstykker og kaffe på terrassen eller verandaen,

Fra leiligheten din er det også kort vei til det meste av det Nes kommune har å by på; ski- og turløyper, to golfbaner, mange, vakre kulturminner, mange tjern og Glomma med flere fine badeplasser og en herlig følelse av at du bor ved sjøen.

Ønsker du en bolig som ligger i akkurat passe avstand til Årnes sentrum (15 minutter til fots) og har enkel pendling mot Oslo, kan en leilighet i Evangtunet 2 være noe for deg. Beliggenheten legger til rette for en praktisk hverdag med kort vei til det du trenger og uten å måtte tenke på vedlikehold av stort hus og hage.

Til slutt litt info om Årnes fra Tripadvisor : https://no.tripadvisor.com/Tourism-g12870416-Arnes_Nes_Municipality_Akershus_Eastern_Norway-Vacations.html

Har du spørsmål om leilighetene?

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer