Nye leiligheter på Steglet i Kongsberg

Gluggeløkka er et nytt boligområde på Steglet på Kongsberg. Her skal et tidligere industriområde transformeres til et boligområde hvor du enkelt kan dyrke dine interesser. Du som liker selvdyrking, kan dyrke grønnsaker i parsellhagen. Har du barn, kan de boltre seg i uteområdene som er godt tilrettelagt for aktiviteter. Skal du på det ukentlige kafébesøket med venner eller venninner, kan du enkelt sykle inn til sentrum.

Gluggeløkka Hage er boligkonseptet som består av flermannsboliger og det skal bygges totalt av 70 leiligheter av denne typen. Leilighetene er fra 70 til 138 kvm.

Estimert innflytting bygg A (seksjon 1-10) er våren 2025.

Boligene

I Gluggeløkka Hage kan du velge mellom leiligheter fra 70 til 138 kvm. Leilighetsbyggene har én enhet i første etasje og én enhet i andre etasje, hvor du også har muligheten til å utvide leiligheten med en loftsetasje som består av soverom, et ekstra bad og en loftsstue.

Uansett om du flytter fra en enebolig og ønsker noe mindre og mer lettstelt, eller du befinner deg i en ny livssituasjon og trenger noe større, vil du finne en leilighet som passer.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Leilighetene leveres med overflater av god kvalitet. Vi har valgt overflater som gir et moderne uttrykk, samtidig som de tåler normal bruk. I en Trysilhusleilighet får du parkett på gulv og sparklete og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Kjøkkeninnredning leveres med hvit profilert innredning tilrettelagt for integrerte hvitevarer.

Er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre endringer, blant annet på kjøkken, velge en annen parkett og velge andre farger i leiligheten.

  • Stue i 70 kvm. med trapp opp til loftsetasje

  • Stue i 92 kvm. med åpen løsning til kjøkken

  • Åpen stue-/kjøkkenløsning i 70 kvm.

  • Kjøkken i 92 kvm.

  • Disponibelt rom i loftsetasjen

  • Soverom i loftsetasje

  • Soverom 3, 4/6-roms leilighet

  • Stue i 92 kvm. med dør inn til soverom. Her er det mulig å velge skyvedør

Beliggenhet

Gluggeløkka ligger omtrent midt mellom Kongsberg Teknologipark og Arsenalet. Fine turmuligheter langs Lågen og kort vei til både Vestsiden og Nymoen setter prikken over i’en i beliggenhet. Det er kort avstand til busstopp med gode forbindelser til Kongsberg sentrum, Drammen og Oslo. Det er også gang‐ og sykkelvei til sentrum, samt nærhet til skole og barnehage.

Holder du på med matlagingen og oppdager at du mangler noe fra butikken, er du på Meny i løpet av ti minutter.

Togstasjon

4,8 km

Busstopp

100 m

Barnehage

1,3 km

Skole

1,5 km

Matbutikk

650 meter

Meld deg på visning i et tilsvarende prosjekt

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer