Nye leiligheter på Årnes

En liten spasertur unna Årnes sentrum ligger Evangtunet 2, i det området vi har kalt Evangkvartalet. Her får alle beboere fine, private uteplasser og de flotte fellesområdene gjør at både ung og gammel har plass til å boltre seg eller nyte en stille stund for seg selv. Det er også rett ved gang og sykkelsti som lar deg utforske nærmest hele Nes trygt og sikkert.

Ønsker du å bo i et skjermet og rolig område, kloss innpå sentrum og med god pendlermulighet til Oslo, vil du finne en bolig som passer for deg.

Evangtunet 2 er vårt andre byggetrinn på Årnes og består av totalt 68 leiligheter – fra 3-roms til 6-romsleiligheter. Dermed kan du som er på jakt etter din første bolig, du som er på jakt etter noe mindre og lettstelt og du som skal ha plass til en hel skokk, finne en leilighet som passer.

Når vi har planlagt uteområdene, har vi tatt hensyn til at det vil bo folk i alle aldre i dette prosjektet. Det blir flere oppholdsarealer med benker og bord, samt lekeplasser for barna. I tillegg er det en ballplass rett ved og kort vei til turløype. Ideelt for aktive barn og voksne som liker aktivitet eller korte og lange spaserturer i friluft, men også helt supert for den som ønsker fred og ro.

 • Klikk på byggene for å se status og fasadeillustrasjon, og klikk på ønsket leilighet for informasjon og plantegninger

Boligene

Utvendig har byggene har fått stilfullt uttrykk, hvor du kan se at materialer som treverk og stål er fremtredende. Byggene vil bygges uten takutstikk, noe som bidrar til et stilig uttrykk.

Leilighetene får en stor uteplass på stuesiden samt et romslig område på inngangssiden. Innvendig har boligene en praktisk planløsning, enten du kjøper en treroms- eller en seksromsleilighet. Store vindusflater gir godt med lys i boligen og bidrar til en luftig romfølelse.

Boligene i første etasje er enten 3-roms eller 4-romsleiligheter på 70 eller 92 m2. Leilighetene i andre etasje er også på 70- eller 92 m2, men kan også bestilles med en innredet tredje etasje/loft som gjør at du får en kul toetasjes leilighet på 110 m2 eller 130 m2 – med innvendig privat trapp og herlige takvinduer.

Vi har bygget flermannsboliger helt siden starten av 1990-tallet, og boligene har blitt utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder og endringer i tekniske byggekrav. Boligene i Evangtunet 2 får et oppdatert, utvendig uttrykk og er videreutviklet basert på alle erfaringene vi har gjort oss gjennom årene. Planløsningene er i stor grad bevart, fordi dette er noe vi får gode tilbakemeldinger på fra våre kunder. Dette gjør også at vi kan vise deg hvordan leilighetene vil bli og ta deg med på visning i et annet prosjekt i nærheten.

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet

 

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

 • Stue og kjøkken i Trysilhus Original på 70 m2

 • Stue og kjøkken i Trysilhus Original Pluss (tilvalg)

 • Stort og herlig kjøkken i Trysilhus Ekstra leilighetene (92 m2/4 til 6-roms). Hvitevarer er tilvalg.

 • Soverom på loft (tilvalg)

 • Stue med inngang til soverom 3 i Trysilhus Ekstra leilighetene (92 m2 )

 • Soverom 3 i Trysilhus Ekstra leilighetene

 • Stue og trapp i loftsetasjen i Trysilhus Original Pluss

Interiør

Vi har brukt våre erfaringer til å utvikle boligene i takt med tekniske krav og tilbakemeldinger fra våre kunder. Derfor kommer våre boliger med gode innvendige standardløsninger, men du har mulighet til å gjøre tilpasninger i leiligheten basert på vår tilvalgsliste. Du kan også sette ditt personlige preg på leiligheten ved å velge andre innvendige farger.

 • Vårt standard kjøkken i leilighetene på 70- og 113 m2. Eik benkeplate og hvitevarer kan bestilles som tilvalg

 • Flere kjøkkenalternativer kan velges som tilvalg. Sprosser på vinduer utgår. Hvitevarer inngår ikke

 • Kjøkken 3 A. Sprosser på vinduer utgår. Hvitevarer inngår ikke

 • Dette er kjøkkenet du får som standard i leilighetene på 92/130 m2. Hvitevarer er tilvalg
  PS. Du kan velge andre kjøkkenvarianter og fronter som tilvalg 🙂

  Standard kjøkken i leilighetene på 92 m2

Beliggenhet

Med en leilighet i Evangtunet 2 bor du midt i smørøyet uten å bo midt i sentrum. Du kan rusle inn til koselige Aanerud Bakeri og kjøpe ferske bakervarer og etterpå nyte morgensol, ferske rundstykker og kaffe på terrassen eller verandaen,

Fra leiligheten din er det også kort vei til det meste av det Nes kommune har å by på; ski- og turløyper, to golfbaner, mange, vakre kulturminner, mange tjern og Glomma med flere fine badeplasser og en herlig følelse av at du bor ved sjøen.

Ønsker du en bolig som ligger i akkurat passe avstand til Årnes sentrum (15 minutter til fots) og har enkel pendling mot Oslo, kan en leilighet i Evangtunet 2 være noe for deg. Beliggenheten legger til rette for en praktisk hverdag med kort vei til det du trenger og uten å måtte tenke på vedlikehold av stort hus og hage.

Til slutt litt info om Årnes fra Tripadvisor : https://no.tripadvisor.com/Tourism-g12870416-Arnes_Nes_Municipality_Akershus_Eastern_Norway-Vacations.html

Har du spørsmål om leilighetene?

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer