Nye leiligheter i Sørumsand

På Sørumsand bor du i landlige omgivelser, men har samtidig nærhet til et koselig sentrum med det du trenger av servicetilbud i hverdagen. I tillegg er det ikke langt til Oslo eller Lillestrøm. Det er kun 25 minutter med tog til Oslo sentralstasjon og 20 minutter til Lillestrøm. Det er med andre ord gode pendlermuligheter og boligene ligger i gang- og sykkelavstand til Sørumsand stasjon.

Fossum Park er leilighetene vi skal bygge i blokkbebyggelse i fire etasjer. Prosjektet er en del av boligområdet som skal bygges på Fossumjordet, rett utenfor Sørumsand sentrum.

Hør hvorfor Ole Johnny og Vibeke valgte Fossum Park:

 

Boligene

Fossum Park vil bestå av to-, tre- og fireromsleiligheter i leilighetsbygg i fire etasjer. Leilighetene er fra 47 til 92 m2. Dette boligkonseptet har vi utviklet siden 2014 og det vi får mange gode tilbakemeldinger på er utformingen av selve byggene. De er utformet på en måte som gir deg en skjermet og privat uteplass både på stuesiden og på inngangssiden.

I dette prosjektet kommer vi til å legge vekt på at det skal bli et grønt og frodig miljø innad i sameiene Fossum Park og Fossum Hage. Beboerne vil få tilgang til selvdyrkingskasser og det vil også bli plantet innslag av frukttrær. Parkering for boligene vil være i en parkeringskjeller, slik at det blir et bilfritt miljø internt i prosjektet.

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 2-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 3-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Materialer og overflater i leilighetene er av god kvalitet. Gulvene kommer med parkett og veggene er sparklet og malt. Du har mulighet til å velge en del tilvalg og din kontaktperson kan fortelle deg mer om dette. Du kan også gjøre endringer i farger på veggene for å sette ditt personlige preg på leiligheten.

Beliggenhet

Kjøper du en leilighet i Fossum Park får du en bolig med landlig beliggenhet som samtidig har kort vei til byen. Beliggenheten gjør at du kan nyte livet i rolige omgivelser i et koselig lokalsamfunn og samtidig ha friheten til service- og jobbtilbudene som fins nærmere Oslo. Nærheten til kollektivtilbud som både buss og tog gjør at du også kan klare deg bra uten å bruke bil i hverdagen.

Bussholdeplass

Ca. 50 meter

Togstasjon

Ca. 900 meter

Barnehage

Ca. 100 meter

Skole

Ca. 800 meter

Matbutikk

Ca. 800 meter

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer

Bilder og illustrasjoner kan være hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.