Eneboliger i kjede og tomannsboliger på Fjuk i Årnes

Evjebakken er en del av utbyggingen i Evangkvartalet og blir et prosjekt med kjedede eneboliger og tomannsboliger. Prosjektet vil bestå av totalt 20 boliger. Du får nå mulighet til å skaffe deg en lettstelt og arealeffektiv bolig med en smart planløsning og egen hage. Prosjektet får en landlig, men likevel sentrumsnær beliggenhet med kun 1,3 km inn til Årnes sentrum. Det er gangavstand til barnehage, togstasjon, butikker og de fleste servicetilbud. I tillegg til praktiske løsninger i boligen er vi opptatt av at våre uteområder blir gode. På Evjebakken blir det  lekeplass og oppholdsplasser for beboere i alle aldre.

 

Gi Bud – Ingen forskudd

Gi bud gjelder for våre ferdigstilte boliger i bygg A og B.
Boligen står klar til innflytting. Tidspunktet for overtagelse avtaler du nærmere med oss.
Frem til 20. desember 2023 tar vi imot bud på boligene på Evjebakken. Kanskje er dette muligheten til å få oppfylt boligdrømmen?
Ta kontakt for å avtale visning.

Når du kjøper leilighet i Evjebakken så betaler du ingen ting ved avgjørelse om kjøp. Kjøpesummen forfaller først når du tar over leiligheten. Dette gir deg som kjøper frihet til å ikke binde opp kapital, før du fysisk får nøklene. På våre ferdigstilte boliger kan man avtale overtagelse etter hva som passer deg og oss. Ta kontakt hvis du har spørsmål om dette.

 

Boligene

Boligene på Evjebakken er på 107, 120 og 130 m2 BRA og går alle over 2 etasjer. Boligene har 3 (4) soverom, to bad, kjøkken/stue, samt stue i 2.etasje som kan bygges om til ekstra soverom. Hver av boligene i 1.byggetrinn får romslige gjennomgående takterrasser over carport som tilhører boligen. Du får også utvendig/innvendig bod på ca 3-5 m2. Om bod ligger utvendig eller innvendig avhenger av hvilken boligtype du velger. Boligene er tilpasset slik at du får luftige, private uteområder på bakkeplan med plen og tilgang til trivelige fellesområder i prosjektet. Dette er boligen for deg som ønsker en praktisk og lettstelt bolig, og som samtidig ønsker en lettstelt hage.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Interiør

Boligene leveres med god kvalitet på innvendige overflater. Stue, kjøkken, soverom og gang leveres med lysglasert eikeparkett på gulv og sparklede vegger og himlinger. Entre leveres med keramiske fliser på gulv. Badene leveres med fliser på gulv og vegg. I stuen blir det satt inn peisovn som varmer godt på kalde vinterdager. Kjøkkenet vil bestå av innredning fra KVIK. Alle dører og listverk leveres i glatt utførelse. Takterrassen får rekkverk i stål og glass og treverk, noe som bidrar til et rent og stilfullt uttrykk.

Togstasjon

1,3 km

Busstopp

300 m

Barnehage

150 m

Skole

2 km

Årnes sentrum

1,3 km

Beliggenhet

Evjebakken ligger i et helt nytt boligområde hvor det bygges leiligheter og boliger i forskjellige konsepter. I dette området vil det bo mennesker i ulik alder og ulike livssituasjoner og dette vil bidra til et godt bomiljø.

Det unike med dette området er den landlige beliggenheten som samtidig er sentrumsnært. Setter du deg på sykkelen, kan du raskt og enkelt ta turen inn til Årnes sentrum. Fra Årnes togstasjon tar toget til Oslo S kun 48 minutter. Skal du ut å fly kjører du til Gardermoen på 33 minutter. Du har med andre ord kort vei til Oslo samt avreisesenter til storbyene i Europa om du liker å reise.

Espira har bygget en helt ny barnehage som sto ferdig i august 2019. Denne ligger kun 150 meter fra boligene i Evjebakken. Dette er en flott og moderne barnehage hvor barna kan leke trygt og bekymringsfritt mens du er på jobb. Er du glad i å være ute har du nærhet til turstier både sommer og vinter som er ypperlig for både gå-, sykkel- og skiturer.

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer