Nye leiligheter på Sørumsand

På Sørumsand bor du i landlige omgivelser, men har samtidig nærhet til et koselig sentrum med det du trenger av servicetilbud i hverdagen. I tillegg er det ikke langt til Oslo eller Lillestrøm. Det er kun 25 minutter med tog til Oslo S. og 20 minutter til Lillestrøm. Det er med andre ord gode pendlermuligheter, og boligene ligger i gang- og sykkelavstand til Sørumsand stasjon.

Fossum Park består av selveierleiligheter i blokkbebyggelse over fire etasjer. Alle leilighetene har trappefri adkomst via heis, og det medfølger parkeringsplass og sportsbod til hver leilighet. Leilighetene er innflytningsklare, ta kontakt hvis du ønsker å komme og se en av våre ledige leiligheter. Overtakelse settes etter avtale.

Boligene

Fossum Park består av leiligheter fra 47 til 92 m2. Vi har fortsatt ledige 3- og 4-romsleiligheter på 70 og 92 m2.

Leilighetsbyggene er utformet på en måte som gir deg en skjermet og privat uteplass både på stuesiden og på inngangssiden. Dette gir gode muligheter for å sitte i solveggen eller lunt i skyggen. I området rundt byggene er det lagt vekt på at det skal bli et frodig og grønt miljø. Du finner plantekasser for selvdyrkning, grillplass med både grill og vedovn for sosiale samlinger, samt innslag av lek og moro for de yngste. Parkering for beboerne vil være i parkeringskjeller, slik at det blir et bilfritt miljø internt på området.

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 3-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid. Fossum Park var ett av disse prosjektene i tillegg til Bomanshagen 2. Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du finner mer informasjon, og har muligheten til å kjøpe leiligheten ved å levere et digitalt kjøpetilbud.

Scroll til siden i tabellen for å se mer info
 • Illustrasjon av kjøkken 4-roms. Tilvalg kan forekomme på illustrasjonen.

 • Illustrasjon av stue i 3-roms i bygg C. Tilvalg kan forekomme.

 • Illustrasjon av kjøkken 4-roms i bygg C. Tilvalg kan forekomme på illustrasjonen.

 • Illustrasjon av hovedsoverom 4-roms med tilvalgsløsning adkomst direkte til bad.

 • Illustrasjon av stue i 4-roms.

 • Illustrasjon av kjøkken i 3-romsleilighet. Tilvalg kan forekomme.

 • Illustrasjon av det minste soverommet i 3- og 4-roms.

Interiør

Materialer og overflater i leilighetene er av god kvalitet. Gulvene kommer med parkett og veggene er sparklet og malt. Badene leveres med fliser, og dusjen kommer i egen nisje med glassdør.

Tilvalg er allerede utført på den enkelte leilighet. Hvis du ønsker å vite hvilke tilvalg som er gjort, kan du finne dette ved å trykke på «kjøp-knappen» i prislisten.

Beliggenhet

Kjøper du en leilighet i Fossum Park får du en bolig med landlig beliggenhet som samtidig har kort vei til både Sørumsand og Oslo. Beliggenheten gjør at du kan nyte livet i rolige omgivelser i et koselig lokalsamfunn og samtidig ha friheten til service- og jobbtilbudene som fins nærmere Oslo. Nærheten til kollektivtilbud som både buss og tog gjør at du også kan klare deg bra uten å bruke bil i hverdagen.

Bussholdeplass

Ca. 50 meter

Togstasjon

Ca. 900 meter

Skole

Ca. 800 meter

Matbutikk

Ca. 800 meter

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer

  Bilder og illustrasjoner kan være hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.