Boliger på Sørumsand – kommer for salg

På Sørumsand bor du i landlige omgivelser, men har samtidig nærhet til et koselig sentrum med det du trenger av servicetilbud i hverdagen. I tillegg er det ikke langt til Oslo eller Lillestrøm. Det er kun 25 minutter med tog til Oslo sentralstasjon og 15 minutter til Lillestrøm. Det er med andre ord gode pendlermuligheter og boligene ligger i gang- og sykkelavstand til Sørumsand stasjon.

Vi skal bygge boliger i to konsepter – Fossum Park og Fossum Hage. Prosjektene er en del av boligområdet som skal bygges på Fossumjordet, rett utenfor Sørumsand sentrum.

Meld din interesse nå, så sender vi deg informasjon om prosjektet fortløpende.

  • Illustrasjon hentet fra tilsvarende prosjekt som Fossum Park

  • Illustrasjon hentet fra tilsvarende prosjekt som Fossum Hage

Prosjektet

Fossum Park vil bestå av to-, tre- og fireromsleiligheter i leilighetsbygg i fire etasjer. Leilighetene er fra 47 til 92 m2. Fossum Hage består av leiligheter i flermannsboliger som danner et tun og et koselig bomiljø. Disse leilighetene er fra 70 til 130 m2. Ønsker du alt på ett plan, har vi lettstelte boliger som dekker ditt behov. Har du behov for større plass, har vi boenheter som går over to etasjer. Parkering for boligene vil være i en parkeringskjeller, slik at det blir et bilfritt miljø innad i prosjektet. Det vil bli lagt vekt på fine og grønne utearealer hvor beboere i alle aldre skal føle seg hjemme.

  • Illustrasjon av kjøkken i Fossum Park

     

  • Illustrasjon av kjøkken i Fossum Hage

  • Illustrasjon av stue i Fossum Park

  • Illustrasjon av kjøkken i Fossum Hage

  • Illustrasjon av soverom i Fossum Park

  • Illustrasjon av kjøkken i Fossum Hage

Boligene

Felles for boligtypene i dette prosjektet er at planløsningene er praktiske og gjennomtenkte. Vi får tilbakemeldinger fra våre kunder om at leilighetene er enkle å innrede og at det er mulig å utnytte plassen godt. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Ønsker du å bli oppdatert underveis på fremdriften i dette prosjektet? Meld din interesse eller ta kontakt. 

Kontaktperson Fossum Park

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Kontaktperson Fossum Hage