Leiligheter i Holmestrand

Drømmer du om en tilværelse hvor du har råd og tid til å gjøre det du liker aller best? Liker du sjø, eller fortrekker du en tur i skogen? I Ekeberg Hage kan du velge det du liker best. Vi har bygget et lunt, solrikt og sentrumsnært, nytt leilighetsprosjekt som passer alle. I våre boliger får du en lettere hverdag uten å måtte tenke på oppussing og vedlikehold. Ekeberg Hage trinn 2 består av 26 leiligheter fordelt på tre bygg i et koselig tun.

Det er nå to innflytingsklare leiligheter på 129 kvm. til salgs. Leilighetene går over 2 etasjer og inneholder blant annet 3 soverom, 2 stuer og 2 bad. Du får en uteplass på begge sider av leiligheten, hvor du har plass til å innrede med møbler og kan skape et hyggelig uterom.

Du får egen parkeringsplass i felles garasjekjeller og egen utebod.

Leilighetene er innflytningsklare, men vi tilbyr fleksibel overtakelse dersom du ønsker det. Dette gir deg god tid til å selge egen bolig.

Boligene

Det er god kvalitet på materialer og overflater som er brukt i leiligheten. Du får en leilighet med god plass til hele familien. Loftsetasjen passer perfekt som boltreplass for barn og ungdom, mens de voksne kan ha sin egen sone i hovedetasjen.

Leilighetene er bygget etter de nyeste tekniske forskrifter. De er energieffektive, og dette gir god isolasjon og lave utgifter til oppvarming.

Du får blant annet:

  • Parkett på gulv
  • Flislagte bad med gulvvarme
  • Lyst og pent kjøkken med god skap og benkeplass
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  • 3-lags isolerglass i alle vinduer

Boligene har lave fellesutgifter og dekker blant annet TV/internett, bygningsforsikring, strøm i fellesarealer og garasje, snøbrøyting og vedlikehold av fellesarealer.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du finner mer informasjon, og har muligheten til å kjøpe leiligheten ved å levere et digitalt kjøpetilbud.

Beliggenhet

Ekeberg Hage har en sentral beliggenhet i et veletablert boligområde, med nærhet til Holmestrand sentrum. Bussen stopper kun 100 meter fra døren. I sentrum har du shoppingmuligheter, samtidig som du kan oppleve det koselige bryggelivet. Du kan sitte og nyte det maritime bryggemiljøet på en av uterestaurantene mens du ser på folkelivet. Har du båt, er det mange småbåtplasser langs kysten. Eller du kan bare nyte varme sommerdager på en av badestrendene.

Du går til Kleivbrottet på under 5 minutter, og her finner du flere butikker samt treningssenter. Det tar også kun få minutter å gå til barneskole, barnehage, ungdomsskole, fotballbane, svømmehall, idrettshall, ballbinge, lekeplasser og flotte turområder.

Dette er et sted barna kan vokse opp og skape mange gode minner.

Togstasjon

1,8 km

Busstopp

100 meter

Barnehage

750 meter

Skole

150 meter

Holmestrand sentrum

1,9 km

Vil du vite mer om hva Holmestrand-regionen har å by på? Da kan du finne mye informasjon om hvordan det er å bo og leve i de ulike delene av Holmestrand på den nye portalen plassenvår.no. Les historier om noen som har valgt å flytte dit, om ulike tilbud regionen har å by på og om ildsjeler som gjør dette til et godt sted å bo.

Klikk her for å lese mer om hva Holmestrand-regionen har å by på.

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer