Drømmer du om å flytte, men utsetter drømmen fordi du er bekymret for salg av egen bolig?
Trysilhus gir salgsgaranti til alle kunder som kjøper en ferdigstilt bolig i Ekeberg Hage 2*. Hvis du ikke får solgt boligen din innen 3 måneder, kan du trekke deg fra kjøpet uten kostnader.
Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper boligen.
Ta kontakt med meg for mer informasjon om Trysilhus sin salgsgaranti.

*Gjelder snr 15, 25 og 26 (Ikke snr 10 og 20)

Leiligheter i Holmestrand

Drømmer du om en tilværelse hvor du har råd og tid til å gjøre det du liker aller best? Liker du sjø, eller fortrekker du en tur i skogen? I Ekeberg Hage kan du velge det du liker best. Vi bygger et lunt, solrikt og sentrumsnært, nytt leilighetsprosjekt som passer alle. I våre boliger får du en lettere hverdag uten å måtte tenke på oppussing og vedlikehold. Ekeberg Hage trinn 2 vil bestå av 26 leiligheter fordelt på tre bygg i et koselig tun.

I 1. etasje får du lettstelte leiligheter på 70 kvm med 2 soverom og egen hage. Har du behov for større plass, har vi også boenheter på ca 110 og 129 kvm som går over 2 etasjer med 3 soverom, 2 stuer og 2 bad.  Leilighetene bygges med en sideveis forskyvning slik at du kan sitte på din veranda i fred og ro. Vi legger vekt på store grøntarealer hvor det blir etablert oppholdsarealer for voksne og lekeplasser for barna.

I Ekeberg Hage vil alle leilighetene få egen parkeringsplass i felles garasjekjeller og egen utebod.

Overtagelse etter avtale.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta deg en rundtur i en 90 kvm leilighet

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Her kan du flytte rett inn i din nye leilighet og det er god kvalitet på materialer og overflater som er brukt i leiligheten. Leilighetene tilfredsstiller kravene i TEK17.

Vi har et kontinuerlig fokus på å bygge energieffektive leiligheter som gir deg optimal komfort og rimelige bo- og strømkostnader. Trysilhus sørger for god isolering av boligen. Isolering hindrer den innvendige varmen i å slippe ut av boligen, og dermed krever boligen mindre energi for å holde på varmen.

Du får blant annet:

 • Parkett på gulv
 • Flislagte bad med gulvvarme
 • Vinylplank i entreen
 • Lyst og pent kjøkken med god skap og benkeplass
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • 3-lags isolerglass i alle vinduer

Fellesutgiftene dekker blant annet: Tv/internett, bygningsforsikring, strøm i fellesarealer og garasje, snøbrøyting, vedlikehold av fellesarealer.

Estimerte fellesutgifter:

 • 70 kvm: Kr. 2.200 pr mnd
 • 92 kvm: Kr. 2.600 pr mnd – Utsolgt
 • 110 kvm: Kr 3.000 pr mnd
 • 130 kvm : Kr 3.400 pr mnd

Felleskostnadene er kun et estimat i samarbeid med forretningsfører, og de endelige utgiftene er det styret/sameiet som beslutter.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i 30 år, og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger og overflater av god kvalitet. Du får blant annet parkett på gulv og sparklet og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak.

 • Standard fronter, alternativt oppsett 4

 • Standard fronter, alternativt oppsett 1

 • Standard fronter, alternativt oppsett 4

Beliggenhet

Ekeberg Hage har en svært sentral beliggenhet i et veletablert boligområde, kun en kort spasertur fra Holmestrand sentrum. Du kan også ta bussen som stopper 100 meter fra døren. I sentrum har du shoppingmuligheter og du kan oppleve det koselige bryggelivet. Sitte å nyte det maritime bryggemiljøet på en av uterestaurantene mens du ser på folkelivet. Har du båt så er det 1000 småbåtplasser langs kysten. Eller du kan bare nyte varme sommerdager på en av badestrendene. Umiddelbar nærhet til Kleivbrottet med forretninger, treningssenter, barneskole, barnehage, ungdomsskole, fotballbane, svømmehall, idrettshall, ballbinge, lekeplasser og flotte turområder.

Dette blir et sted barna kan vokse opp og skape mange gode minner. Det er gangavstand til skolen og godt fritidstilbud i nærområdet.

Vil du vite mer om hva Holmestrand-regionen har å by på? Da kan du finne mye informasjon om hvordan det er å bo og leve i de ulike delene av Holmestrand på den nye portalen plassenvår.no. Les historier om noen som har valgt å flytte dit, om ulike tilbud regionen har å by på og om ildsjeler som gjør dette til et godt sted å bo.

Klikk her for å lese mer om hva Holmestrand-regionen har å by på.

Togstasjon

1,8 km

Busstopp

100 meter

Barnehage

750 meter

Skole

150 meter

Sentrum

1,9 km

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer