Nye leiligheter på Sørumsand

På Sørumsand bor du i landlige omgivelser, men har samtidig nærhet til et koselig sentrum med det du trenger av servicetilbud i hverdagen. I tillegg er det ikke langt til Oslo eller Lillestrøm. Det er kun 25 minutter med tog til Oslo sentralstasjon og 20 minutter til Lillestrøm. Det er med andre ord gode pendlermuligheter og boligene ligger i gang- og sykkelavstand til Sørumsand stasjon.

Fossum Park er leilighetene vi skal bygge i blokkbebyggelse i fire etasjer. Prosjektet er en del av boligområdet som skal bygges på Fossumjordet, rett utenfor Sørumsand sentrum. Vi har kun et bygg igjen som skal bygges, og det ferdigstilles årsskifte 2023/2024. Resten er ferdigstilt og klar for innflytning etter avtale.

Se oversikt under for ferdigstillelse pr. bygg:

 • Bygg A – Ferdigstilt.
 • Bygg B – Ferdigstilt.
 • Bygg C – Ferdigstilt.
 • Bygg D – Under bygging, ferdigstilt årsskifte 2023/2024.

Gi bud og ingen forskudd

Gi bud:
På alle våre leiligheter i Fossum Park kan du nå gi bud, frem til 20. desember 2023. Tidspunktet for overtagelse avtaler du nærmere med oss.
Kanskje er dette muligheten til å få oppfylt boligdrømmen?
Ta kontakt for å avtale visning eller om du har spørsmål.

Når du kjøper leilighet på Fossum Park så betaler du ingen ting ved avgjørelse om kjøp. Kjøpesummen forfaller først når du tar over leiligheten. Dette gir deg som kjøper frihet til å ikke binde opp kapital, før du fysisk får nøklene. På våre ferdigstilte boliger kan man avtale overtagelse etter hva som passer deg og oss. Ta kontakt hvis du har spørsmål om dette.

Boligene

Fossum Park er et nytt boligprosjekt i Sørumsand, hvor vi bygger leiligheter fra 47 til 92 m2. Byggingen er godt i gang og vi nærmer oss slutten på utbyggingen. Vi har fortsatt ledige leiligheter til salgs i prosjektet og de er på størrelse fra 70 til 92 m2, med 2 til 3 soverom. Informasjon om pris og etasje, finner dere under prislisten lengre ned.

Leilighetsbyggene er utformet på en måte som gir deg en skjermet og privat uteplass både på stuesiden og på inngangssiden. Dette gir gode variasjoner på muligheten for å sitte i solveggen eller lunt i skyggen. I området rundt byggene er det lagt vekt på at det skal bli et frodig og grønt miljø. Det er etablert beplantningskasser for selvdyrkning, grillplass med både grill og vedovn for sosiale lag, fine innslag av trær og busker, samt mange innslag for lek og moro for de yngste. Parkering for beboerne vil være i parkeringskjeller slik at det blir et bilfritt miljø internt i prosjektet.

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 3-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Scroll til siden i tabellen for å se mer info
 • Illustrasjon av kjøkken 4-roms. Tilvalg kan forekomme på illustrasjonen.

 • Illustrasjon av stue i 3-roms i bygg C. Tilvalg kan forekomme.

 • Illustrasjon av kjøkken 4-roms i bygg C. Tilvalg kan forekomme på illustrasjonen.

 • Illustrasjon av hovedsoverom 4-roms med tilvalgsløsning adkomst direkte til bad. Tilvalg kan forekomme på illustrasjonen.

 • Illustrasjon av kjøkken i 3-roms leilighet. Tilvalg kan forekomme.

Interiør

Materialer og overflater i leilighetene er av god kvalitet. Gulvene kommer med parkett og veggene er sparklet og malt. Badene leveres med fliser på vegg og gulv, og dusjen kommer i egen nisje med glassdør. Tilvalg er allerede valgt på den enkelte leilighet, og valgene som er tatt finner du under prislisten og knapp på tilpass/kjøp leilighet.

Beliggenhet

Kjøper du en leilighet i Fossum Park får du en bolig med landlig beliggenhet som samtidig har kort vei til byen. Beliggenheten gjør at du kan nyte livet i rolige omgivelser i et koselig lokalsamfunn og samtidig ha friheten til service- og jobbtilbudene som fins nærmere Oslo. Nærheten til kollektivtilbud som både buss og tog gjør at du også kan klare deg bra uten å bruke bil i hverdagen.

Bussholdeplass

Ca. 50 meter

Togstasjon

Ca. 900 meter

Barnehage

Ca. 100 meter

Skole

Ca. 800 meter

Matbutikk

Ca. 800 meter

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer

  Bilder og illustrasjoner kan være hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.