Eneboliger i kjede og tomannsboliger på Årnes

Evjebakken er en del av utbyggingen i Evangkvartalet og består av kjedede eneboliger og tomannsboliger.

Boligene har smart planløsning og krever ikke mye vedlikehold. Du får egen terrasse i andre etasje hvor du har god plass til å nyte solrike dager og kan spise middag ute. Alle boligene har også en egen, liten hage, slik at du kan skape en grønn oase eller barna kan bruke det som sitt eget lekeareal.

Evjebakken ligger stille og rolig til, samtidig bruker du under 20 minutter på å gå inn til Årnes sentrum. Kiwi ligger kun 10 minutter unna. Har du små barn, bruker du kun 5 minutter på å gå til barnehagen.

Eneboliger i kjede i bygg A, B og C er ferdigstilte og innflytningsklare.

Tomannsboligene i bygg G og H vil ha overtakelse etter avtale.

 • Illustrasjon av bygg G – tomannsbolig

 • Illustrasjon av bygg H – tomannsbolig

 • Illustrasjon av bygg B og C på Evjebakken

 • Illustrasjon av bygg A

 • Oversikt over deler av feltet på Evjebakken

 • Illustrasjon av hele utbyggingen i Evangkvartalet

Boligene

Eneboligene i kjede på Evjebakken er fra 110-117 kvm. De består av tre soverom, to bad, delikat kjøkken med åpen løsning mot stue i 1. etasje og egen stue i 2. etasje. Boligene får romslige, gjennomgående takterrasser over carport som tilhører boligen og egen hage med utgang fra stuen i 1. etasje.

Eneboligene i kjede er klare til innflytning og vi kan avtale overtakelse når det passer for deg. Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper bolig av Trysilhus. Du betaler først når du tar over boligen.

Tomannsboligene er på 130 kvm og består av praktiske planløsninger og materialer i god kvalitet. Boligene består av åpen stue- og kjøkkenløsning i 1. etasje. I 2. etasje finner du soveromsavdelingen med tre soverom samt en stue. Du finner også ett bad i hver etasje. Boligene har parkering i carport og du får egen utvendig bod.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

 • Illustrasjon av stue i 2. etasje i tomannsbolig

 • Illustrasjon av kjøkken i tomannsbolig

 • Illustrasjon av stue i 2. etasje i enebolig i kjede

 • Illustrasjon av bad i enebolig i kjede

Interiør

Boligene leveres med parkett på gulv, gipsplater på vegger og i tak samt fliser i entré og på bad. Boligene har elektrisk oppvarming ved panelovner og gulvvarme i entré og på bad. I stuen i 1. etasje i alle boligene er det en vedovn som varmer godt på kalde vinterdager. Kjøkkenet leveres med god benkeplass og er forberedt for integrerte hvitevarer.

Er du tidlig nok ute har du muligheten til å gjøre tilvalg i tomannsboligene, blant annet på kjøkken. Er du nysgjerrig på hvilke løsninger som er valgt i eneboligene i kjede, ta kontakt med prosjektselger.

Togstasjon

1,5 km

Busstopp

300 m

Barnehage

150 m

Skole

2 km

Kiwi

1,1 km

Beliggenhet

Evjebakken ligger i et helt nytt boligområde. I området bor mennesker i ulik alder og ulike livssituasjoner, noe som skaper et godt og variert bomiljø.

Det unike med dette området er den landlige beliggenheten som samtidig er sentrumsnær. Setter du deg på sykkelen, kan du raskt og enkelt ta turen inn til Årnes sentrum. Fra Årnes togstasjon tar toget til Oslo S kun 48 minutter. Skal du ut å reise, kjører du til Gardermoen på ca 30 minutter.

Er du glad i å være ute har du nærhet til turstier både sommer og vinter som er ypperlige for både gå-, sykkel- og skiturer.

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer