Nye leiligheter i Sørumsand

Med en leilighet i Fossum Hage har du muligheten til å skape deg en enkel hverdag. Se for deg at du står opp, spiser frokost, går eller sykler til Sørumsand sentrum for å ta toget til jobb. Jobber du i nærheten av Lillestrøm kan du være på jobb i løpet av 20 minutter fra du setter deg på toget. Jobber du i nærheten av Oslo sentralstasjon bruker toget under en halvtime fra Sørumsand.

 

Frokosten kan du nyte på en av dine private og skjermede uteplasser, eller du kan ta den med ut i prosjektets fellesarealer. På Fossum vil vi legge vekt på å skape grønne og frodige omgivelser for beboerne. Det vil bli etablert selvdyrkingskasser og innslag av frukttrær som kan komme beboerne til nytte.

Fossum Hage er en del av boligutbyggingen på Fossumjordet som blir et helt nytt boligområde i Sørumsand. Her har du muligheten til å nyte livet i et rolig og fredelig tettsted, samtidig som du har nærhet til storbyen.

 • Illustrasjon av hele området

 • Fossum Hage bygg C

 • Fossum Hage bygg D

Boligene

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Fossum Hage vil bestå av 44 leiligheter i flermannsboliger. Leilighetene er fra 70 til 129 kvadratmeter BRA. I våre flermannsboliger finner du en leilighet i første etasje med alt på ett plan som har en egen terrasse og en liten hage. I andre etasje finner du en leilighet som går over to plan. Disse leilighetene har adkomst via utvendig trapp og har en veranda på inngangssiden samt ut fra stuen.

Alle leilighetene har en lys og åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom, et romslig bad, gang og bod i første etasje. Leilighetene i andre etasje, som også har en innredet tredje etasje, får i tillegg en loftsstue, et soverom, et ekstra bad og bod i loftsetasjen. Alle boliger i dette prosjektet vil få én parkeringsplass og en sportsbod i parkeringskjeller.

Interiør

Våre leiligheter kommer i lys utførelse med glatte vegger og parkett på gulvet. Kjøkkenet har et klassisk preg med profilerte fronter og en betongfarget laminat benkeplate. Badene er flislagte og fremstår som lyse og delikate.

Vi er opptatt av at du skal ha muligheten til å sette ditt personlige preg på leiligheten. Er du tidlig ute, har du blant annet noen kjøkkenalternativer å velge mellom. Du kan selvfølgelig også velge hvilke farger du vil at veggene skal males i og har muligheten til å gjøre andre valg basert på vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike oppsettene og frontene på kjøkkenet.

 

 • Standard fronter og standard oppsett

 • Moderne høyglans fronter og standard oppsett

 • Moderne profil fronter og standard oppsett

 • Standard fronter, alternativt oppsett 1

 • Standard fronter, alternativt oppsett 2

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3A

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

 • Standard fronter, alternativt oppsett 4

Oppgjør

Du betaler kr. 0,- i forskuddsbetaling når du kjøper leilighet av oss. Hele kjøpesummen gjøres opp først ved overtakelse av leiligheten. Du får også lave bokostnader, ingen budrunde, lave omkostninger, ingen fellesgjeld og lave fellesutgifter i våre prosjekter. Kjøper du en ny leilighet har du heller ikke oppussingsbehov. Dette fører til mindre bekymringer, bedre økonomi og mer fritid.

Felleskostnader er estimert til ca. 2.000,- pr. mnd. for leilighet i 1. etasje og ca. 2.500,- pr. mnd. for leilighet i 2. etasje.

Beliggenhet

I Sørumsand har du alt du trenger i lokalsamfunnet ditt, og samtidig er Lillestrøm og Oslo kun en kort tur unna. Om du liker å fiske på fritiden din eller gå tur i landlige omgivelser eller du vil ta en tur til Oslo å drikke espresso på kafé, så er dette fullt mulig med en bolig i Fossum Hage. Det lokale idrettslaget tilbyr mange aktiviteter til både barn og voksne. Prosjektet har også en slik beliggenhet at du kan ha en praktisk hverdag uten å bruke bil. Med togstasjon under en kilometer unna og bussholdeplass rett ved prosjektet er dette mulig.

Bussholdeplass

Ca 50 meter

Barnehage

100 meter

Sentrum

800 meter

Togstasjon

900 meter

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner kan være hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.